Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-02-14 23:36:53
(#11556) Geráppáá!Nem tok aludni...nem tom micsináljak... Valami filmet kéne nézni...neeeem az hosszadalmas!Vagy mangát olvasni?Kb olvasni nem tok már így estéééjjjjrree
Jaj és holnapi nap is dögunalom...hihetetlen...lehet beleolvasok a mai Mondoba!Amint megláttam a Yaoi-t benne le is tettem...de most lehet hogy szükségszerű a Bleach cikk elolvasása Nem tom...
Jaj és holnapi nap is dögunalom...hihetetlen...lehet beleolvasok a mai Mondoba!Amint megláttam a Yaoi-t benne le is tettem...de most lehet hogy szükségszerű a Bleach cikk elolvasása Nem tom...
*kifogyott a szóból, erre már nem tud mit reagálni*
*ja, mégis eszébe jutott valami*
Én is akarok iszogatni..... de hivatalosan már "alszom".
Élet! Az igazságtalan bánásmód miatt: Kirúglak!
*ja, mégis eszébe jutott valami*
Én is akarok iszogatni..... de hivatalosan már "alszom".
Élet! Az igazságtalan bánásmód miatt: Kirúglak!
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Jelentem én tavaly nyáron gólyatáborban hajnali kettőkor balcsiztam egyet tök részegen a barátnőmmel. És közben üvöltve dúdoltuk a Cápa zenéjét....
Balatonban énis voltam, tökrészegen, meztelenül 5 másik vadidegen sráccal vizilabdáztunk, úgy hogy a szabadstrand tele volt mert ilyen koncertes móka miegymás volt
Na megyek át a másik szobába piálni, mert ott rá is lehet gyújtani, itt nem merek, mert a mangáim átveszik a füstöt és nem marad meg a jó nyomdaszaguk
Otakulol
06/20 5252 711
Hívjatok, ha addig tűz ütne ki
no pussy, just the dicks
10 perccel később a nagyteremben az ország összes nagyvárosi diákönkormányzati küldöttsége előtt mondtam el fél órán keresztül egy olyan szöveget, amit ott voltam kénytelen kitalálni, de olyan kulturálisnak találtak engem ott vizes ruhában, részegen, hogy dupla annyi pénzt kaptunk a költségvetésbe, mint előző évben.
This post made my day.
Jelentem én tavaly nyáron gólyatáborban hajnali kettőkor balcsiztam egyet tök részegen a barátnőmmel. És közben üvöltve dúdoltuk a Cápa zenéjét....
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Jól van lelkem, jól van. *hátbavereget* Ilyen is kell néha.
Nyehelly
Hát na, furcsa életem van, néha magam is meglepem...Ti még sosem kerültetek a Dunába? Sok itt a BP-i, nem hiszem el, hogy ittasan poénból nem másztatok be:) minket már ezerszer kihalásztak a szinvából és már a Tiszán is kapott el rendőr Hegyalja fesztiválon, de még Kasza fesztiválon is a Kazincbarcikai önkormányzat előtti szökőkútból szedtek ki...ha nyár, akkor strand na
no pussy, just the dicks
Jól van lelkem, jól van. *hátbavereget* Ilyen is kell néha.
szerk: Hány éves voltál ekkor?
szerk: Hány éves voltál ekkor?
Szerk: Dragda O'Riley 2009-02-14 23:17:53
én nem vagyok annyira piás de a hubit azt csípem
Áh, emlékszem a hubis korszakomra, akkor lett vége, amikor alkoholmérgezést kaptam tőle és 3 órán keresztül nem tudtam mozdulni, aztán másnap korareggel indultunk vonattal BP-re, az A38-as hajóra, mert ott volt országos diákönkormányzat találkozó. Aludtam előtte vagy 2 órát és hulla részeg voltam, még amikor elindultunk, akkor is.
Én képviseltem Miskolc város diákönkormányzatának kulturális tálcáját, egy előadást kellett tartanom, hogy mire is fordítjuk a pénzeket és ez miért is jó.
Ez még rendben is lett volna, ha nem jön közbe 2 bosszantó tényező:
1. a hajón az étteremben minden ingyen volt, úgyhogy a legdrágább borból és whiskeyből (összesen 17450.- ezt nagyon megjegyeztem, pedig régen volt) egyik haverommal ketten megittunk 1 üveggel.
2. a hajó "tetején" Ghana (kis afrikai ország) nap volt, tele feketékkel.
Ezekből együttesen lett a probléma, ugyanis, amikor ittasan fölmentünk a fedélzetre, hamar beestem a Dunába, de mivel részeg voltam csak pislogtam felfelé a hajóra, látom ugrál a sok fekete.
Szólok, mentőkötél hékás...nem értik...mondom help, hilfe...nem értik, erre az egyik pincér ledobja a mentőúszógumi izét, az jól fejenb*szott, de hamar visszahúztak a hajóra. Gyorsan történt, megijedni már csak a részegség miatt sem volt időm.
10 perccel később a nagyteremben az ország összes nagyvárosi diákönkormányzati küldöttsége előtt mondtam el fél órán keresztül egy olyan szöveget, amit ott voltam kénytelen kitalálni, de olyan kulturálisnak találtak engem ott vizes ruhában, részegen, hogy dupla annyi pénzt kaptunk a költségvetésbe, mint előző évben.
Ennyire emlékszem a hubis korszakomból, azóta talán csak vagy 6-7 szer ittam hubit.
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2009-02-14 23:09:33
beküldve: 2009-02-14 23:06:51
(#11548) Na megbékéltem anyummal!Nem más baja volt minthogy az áfonyás derelyét nem forgattam meg zsemlemorzsában!
Isteneeeeem!Ez annyira fájt!!!
Isteneeeeem!Ez annyira fájt!!!
na mentem mára sziasztok:)
Jóccakát!
beküldve: 2009-02-14 23:02:55
(#11546) na mentem mára sziasztok:)
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Szeretem az életet, meg a színházat is, de ez sok volt. Főleg késő este Tőled.....
Egy abszintért nem kell nyájaskodni, csak legyél normális, ok?
Egy abszintért nem kell nyájaskodni, csak legyél normális, ok?
És ebben nem volt semmi sértő szándék....
Szerk: Dragda O'Riley 2009-02-14 23:02:08
beküldve: 2009-02-14 22:53:38
(#11544) én nem vagyok annyira piás de a hubit azt csípem
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
iiigyóóóóóóó! Na ez már igen
Ha most nem lennék "nős"...
EZT én most nem láttam....
És remélem asszonykád sem.... Nem óhajtok hamar halálozni.
Nyugi, személyem kedves, modorom nyájas, megjelenésem lehengerlő, csak próbáltalak zavarbahozni, bocsi ^^
Meg azért egy abszint az egy abszint
Színház a világ
Azért kedvellek nagyonis!
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2009-02-14 22:51:37