• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Offtopic cuccok >>
Társalgó
Oldalak: ... 2173 2174 2175 2176 2177 2178 2179 2180 2181 ... <<>>
beküldve: 2009-02-15 13:58:30
(#11586)
Mariko
Mariko
[ Megszállott ]
Nálam a sztori csak a második, a karakterek az elsők. Lehet akármilyen izgalmas sztorija egy animének/filmnek/könyvnek, ha a karakterekkel nem tudok azonosulni, vagy legalább megkedvelni őket, akkor már bukta az egész.

Valószínűleg ezért is nem jött be a GITS, mert nem globálisan gondolkodom, hanem egyénben.

Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
új | válasz erre | moderátor
beküldve: 2009-02-15 13:47:08
(#11585) Válasz Elnar (#11584) üzenetére
Dragda O'Riley
Dragda O'Riley
[ True mangafan ]
*bólogat izomból /szinte már headbang/*
Igaz-igaz. A sztori az első. Lehet bármilyen effekt ha az nem jó. De fantasyban is. //Ismételtem kiemelném a FF -számomra- érthetetlen sztoriját. Nem is tetszett a film//

Lekötni meg ott a bálamadzag /igen, énkérekelnézést, fáradt vagyok/

Kávé van. Csak fényposta nincs hozzá...

Akkor lenne egy kérdésem: Ha fáradt vagy, miért nem iszod meg azt a kávét?

És mellesleg fel is találhatná már valaki a fénypostát! Nincs itt egy Mézga-rokon?

"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Dragda O'Riley 2009-02-15 13:47:22
beküldve: 2009-02-15 13:38:57
(#11584) Válasz Dragda O'Riley (#11583) üzenetére
Elnar
Elnar
[ Megszállott ]
'Reggelt! (mielőtt megkapnám a magamét, nekem az).

Cyberpunk nekem jöhet. Mondjuk részemről a sztori vonala a legfontosabb: Kössön le.

Nincs véletlenül egy kávétok?

*bólogat izomból /szinte már headbang/*

Igaz-igaz. A sztori az első. Lehet bármilyen effekt ha az nem jó. De fantasyban is. //Ismételtem kiemelném a FF -számomra- érthetetlen sztoriját. Nem is tetszett a film//

Lekötni meg ott a bálamadzag /igen, énkérekelnézést, fáradt vagyok/

Kávé van. Csak fényposta nincs hozzá...

"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Szerk: Elnar 2009-02-15 13:45:18
beküldve: 2009-02-15 13:22:29
(#11583)
Dragda O'Riley
Dragda O'Riley
[ True mangafan ]
'Reggelt! (mielőtt megkapnám a magamét, nekem az).

Cyberpunk nekem jöhet. Mondjuk részemről a sztori vonala a legfontosabb: Kössön le.

Nincs véletlenül egy kávétok?

"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-02-15 12:44:15
(#11582)
Elnar
Elnar
[ Megszállott ]
GitsS jó. Filmben, sorozatban egyaránt. Csak nem kicsiknek készült, és kell hozzá egy cyber/scifi affinitáson túl némi elvontság is, meg globális gondolkodás. Mai napig az egyik kedvencem.

"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
beküldve: 2009-02-15 12:43:01
(#11581)
Zurelily
Zurelily
[ Addiktgyanús ]
Engem a movie tántorított el a sorozattól, pedig többen mondták már, hogy jó. Na majd ha egyszer lesz rá időm... Egyébként nem vagyok egy nagy cyberpunk rajongó.

9/28 NEVER FORGET
beküldve: 2009-02-15 12:33:29
(#11580)
Mariko
Mariko
[ Megszállott ]
Én csak a GiTS Tv sorozatból láttam néhány részt a TV-ben, de az bőven elég volt ahhoz, hogy meggyőzzön róla, ez nem nekem való.

Az Akira viszont tetszett, meg is van DVD-n a dupla lemezes verzió, nagyon szép kiadvány. Egyszer a mangát is el kéne olvasnom.

Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2009-02-15 12:28:18
(#11579)
Zurelily
Zurelily
[ Addiktgyanús ]
GiTS moviet láttam, meg az Akirát is. Az Akira jobban tetszett, nekem a GiTS egy kicsit lassú volt...

9/28 NEVER FORGET
beküldve: 2009-02-15 11:35:14
(#11578)
屍鬼レゲ
屍鬼レゲ
[ Megszállott ]
nekem a ghost in the shellből elég volt 10-15 perc hogy rájöjjek uncsi(legalábbis számomra), suliba vetítették, amúgy akira az jó máskor tvbe láttam

Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
beküldve: 2009-02-15 11:19:19
(#11577)
Yaven
Yaven
[ True mangafan ]
JÓÓÓ REGGELT!!

Ghost in the shellt én is tervezem már egy ideje, hogy megnézem, na meg Akirát is, csak valahogy sosem jön össze...

beküldve: 2009-02-15 10:35:48
(#11576)
Lawliet
Lawliet
[ Rászokóban ]
Jó reggelt

beküldve: 2009-02-15 10:32:08
(#11575)
The Exiled
The Exiled
[ True mangafan ]
nah én még végre döntöttem és elkezdtem letölteni a ghost in the Shell moviet. ha jó akkor majd con-on megveszem magyar szinkronnal is.

He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2009-02-15 09:43:15
(#11574)
Sakamoto Riku
Sakamoto Riku
[ True mangafan ]
Én szeretem a horrorfilmeket. A Fűrész nagyon jó, de eddig csak a 3. részig láttam. Ami mindent visz, az a Kör meg talán a Perfect Blue.

beküldve: 2009-02-15 09:36:26
(#11573)
Yaven
Yaven
[ True mangafan ]
Én nem igazán vagyok oda a horrorért, még kevésbé a thrillerért. Miután láttam a Kört, kb. 1 hónapig nem mertem lámpa nélkül aludni...
De az ilyen gagyi/vicces horror nagyon szórakoztató tud lenni. Pl. Chucky 5 Már vagy 5x láttam, de még mindig jóó

beküldve: 2009-02-15 09:28:26
(#11572)
baniaa3
baniaa3
[ True mangafan ]
Hehe, valaki látta a Blody MAryt?

Oldalak: ... 2173 2174 2175 2176 2177 2178 2179 2180 2181 ... <<>>