Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-02-01 21:46:54
(#10373) jelenleg,csak áltsuliba járok,szülővárosomon vásárhelyen( m1-en ma volt riport vásárhelyről.Én sajnos nem voltam benne,mint helyi látványosság )
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Amúgy ti hova jártok suliba?
PTE-ETK-ZKK (Zeg)
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-02-01 21:39:00
(#10371) Hát igen, a puska jól jöhet, ha vadászó életmóddal szerzed be a napi betevőt
Nekünk a szorgalmi időszak vége volt a kemény...ugh...majdnem megbuktam matekból, de aztán valami szerencse -és puskázás- folytán mégis 3-as lettem!!
A puska az egyetemista megmentője... Jelenleg isteni szinten tartom a puskáimat....Imádom őket.
Nem csak ott...XD
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
Nekünk a szorgalmi időszak vége volt a kemény...ugh...majdnem megbuktam matekból, de aztán valami szerencse -és puskázás- folytán mégis 3-as lettem!!
A puska az egyetemista megmentője... Jelenleg isteni szinten tartom a puskáimat....Imádom őket.
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Ez annyira nem ér..... Én meg majd meggebedtem, mire átmentem mindenből.....
Nekem eddig volt szünetem (amit valami megmagyarázhatatlan oknál fogva elkereszteltek vizsgaidőszaknak, pedig csak egy kis irásbelim volt)... Long live Fősuli!!
Nekem meg nemtudom még meddig lesz olyan mint neked volt eddig... majd lesz valami. Nem mintha unatkoznék... Nekem csak 1 írásbelim és 1 szóbelim volt meg még 1 izé csak arra nem mehettem mert túl sokat bal****kodtam el az órákról...
Ahoy D.O.R és résztvétem...^-^ kitartás V..
Szerk: wakka 2009-02-01 21:26:56
Nekem eddig volt szünetem (amit valami megmagyarázhatatlan oknál fogva elkereszteltek vizsgaidőszaknak, pedig csak egy kis irásbelim volt)... Long live Fősuli!!
Ez annyira nem ér..... Én meg majd meggebedtem, mire átmentem mindenből.....
Aizen: Köszi, igyekszem vele, de ez a............ akármi pikkel rám.
Sziasztok!
Holnaptól megint suli...már a gondolatától is elalszom...
Nekem nem^ o^//
Long live the egyetem!!
Dragda: hát igen, néha már én is halálra untam magam, de azért szerencsére arra is volt időm, hogy a Conos ruhámat csináljam
Szerk: Yaven 2009-02-01 21:22:15
Nekem nem^ o^//
Jó neked.
Amúgy köszönöm kérdésed jól vagyok, éppen szenvedek egy letöltéssel.....
Szívesen a kérdést. Remélem, sikerül majd letölteni amit leakartál tölteni.
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Aizen 2009-02-01 21:18:32
beküldve: 2009-02-01 21:15:52
(#10363) Yaven: Szia! *integet* Nekem még egy hét itthon, de már mennék vissza suliba...
Aizen: Szívesen, máskor is. Amúgy köszönöm kérdésed jól vagyok, éppen szenvedek egy letöltéssel.....
wakka: Szió!
Aizen: Szívesen, máskor is. Amúgy köszönöm kérdésed jól vagyok, éppen szenvedek egy letöltéssel.....
wakka: Szió!
Szerk: Dragda O'Riley 2009-02-01 21:16:55
Sziasztok!
Nekem nem^ o^//
Long live the egyetem!!
Pozitívan, és negatívan is.
Akkor remélem a jó megmarad, a rossz meg elszáll.
Köszi. *pirul*
És ti, hogy vagytok?
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Aizen 2009-02-01 21:12:38
Pozitívan, és negatívan is.
Akkor remélem a jó megmarad, a rossz meg elszáll.
beküldve: 2009-02-01 21:07:47
(#10359)