Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-02-15 13:58:30
(#11586) Nálam a sztori csak a második, a karakterek az elsők. Lehet akármilyen izgalmas sztorija egy animének/filmnek/könyvnek, ha a karakterekkel nem tudok azonosulni, vagy legalább megkedvelni őket, akkor már bukta az egész.
Valószínűleg ezért is nem jött be a GITS, mert nem globálisan gondolkodom, hanem egyénben.
Valószínűleg ezért is nem jött be a GITS, mert nem globálisan gondolkodom, hanem egyénben.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
*bólogat izomból /szinte már headbang/*
Igaz-igaz. A sztori az első. Lehet bármilyen effekt ha az nem jó. De fantasyban is. //Ismételtem kiemelném a FF -számomra- érthetetlen sztoriját. Nem is tetszett a film//
Igaz-igaz. A sztori az első. Lehet bármilyen effekt ha az nem jó. De fantasyban is. //Ismételtem kiemelném a FF -számomra- érthetetlen sztoriját. Nem is tetszett a film//
Lekötni meg ott a bálamadzag /igen, énkérekelnézést, fáradt vagyok/
Kávé van. Csak fényposta nincs hozzá...Akkor lenne egy kérdésem: Ha fáradt vagy, miért nem iszod meg azt a kávét?
És mellesleg fel is találhatná már valaki a fénypostát! Nincs itt egy Mézga-rokon?
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Dragda O'Riley 2009-02-15 13:47:22
'Reggelt! (mielőtt megkapnám a magamét, nekem az).
Cyberpunk nekem jöhet. Mondjuk részemről a sztori vonala a legfontosabb: Kössön le.
Nincs véletlenül egy kávétok?
Cyberpunk nekem jöhet. Mondjuk részemről a sztori vonala a legfontosabb: Kössön le.
*bólogat izomból /szinte már headbang/*
Lekötni meg ott a bálamadzag /igen, énkérekelnézést, fáradt vagyok/
Kávé van. Csak fényposta nincs hozzá..."when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Szerk: Elnar 2009-02-15 13:45:18
beküldve: 2009-02-15 13:22:29
(#11583) 'Reggelt! (mielőtt megkapnám a magamét, nekem az).
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-02-15 12:44:15
(#11582) GitsS jó. Filmben, sorozatban egyaránt. Csak nem kicsiknek készült, és kell hozzá egy cyber/scifi affinitáson túl némi elvontság is, meg globális gondolkodás. Mai napig az egyik kedvencem.
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
beküldve: 2009-02-15 12:43:01
(#11581) Engem a movie tántorított el a sorozattól, pedig többen mondták már, hogy jó. Na majd ha egyszer lesz rá időm... Egyébként nem vagyok egy nagy cyberpunk rajongó.
9/28 NEVER FORGET
beküldve: 2009-02-15 12:33:29
(#11580) Én csak a GiTS Tv sorozatból láttam néhány részt a TV-ben, de az bőven elég volt ahhoz, hogy meggyőzzön róla, ez nem nekem való.
Az Akira viszont tetszett, meg is van DVD-n a dupla lemezes verzió, nagyon szép kiadvány. Egyszer a mangát is el kéne olvasnom.
Az Akira viszont tetszett, meg is van DVD-n a dupla lemezes verzió, nagyon szép kiadvány. Egyszer a mangát is el kéne olvasnom.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2009-02-15 12:28:18
(#11579) GiTS moviet láttam, meg az Akirát is. Az Akira jobban tetszett, nekem a GiTS egy kicsit lassú volt...
9/28 NEVER FORGET
beküldve: 2009-02-15 11:35:14
(#11578) nekem a ghost in the shellből elég volt 10-15 perc hogy rájöjjek uncsi(legalábbis számomra), suliba vetítették, amúgy akira az jó máskor tvbe láttam
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
beküldve: 2009-02-15 11:19:19
(#11577) JÓÓÓ REGGELT!!
Ghost in the shellt én is tervezem már egy ideje, hogy megnézem, na meg Akirát is, csak valahogy sosem jön össze...
Ghost in the shellt én is tervezem már egy ideje, hogy megnézem, na meg Akirát is, csak valahogy sosem jön össze...
beküldve: 2009-02-15 10:35:48
(#11576) beküldve: 2009-02-15 10:32:08
(#11575) nah én még végre döntöttem és elkezdtem letölteni a ghost in the Shell moviet. ha jó akkor majd con-on megveszem magyar szinkronnal is.
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2009-02-15 09:43:15
(#11574) Én szeretem a horrorfilmeket. A Fűrész nagyon jó, de eddig csak a 3. részig láttam. Ami mindent visz, az a Kör meg talán a Perfect Blue.
beküldve: 2009-02-15 09:36:26
(#11573) Én nem igazán vagyok oda a horrorért, még kevésbé a thrillerért. Miután láttam a Kört, kb. 1 hónapig nem mertem lámpa nélkül aludni...
De az ilyen gagyi/vicces horror nagyon szórakoztató tud lenni. Pl. Chucky 5 Már vagy 5x láttam, de még mindig jóó
De az ilyen gagyi/vicces horror nagyon szórakoztató tud lenni. Pl. Chucky 5 Már vagy 5x láttam, de még mindig jóó
beküldve: 2009-02-15 09:28:26
(#11572)