Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Akkor most mindenki rohan és rákeres Yaven-re az iwiwen? (%
Asszem itt az ideje törölgetni az iwiwes képeimből...
Bakker jól kopaszodsz... résztvétem... csak tudnám mi az a platón írás a fejed felett...XDDD
Semmi gond, értékeltem nagyon! Meg aztán, van némi valóságalapja is a dolognak. (:
Yaven; szvsz már mindegy. Az ember a hibáiból tanul. Máskor majd óvatosabb leszel. (;
Yaven; szvsz már mindegy. Az ember a hibáiból tanul. Máskor majd óvatosabb leszel. (;
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-02-01 22:36:19
Asszem itt az ideje törölgetni az iwiwes képeimből...
Node Dragda! Ezt most úgy mondod, mintha én csak a kultúrközpontokban lelném meg a boldogságot. d:
Vigasztalásnak szántam Kapitány. Utólag is ezer bocs.
Asszem mára be kéne fognom.....
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Én speciel a nemi identitászavaros (rejtvény!) hétfő verzióra gondoltam.
Node Dragda! Ezt most úgy mondod, mintha én csak a kultúrközpontokban lelném meg a boldogságot. d:
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-02-01 22:29:19
Yaven:
LOL, akkor talán nem kéne beregizned egy olyan nickel, amit wiwen is megadtál.
Amúgy így arcól nem ismerlek. Véletlenül nem egy osztályba jártál a Bozsoki Danival?
Shit...erre nem is gondoltam Nem jártam vele egy osztályba. Azok a nevek ismerősek, hogy Vitályos Fanni, Németh Luca, Szalay Lilla? Na velük jártam egy osztályba. (most igy belegondolva....tök jó a névmemóriám!! )
Holnap hétfő, fhtagn! -.o
Várjuk, vagy aludjunk?
Nem tudom, hogy melyik a helyes fordítás, Urban Dictionary szerint mindkettő okés.
Yaven:
LOL, akkor talán nem kéne beregizned egy olyan nickel, amit wiwen is megadtál.
Amúgy így arcól nem ismerlek. Véletlenül nem egy osztályba jártál a Bozsoki Danival?
Dragda; errefelé holnaptól már megint aktívkodni kell. Vagy legalábbis megjátszani, hogy aktívkodunk. Az pedig olyan megerőltető. O:
Szegény Kapitány..... *buksisimi*
Nem baj, majd kikapcsolódsz egy helyi kultúrközpontban....
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Ki vele melyikre szerettél volna? Gondolm azért nem mentél oda mert rájöttél hogy ott csak gyíkarcok vannak, mi?
Kettőre is jelentkeztem, de a Formatervezőhöz túl kevés a rajztehetségem (magyarán BÉNA vagyok ), a Design és művészetelméletnél meg tényleg gyikarcok vannak
Ugh, a felvételin olyan emberek voltak.....fél órám avval ment el, hogy röhögtem a többieken, hogy hülye kérdéseket 5 oldalban fejtenek ki... Na oda örülök, hogy nem kerültem be.
Úgy látszik a BTK mindenhol ilyen "jó" Én az ELTE-BTK érdekes eseteit hallom két barátnőmtől is
A magamfajta léha, naplopó betyároknak tökéletesen megfelel.
Azok, akik nem a mekdonáldzban akarnak majd dolgozni, ne jöjjenek persze. (;
Dragda; errefelé holnaptól már megint aktívkodni kell. Vagy legalábbis megjátszani, hogy aktívkodunk. Az pedig olyan megerőltető. O:
Szerk: Parasikoly 2009-02-01 22:18:47
Arghhh, Elsőtisztek Gyöngye! (;
A napok legrosszabbika. Baj van Kapitány?
SZTE BTK Komédia szak
Kommunikáció- és médiatudomány, de a komédia inkább igaz rá.
Úgy látszik a BTK mindenhol ilyen "jó" Én az ELTE-BTK érdekes eseteit hallom két barátnőmtől is
Arghhh, Elsőtisztek Gyöngye! (;
Ide meg csak akartam volna járni... (illetve nem pont erre a szakra)
Ki vele melyikre szerettél volna? Gondolm azért nem mentél oda mert rájöttél hogy ott csak gyíkarcok vannak, mi?
beküldve: 2009-02-01 22:10:39
(#10389) Kapitány! *félig-meddig hason csúszva siet eléd, majd vigyorogva tiszteleg*