Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-01-29 21:08:09
(#10193) én spec most úgy vagyok vele,hogy klasszikust űzöm komolyan,járok a városi zenesuliba(non jó hely ám,fél év olyan 5000 Ft és mindig vannak koncertek meg mindenféle nyalánkság),az elektromost sajna csak hobbiszinten,mert karácsony környékén kaptam,oszt akkor már minden maszek hely le volt foglalva,amúgy meg itt nincs más lehetőség :S De mnd1,addig kihúzom azzal,hogyha kell vmi segítség elektromost viszem tanáromhoz és segít ^^ Am meg az alapakkordokat(sima dúrokat) tudom csak(ez 9 db,+ 2 akkord emelve ^^)( az első fekvésben lévőket)
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Nekem már egy éve van egy basszusgitárom, csak hát sajna nem találtam még tanárt
mennyiért mérik az olyat? a bass-t nem a tanárt...
beküldve: 2009-01-29 20:56:46
(#10191) Gitározással kapcsolatban;
a valós életben: hát, igazából nem tudok nagyon gitározni
a valós életen kívűl: sok pontot szereztünk a Gitar Hero-ban
Szerk.:
Olvier: Szia!
a valós életben: hát, igazából nem tudok nagyon gitározni
a valós életen kívűl: sok pontot szereztünk a Gitar Hero-ban
Szerk.:
Olvier: Szia!
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Aizen 2009-01-29 20:57:36
beküldve: 2009-01-29 20:54:24
(#10190) Sajnos mára ennyi volt...
Ezennel könnyes búcsút veszek tőletek
Sziasztok!:)
Ezennel könnyes búcsút veszek tőletek
Sziasztok!:)
Az ördög nem alszik...legalábbis nem akárkivel (és a nevemmel ellentétben lány vagyok!!!)
beküldve: 2009-01-29 20:51:47
(#10189) Nekem már egy éve van egy basszusgitárom, csak hát sajna nem találtam még tanárt
Hajhaj, én akartam gitározni tanulni, de már nem vettek föl...
Egy nyáron kezembe került egy elektromos gitár (balkezes, de nekem, az antitalentumnak mindegy ), és azon gyakorolgattam.
Na mindegy, ez volt a kis panaszolkodásom---------
Egy nyáron kezembe került egy elektromos gitár (balkezes, de nekem, az antitalentumnak mindegy ), és azon gyakorolgattam.
Bal kezes gitr.... álá Jimmi Hendrix..^__~ aztán nehogy egy hét múlva azon kapjanak a szüleid hogy a fogaiddal gitározol...
Elsőnek nem ugrott be, de aztán igen: DMC Ugye erre az animére gondoltál?
,,Hitler fején ugrálok!"
helyzetjelentés: Éppen befejeztem a gitározást és vmi ismeretlen nevű finom gyümölcsöt eszek
Nem lehet, hogy véletlenül khakit eszel? Bocs,ezt a béna poént nem hagyhattam ki. Amúgy tényleg van olyan gyümölcs. Sárgás színű...én még nem ettem.
Az íze félig sárgadinnyére, félig barackra hasonlít! (tényleg) És sima, csupasz héja van (ha valakit érdekel)
Gitározási tudásomról: Csak egy-két akkordot tudtam, de azt is elfelejtettem....
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Miért, te nem szoktál az év első teliholdját követő második esőzésnél kiállni az út közepére, és jól megázni? Hát honnan jöttél te???
Ja bocs! xD (Mindig is tudtam, hogy egy kicsit más vagyok, mint a többiek... )
9/28 NEVER FORGET
Bal kezes gitr.... álá Jimmi Hendrix..^__~ aztán nehogy egy hét múlva azon kapjanak a szüleid hogy a fogaiddal gitározol...
valszeg azért,mert én nagyon szeretek gitározni,és hetente 2-szer gitárórára járok,és a gitár kitűnő gyógyír,mert agitár 6 húrja a lélek húrjai,amik a te hangodon szólalnak meg
Az én hangomon? De profi
Én is gitározgatok, de nincs sok időm rá sajnos...
Az ördög nem alszik...legalábbis nem akárkivel (és a nevemmel ellentétben lány vagyok!!!)
helyzetjelentés: Éppen befejeztem a gitározást és vmi ismeretlen nevű finom gyümölcsöt eszek
Nem lehet, hogy véletlenül khakit eszel? Bocs,ezt a béna poént nem hagyhattam ki. Amúgy tényleg van olyan gyümölcs. Sárgás színű...én még nem ettem.
valszeg azért,mert én nagyon szeretek gitározni,és hetente 2-szer gitárórára járok,és a gitár kitűnő gyógyír,mert agitár 6 húrja a lélek húrjai,amik a te hangodon szólalnak meg
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-01-29 20:37:09
(#10181) valszeg azért,mert én nagyon szeretek gitározni,és hetente 2-szer gitárórára járok,és a gitár kitűnő gyógyír,mert agitár 6 húrja a lélek húrjai,amik a te hangodon szólalnak meg
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Te aztán rendesen gitár függő vagy!:) minden hozzászólásodban, amit olvastam legalább egyszer benne volt a gitár szó
beküldve: 2009-01-29 20:28:30
(#10179) helyzetjelentés: Éppen befejeztem a gitározást és vmi ismeretlen nevű finom gyümölcsöt eszek