Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-01-31 09:06:51
(#10223) beküldve: 2009-01-31 08:17:40
(#10222) én fűzök hozzá,mert suliban napközben tölteni fogok game-eket és közben be lesz kapcsolva az msn

He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2009-01-30 23:49:06
(#10221) Nagyon komoly ez a játék^^
Beszálltam, bár nagy reményeket egyáltalán nem fűzök hozzá.. :)
Beszálltam, bár nagy reményeket egyáltalán nem fűzök hozzá.. :)
MIANEVED?!
beküldve: 2009-01-30 23:41:27
(#10220) Csatlakozom előttem szólóhoz: KÖSZI SZÉPEN!

"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-01-30 23:35:07
(#10219) yaaay mangafan,köszönjük a naruto-kun-os nyereményjátékot^^ már ki is írtam,bár engem csak a mondok érdekelnek,meg ha kijön újabb kötet death note vagy naruto.(meg egy naruto 2. kötet sem ártana, a régi vizes lett :()
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2009-01-30 22:00:05
(#10218) beküldve: 2009-01-30 21:40:02
(#10217) Halihó!
SAC 2nd Gig megy az MTV-n.
Lefordítva:
Stand Alone Complex 2. évada megy az MTV-n.
Most, hogy ezt a fordítást előhoztam, berakok egy poént, amit még Azzi barátomtól hallottam, az Uri Geller-es topicban.
Aramaki és Motoko találkoznak egy kávézóban, megbeszélik a mai ügyet. Annyit beszélgetnek, hogy Batouék már türelmetlenek, mert az összes Tachikomát etetni kell, Motoko meg Aramaki meg kijukattak Batoura, hogy milyen makacs.
Fordítógomb bekapcs:
Aramaki és Motoko elmennek randizni, megbeszélik a köztük lévő kapcsolatot. Batou, Togusa és a többiek az ablakból néznek, irigykednek Aramakira. Aramaki meg Motoko Batou-ról beszélgetnek, hogy milyen óvodás. Batou ezt meghallja, bepiál és az összes Tachikomát eteti, mint a sz@rt.
Ezt csak egy kis poénnak szántam.

SAC 2nd Gig megy az MTV-n.
Lefordítva:
Stand Alone Complex 2. évada megy az MTV-n.
Most, hogy ezt a fordítást előhoztam, berakok egy poént, amit még Azzi barátomtól hallottam, az Uri Geller-es topicban.

Aramaki és Motoko találkoznak egy kávézóban, megbeszélik a mai ügyet. Annyit beszélgetnek, hogy Batouék már türelmetlenek, mert az összes Tachikomát etetni kell, Motoko meg Aramaki meg kijukattak Batoura, hogy milyen makacs.
Fordítógomb bekapcs:
Aramaki és Motoko elmennek randizni, megbeszélik a köztük lévő kapcsolatot. Batou, Togusa és a többiek az ablakból néznek, irigykednek Aramakira. Aramaki meg Motoko Batou-ról beszélgetnek, hogy milyen óvodás. Batou ezt meghallja, bepiál és az összes Tachikomát eteti, mint a sz@rt.
Ezt csak egy kis poénnak szántam.

,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Aizen 2009-01-30 21:43:14
beküldve: 2009-01-30 20:11:04
(#10216) elfogok pirulni:3
a többi rajzomról már biztos nem ilyen véleménnyel lennétek
a többi rajzomról már biztos nem ilyen véleménnyel lennétek

Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
beküldve: 2009-01-30 20:04:59
(#10215) Sziasztok!
Barbara-chan: Nagyon klafa a rajz, ha megtehetném kiraknám poszternek a falra....
Barbara-chan: Nagyon klafa a rajz, ha megtehetném kiraknám poszternek a falra....
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
a élet egy szerencse játék..és piszok nagy szerencse kell h a végén TE nyerj^^
beküldve: 2009-01-30 19:01:08
(#10213) beküldve: 2009-01-30 18:53:10
(#10212) chrno[Link]
szerintem tök jó ^^
köszi:3
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Én mindígis szerettem volna megtanulni gityózni csak kétlem h lenne rá elég időm...
megvenném nemtomhányezer ft-ért és ott állna a sarokban, a szívem szakadna meg
Annyival beérem h néha napján az egyik ismerősöm gityóján próbálok valami zene szerűt produkálni

gitározni az én is szeretnék, de majd csak érettségi után(majd most májusban

ezer bocsi a duplázásért lyukas az agyam

Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Szerk: mad_chan 2009-01-30 17:46:35
chrno[Link]
szerintem tök jó ^^
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...