Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-01-31 22:13:11
(#10283) Milyen jó témát hoztam fel^^
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
beküldve: 2009-01-31 22:13:01
(#10282) Igen de nem tudom végig nézni akkot meg kell próbélnom más izével nem mozzilaval hanem explorellel?
Próbáld meg, vagy inkább töltsd le.
beküldve: 2009-01-31 22:08:07
(#10280) Aha
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
beküldve: 2009-01-31 22:06:38
(#10279) Na jó a minöség khm, de ha látnáttok a VP egyre bövül, és egyre több anime lesz nem mint egy honlapon
és nem kell tölteni, várni.
és nem kell tölteni, várni.
Szerk: baniaa3 2009-01-31 22:08:28
beküldve: 2009-01-31 22:06:20
(#10278) Igen de nem tudom végig nézni akkot meg kell próbélnom más izével nem mozzilaval hanem explorellel?
Én Videoplayeren nézem, érdekes nem is "olyanszarminöségű"
Ha nincs viszonyítási alapod, akkor biztos nem.
Én Videoplayeren nézem, érdekes nem is "olyanszar"
Mondjuk, hogy elviselhető....
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-01-31 21:54:55
(#10275)
Szerk: baniaa3 2009-01-31 21:55:29
beküldve: 2009-01-31 21:52:11
(#10274) bezony,én is anno mennyit szenvedtem a videoplayerrel,mikor még nem ismertem a jó kis oldalakat...Mostmár kizárólag letöltök és rárakom a magyar feliratot( ki is kéne már írni cuccokat dvd-re,csak lusta vok letölteni egy nero-t )
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
LOL, Animekódex Első szabály:
SOHA ne nézz animét szar minőségben videómegosztó oldalakon.
Köszönöm -.-
LOL, Animekódex Első szabály:
beküldve: 2009-01-31 21:40:35
(#10271) BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
Itt egy hosszabb cikk. [Link]
És akit ezek után nagyon érdekelne a tanárnő, az a gimnázium honlapján egy kis leleményességgel megnézheti a teljes nevét, hogy könnyebb legyen a kapcsolatfelvétel.
És akit ezek után nagyon érdekelne a tanárnő, az a gimnázium honlapján egy kis leleményességgel megnézheti a teljes nevét, hogy könnyebb legyen a kapcsolatfelvétel.
Mindegy én sajnálom szegényt. Egy fiatalkori baklövésért szenved......Ennyi. Snitt.
Más téma?
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-01-31 21:32:48
(#10269) Itt egy hosszabb cikk. [Link]
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!