Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-02-01 12:11:20
(#10313) nah végre visszatért a kiválasztott.már hiányoltam a strigula-jelentéseket
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Jóreggelt!
OMG, hát te még élsz?
Néhanapján ^^
no pussy, just the dicks
beküldve: 2009-02-01 11:20:35
(#10310) 'sszem a síeléssel is úgy vagyok, mint sok mással, meghagyom azoknak akik jobban értenek hozzá és még élvezik is. (:
Én például remekül tudok ülni rövid ideig egyhelyben, mozdulatlanul.
Ez ütött.
Én nagyon lelkes amatőr vagyok. Nem megy, de szeretem. Mondjuk amikor legázoltam egy egész kezdő csoportot, az nem volt olyan kellemes...
Az ördög nem alszik...legalábbis nem akárkivel (és a nevemmel ellentétben lány vagyok!!!)
beküldve: 2009-02-01 09:52:10
(#10307) Aki még nem hallotta volna, újabb Neil Gaiman mű kerül megfilmesítésre, Coraline; [Link]
Oh, már hallottam hírét barátosnémtól, már várjuk....
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-02-01 00:02:41
(#10305) Aki még nem hallotta volna, újabb Neil Gaiman mű kerül megfilmesítésre, Coraline; [Link]
Igen, nem hiába Karácsonyi Lidércnyomásos, túlzottan is...
De a macska nagyon el lett találva.
Igen, nem hiába Karácsonyi Lidércnyomásos, túlzottan is...
De a macska nagyon el lett találva.
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
'sszem a síeléssel is úgy vagyok, mint sok mással, meghagyom azoknak akik jobban értenek hozzá és még élvezik is. (:
Ez ütött.
'sszem a síeléssel is úgy vagyok, mint sok mással, meghagyom azoknak akik jobban értenek hozzá és még élvezik is. (:
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Ha le kéne mennem hóekében egy piros pályán, én beledöglenék. Tényleg nem lehet megállni. Én természetesen súlypontáthelyezéssel csinálom, így minimális energiabefektetéssel lehet tök jól menni.
Nekem tök kilométerhiányom van. 3 nap síelés után ma érkeztem haza, és tök ellustultam a síelés alatt. :S
Egyszer voltam síelni, gimnáziumban. Az első lecke a hóeke volt és hogy abban milyen remekül meg lehet állni.
3 nap és jópár csúfos zuhanás után a tanár feladta akárcsak én. Nem is lehet megállni hóekében. -.o
Szerk: Parasikoly 2009-01-31 23:48:33
Álmos nem, sőt. De ha meg kellene mozdulni nem menne. (%
Nekem tök kilométerhiányom van. 3 nap síelés után ma érkeztem haza, és tök ellustultam a síelés alatt. :S
Csak nem álmos vagy?
Álmos nem, sőt. De ha meg kellene mozdulni nem menne. (%
Hejhó neked is, Envy.