Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-01-31 23:36:19
(#10298) Csodás. Már csak valami interaktív tevékenységet kellene kitalálni különben leesek a székről. O:
Az is interaktív tevékenység.
Csodás. Már csak valami interaktív tevékenységet kellene kitalálni különben leesek a székről. O:
Csak nem álmos vagy?
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-01-31 23:32:10
(#10295) Csodás. Már csak valami interaktív tevékenységet kellene kitalálni különben leesek a székről. O:
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Kopp-kopp? Van itt valaki?
Ennyi volt a mai, vizsgazáró kultúrközpontozás. 'sszem papírmasé vagyok az éjszakázáshoz most. Vannak még baglyok?
Ennyi volt a mai, vizsgazáró kultúrközpontozás. 'sszem papírmasé vagyok az éjszakázáshoz most. Vannak még baglyok?
Üdv Kapitány!
Akkor végeztél te is?
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-01-31 23:20:26
(#10292) Kopp-kopp? Van itt valaki?
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
És ezennel kihirdetem a végeredményt: Döntetlen! Vége a két fiú kekeckedési harcának! Hála az égieknek!
Bölcs húzás, le a kalappal.
9/28 NEVER FORGET
még egy nyelv helyességileg hibás mondat...
A tiéd se tökéletes....
És ezennel kihirdetem a végeredményt: Döntetlen! Vége a két fiú kekeckedési harcának! Hála az égieknek!
beküldve: 2009-01-31 22:59:37
(#10289) még egy nyelv helyességileg hibás mondat...
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2009-01-31 22:40:04
(#10288)
Szerk: baniaa3 2009-01-31 22:40:20
beküldve: 2009-01-31 22:26:06
(#10286) Na már tudok a Chrom-mal!
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
beküldve: 2009-01-31 22:21:56
(#10285) Dupla postokat kerüld, kérlek.
Tulajdonképpen csak a beköszönés kedvéért kérdeztem rá, amúgy meg visszaolvastam. És ahogy a többiek is, én is csak annyit tudok a problémádra reagálni, hogy miért Videoplayer? * költői kérdés *
9/28 NEVER FORGET
Sziasztok! ^^ Miről folyik a társalgás?
Heló kb. erről:Nem tudok Hellsinget nézni a videoplayeren
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!