Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Ezúton értesítünk mindenkit (akit érdekel), hogy ez év július 25-én házasságot kötünk Rudymesterrel.
Ami miatt ez érdekes lehet, hogy itt, ezen az oldalon ismerkedtünk meg egymással...
Ami miatt ez érdekes lehet, hogy itt, ezen az oldalon ismerkedtünk meg egymással...
GRATULÁLOK! Sok boldogságot kívánok nektek!
Aztán majd ne felejtsetek el közkincsé tenni pár fényképet az esküvőről.
Jaja mert nagyon kiváncsiak vagyunk rá igaz??????,,
Karakuri Engeki!!!! :Karasu!...Kuroari!...Sanshouo!
szia "társam", hasonló a képünk
Hmm hmm...vajon ez mit jelenthet?
Csak nem azt, hogy mindketten fanatikus "L" isták vagyunk?
Hát nem imádnivaló???Most mondd, hogy nem...
de , nagyon is az , az a nyalóka meg soha nem fogy el
Nyamm...és ahogy azt a mobilt fogja...határozottan cuki...
Filmet gondolom láttad ha ez a képed...?
Az ördög nem alszik...legalábbis nem akárkivel (és a nevemmel ellentétben lány vagyok!!!)
de , nagyon is az , az a nyalóka meg soha nem fogy el
Az ördög nem alszik...legalábbis nem akárkivel (és a nevemmel ellentétben lány vagyok!!!)
beküldve: 2009-01-28 18:32:15
(#10129) Nagybátyámék szeptemberben esküsznek----uuu mekkora kajálás lesz!!!! Biztos csináltatok ráment velük mert kül nem mek el!
Ezúton értesítünk mindenkit (akit érdekel), hogy ez év július 25-én házasságot kötünk Rudymesterrel.
GRATULÁLOK! Sok boldogságot kívánok nektek!
Aztán majd ne felejtsetek el közkincsé tenni pár fényképet az esküvőről.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Szerk: Mariko 2009-01-28 18:31:06
beküldve: 2009-01-28 18:26:49
(#10127) csá all!!!!!
Egyébként énis támogatom
Egyébként énis támogatom
Karakuri Engeki!!!! :Karasu!...Kuroari!...Sanshouo!
beküldve: 2009-01-28 18:23:28
(#10126) yaaay,végre megvan és ki is van nyomtatva,jó minőségben x3 már csak pótolni kéne az elromlott jack vezetékemet és minden klappolna Amúgy meg tessék beírni guitar pro-ba a gitárosnak,jó dolog ám az bezony x3
Tényleg irtó jó, ha megcsinálja magának a gitáros...elvégre mindenki más megírta saját magának a dolgait
yaaay,végre megvan és ki is van nyomtatva,jó minőségben x3 már csak pótolni kéne az elromlott jack vezetékemet és minden klappolna Amúgy meg tessék beírni guitar pro-ba a gitárosnak,jó dolog ám az bezony x3
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: Dan 2009-01-28 18:34:16
beküldve: 2009-01-28 17:50:16
(#10122) Ööö...én meg egész délután kémia előadást írok...hasonlóan jó hír Hmmm...gitár...az jó...:)A zenekarunk gitárosa is csak akkor hajlandó lejátszani bármit, ha Guitar Pron megírjuk neki De egyébként jó lehet, mondjuk én még sosem használtam
Szerk: Olvier 2009-01-28 17:52:56
beküldve: 2009-01-28 17:38:20
(#10121) na jó,most dühös vagyok,egy csomó ideig szenvedtem azzal,hogy találjak egy guitar pro5-öt ingyen,megtalálom demóban,nyomtatnék,erre szééép nagy betűkkel keresztben rányomtatja a nyomtató a lapra,hogy demoverzion
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Nagyon sok boldogságot kívánok nektek!
Szerk.:
Új avatar: KFC-s Zaraki.
Szerk2.:
Hová tűntetek hirtelen?
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Aizen 2009-01-28 17:37:29
beküldve: 2009-01-28 16:35:53
(#10119)
Szerk: baniaa3 2009-01-28 16:36:17