Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-01-31 09:06:51
(#10223) beküldve: 2009-01-31 08:17:40
(#10222) én fűzök hozzá,mert suliban napközben tölteni fogok game-eket és közben be lesz kapcsolva az msn
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2009-01-30 23:49:06
(#10221) Nagyon komoly ez a játék^^
Beszálltam, bár nagy reményeket egyáltalán nem fűzök hozzá.. :)
Beszálltam, bár nagy reményeket egyáltalán nem fűzök hozzá.. :)
MIANEVED?!
beküldve: 2009-01-30 23:41:27
(#10220) Csatlakozom előttem szólóhoz: KÖSZI SZÉPEN!
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-01-30 23:35:07
(#10219) yaaay mangafan,köszönjük a naruto-kun-os nyereményjátékot^^ már ki is írtam,bár engem csak a mondok érdekelnek,meg ha kijön újabb kötet death note vagy naruto.(meg egy naruto 2. kötet sem ártana, a régi vizes lett :()
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2009-01-30 22:00:05
(#10218) beküldve: 2009-01-30 21:40:02
(#10217) Halihó!
SAC 2nd Gig megy az MTV-n.
Lefordítva:
Stand Alone Complex 2. évada megy az MTV-n.
Most, hogy ezt a fordítást előhoztam, berakok egy poént, amit még Azzi barátomtól hallottam, az Uri Geller-es topicban.
Aramaki és Motoko találkoznak egy kávézóban, megbeszélik a mai ügyet. Annyit beszélgetnek, hogy Batouék már türelmetlenek, mert az összes Tachikomát etetni kell, Motoko meg Aramaki meg kijukattak Batoura, hogy milyen makacs.
Fordítógomb bekapcs:
Aramaki és Motoko elmennek randizni, megbeszélik a köztük lévő kapcsolatot. Batou, Togusa és a többiek az ablakból néznek, irigykednek Aramakira. Aramaki meg Motoko Batou-ról beszélgetnek, hogy milyen óvodás. Batou ezt meghallja, bepiál és az összes Tachikomát eteti, mint a sz@rt.
Ezt csak egy kis poénnak szántam.
SAC 2nd Gig megy az MTV-n.
Lefordítva:
Stand Alone Complex 2. évada megy az MTV-n.
Most, hogy ezt a fordítást előhoztam, berakok egy poént, amit még Azzi barátomtól hallottam, az Uri Geller-es topicban.
Aramaki és Motoko találkoznak egy kávézóban, megbeszélik a mai ügyet. Annyit beszélgetnek, hogy Batouék már türelmetlenek, mert az összes Tachikomát etetni kell, Motoko meg Aramaki meg kijukattak Batoura, hogy milyen makacs.
Fordítógomb bekapcs:
Aramaki és Motoko elmennek randizni, megbeszélik a köztük lévő kapcsolatot. Batou, Togusa és a többiek az ablakból néznek, irigykednek Aramakira. Aramaki meg Motoko Batou-ról beszélgetnek, hogy milyen óvodás. Batou ezt meghallja, bepiál és az összes Tachikomát eteti, mint a sz@rt.
Ezt csak egy kis poénnak szántam.
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Aizen 2009-01-30 21:43:14
beküldve: 2009-01-30 20:11:04
(#10216) elfogok pirulni:3
a többi rajzomról már biztos nem ilyen véleménnyel lennétek
a többi rajzomról már biztos nem ilyen véleménnyel lennétek
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
beküldve: 2009-01-30 20:04:59
(#10215) Sziasztok!
Barbara-chan: Nagyon klafa a rajz, ha megtehetném kiraknám poszternek a falra....
Barbara-chan: Nagyon klafa a rajz, ha megtehetném kiraknám poszternek a falra....
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
a élet egy szerencse játék..és piszok nagy szerencse kell h a végén TE nyerj^^
beküldve: 2009-01-30 19:01:08
(#10213) beküldve: 2009-01-30 18:53:10
(#10212) chrno[Link]
szerintem tök jó ^^
köszi:3
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Én mindígis szerettem volna megtanulni gityózni csak kétlem h lenne rá elég időm... megvenném nemtomhányezer ft-ért és ott állna a sarokban, a szívem szakadna meg Annyival beérem h néha napján az egyik ismerősöm gityóján próbálok valami zene szerűt produkálni
gitározni az én is szeretnék, de majd csak érettségi után(majd most májusban ),mert ha jól sikerül akkor kapok egyet anyámtól
ezer bocsi a duplázásért lyukas az agyam
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Szerk: mad_chan 2009-01-30 17:46:35
chrno[Link]
szerintem tök jó ^^
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...