Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-01-27 18:28:07
(#10073) Sziasztok! Kinek hogy telik a délutánja? Én Kafkától olvasom az Átváltozást, és meg kell hogy mondjam, ilyen émelyítő dolgot még sose olvastam. Annyira undorító az egész, alig tudok vele haladni, pedig csak 37 oldal...
9/28 NEVER FORGET
Szerk: Zurelily 2009-01-27 18:29:11
köszi, az jól fog jönni, mert ezt 1* már buktam
Nekem is volt két uvém. Nyugi, menni fog.
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
nekem holnap lesz az utolsó vizsgám, aztán nekem is egy kis nyugi
Akkor holnap majd szorítok neked!
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-01-27 18:18:47
(#10068) Jelentem felszabadultan! 10 nap lusti! Juhú!
beküldve: 2009-01-27 18:11:42
(#10066) beküldve: 2009-01-27 18:10:17
(#10065) beküldve: 2009-01-27 18:08:53
(#10064) beküldve: 2009-01-27 16:16:37
(#10063) Hali!
Jelentem minden vizsgám megvan, vár rám 10 nap tömény punnyadás. Remélem ti is megvagytok.
Parasikoly Kapitány: Hejhó! *tiszteleg*
Jelentem minden vizsgám megvan, vár rám 10 nap tömény punnyadás. Remélem ti is megvagytok.
Parasikoly Kapitány: Hejhó! *tiszteleg*
beküldve: 2009-01-27 15:58:30
(#10062) Eddigi és jövendőbeli felsőoktatási tanulmányaim legszánalmasabb, mégis számomra legkedvesebb vizsgáján vagyok túl.
Korahajnali, ködös 9 órára temetem a munkát (a jövőbeli elhelyezkedés terén) érzéssel a gyomromban közelítettem meg a tanár úr irodáját. Gerillaharcos módjára bármely nekem szegezett kérdésre két válasszal készen; a már említett, Szegeden igen, tényleg van hajléktalan maffia! valamint a, tecciktudni, mondta, hogy van egy végzős cociológusa, lány, begyes, és na ő, igen, ő bizony az "Okkult Szeged" címmel ad le szakdolgozatot.
A tanár úr, egy Hofi és egy brutális Mikulás keveréke, nagylelkűen két kérdést tett fel, görbüljön, vagy valaki akar küzdeni a valami kvalitatívabb jegyért?
Hejhó!
Korahajnali, ködös 9 órára temetem a munkát (a jövőbeli elhelyezkedés terén) érzéssel a gyomromban közelítettem meg a tanár úr irodáját. Gerillaharcos módjára bármely nekem szegezett kérdésre két válasszal készen; a már említett, Szegeden igen, tényleg van hajléktalan maffia! valamint a, tecciktudni, mondta, hogy van egy végzős cociológusa, lány, begyes, és na ő, igen, ő bizony az "Okkult Szeged" címmel ad le szakdolgozatot.
A tanár úr, egy Hofi és egy brutális Mikulás keveréke, nagylelkűen két kérdést tett fel, görbüljön, vagy valaki akar küzdeni a valami kvalitatívabb jegyért?
Hejhó!
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
beküldve: 2009-01-27 09:13:36
(#10061) beküldve: 2009-01-27 08:59:41
(#10060) Jó reggelt mindenkinek! Ismét infón -.-
"az élet nem csupán fekete és fehér, de a színeket te válogatod össze!"
beküldve: 2009-01-26 22:11:28
(#10059)
Szerk: ∂z 2009-01-26 22:12:07