Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Miért türelmetlenek a férfiak alias TI?
Ha közelebbről ismernélek, biztosan én sem tudnék sokat várni, hogy találkozzak Veled
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2009-02-01 14:24:28
Addig örülj ^^
Kösz Azzi, én is téged...
A többi ember, mindig is a Te idődből szeretne majd gazdálkodni, csak Te döntheted el, hogy mennyire vagy engedékeny
Egen, erre már rájöttem.
De választ még nem kaptam... Miért türelmetlenek a férfiak alias TI?
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
az "illető", aki elhívott itt liheg a nyakamban
Addig örülj ^^
az ember lánya arra építi a többi programját
A többi ember, mindig is a Te idődből szeretne majd gazdálkodni, csak Te döntheted el, hogy mennyire vagy engedékeny
no pussy, just the dicks
Pontosan mire is vonatkozik ez a kérdés?^^
Meg van beszélve egy randim, már ha ma még használják ezt a szót. De az "illető", aki elhívott itt liheg a nyakamban, hogy már holnap találkozzunk? Kérdem én, miért kell előrébb hozni egy fix dolgot, ha már az ember lánya arra építi a többi programját?
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Oltári nagy és komoly kérdést fogok feltenni:
Miért vagytok ily türelmetlenek ti férfiak? Ha van egy időpont, miért rohannátok elé?
Miért vagytok ily türelmetlenek ti férfiak? Ha van egy időpont, miért rohannátok elé?
Pontosan mire is vonatkozik ez a kérdés?^^
no pussy, just the dicks
beküldve: 2009-02-01 14:07:19
(#10323) Oltári nagy és komoly kérdést fogok feltenni:
jah,hogy nem akarod foglalni a sáot.Akkor miért nem szóltál ? x3
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2009-02-01 13:47:28
(#10321) Tegnap volt Debrecenben animenap.
Volt valaki rajtam kívül?
Volt valaki rajtam kívül?
Animét,mangát,rajzolni,és nézni,mindent megér!!!!
1. Nem két kattintás.
2. Nem akarom lefoglalni a sávszélességet, szükségem van rá.
2. Nem akarom lefoglalni a sávszélességet, szükségem van rá.
Tudom,de 2 kattintásba csak nem halsz bele x3 Ha megcsinálod,kapsz csokit a conon ^^
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Bencét meg tessék megregulázni, hogy segítsen!
Az hogy egyszer seedeltem neki valamit, nem azt jelenti, hogy neki vettem a szerómat.
Pardon, meg se szólaltam.
Az hogy egyszer seedeltem neki valamit, nem azt jelenti, hogy neki vettem a szerómat.
elagyok, girl friends-et olvasgatok,készülődök ebédhe6z meg gitározáshoz,meg töltök torrenten( amit a szívtelen bence nem akar seedelni )
GF az jó, főleg az utolsó fejezetek
És előre is jó étvágyat....
beküldve: 2009-02-01 12:33:32
(#10315) elagyok, girl friends-et olvasgatok,készülődök ebédhe6z meg gitározáshoz,meg töltök torrenten( amit a szívtelen bence nem akar seedelni )
beküldve: 2009-02-01 12:23:32
(#10314) Ebédet!
Most főztem meg, és várjuk Fatert kajára....
Mizu fiúk?
Most főztem meg, és várjuk Fatert kajára....
Mizu fiúk?