Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-01-27 19:45:52
(#10088) Megvan a Shippuuden manga első kötete...olyanb boldog vagyok hogy az elmondhatatlan! Eszek még egy ráment!
Exiled: Már megint pálcikával eszed a tejfölös tésztát?
naa,most mi van? Olyna mintha ramnet ennék,csak lé és egyebekek nélkül x3 ez nem galuska,hanem spagetti tészta
szerk: Nah,ez fájt. Hallottatok a szegedi kissrácról aki megerőszakolta egy iskolatársát? Kiderült,hogy csak büntetőjogilag történt erőszak,mert 14 év alatti a csaj,biológiailag nem...
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: The Exiled 2009-01-27 19:46:28
beküldve: 2009-01-27 19:42:03
(#10086) Exiled: Már megint pálcikával eszed a tejfölös tésztát?
Zurelily: Az írás is jó móka. Sok versem, novellám született unalmas irodalom órákon, főleg akkor ha a Bibliát vettük.
Tényleg. A Biblia az miért kötelező tananyag? Volt egy zsidó osztálytársam és őt nagyon zavarta, hogy ez kötelező volt.
Zurelily: Az írás is jó móka. Sok versem, novellám született unalmas irodalom órákon, főleg akkor ha a Bibliát vettük.
Tényleg. A Biblia az miért kötelező tananyag? Volt egy zsidó osztálytársam és őt nagyon zavarta, hogy ez kötelező volt.
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-01-27 19:36:10
(#10085) jajj,sose fogom megérteni a perverz vonzódásomat, a pálcikával való evéshez.Most éppen tejfölös tésztát eszek vele
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2009-01-27 19:23:32
(#10084) nekünk volt egy angol tanárunk, aki Death Note-ot nézett. Ő ajánlotta nekem (még 2 éve), és így lettem anime-fan. Sose hittem volna, hogy egy tanár ilyen jótékony hatással lesz rám! Idén vettem egy Death Note-os táskát, de mivel már nem vagyok gimis, nem látta. De meg akarom neki mutatni, hogy lássa, mit tett velem!
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
megdicsér a tanár h órán olvasol? az nem rossz. mondjuk nálunk volt gimiben olyan aki filozófia óra alatt kötött, meg volt aki laptopon játszott...
-
Én még most is azt csinálom irodalmon x3 majdnem minden órán van valami dolga a tanárnak(ő az osztályfőnökünk is) és én nem vagyok benne,végig mangázom az egészet ^^ néha még meg is dicsér,hogy mennyit olvasok...pedig ha tudná,hogy miket...
beküldve: 2009-01-27 19:07:41
(#10081) Én írogatni szoktam, esetleg regényt / mangát olvasok. A sudokus könyv meg persze alap, az mindig a táskámban van.
9/28 NEVER FORGET
Szerk: Zurelily 2009-01-27 19:08:10
beküldve: 2009-01-27 19:05:07
(#10080) Oh, én úgy jártam gimibe, hogy táskában lapult valami fincsi olvasnivaló. Imádtam órán a pad alatt olvasni!
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Én is mindig előre szoktam olvasni. :) Az átváltozás meg nekem azért rossz élmény, mert irtózom a különböző férgektől / rovaroktól, stb. Ha nem lenne kötelező, a földhöz vágnám... Így viszont attól tartok, hogy rémálmaim lesznek tőle. :S
9/28 NEVER FORGET
Tényleg? Ma én is fasírtot ettem.x)
Én most ettem meg.
,,Hitler fején ugrálok!"
Halihó!
Tűzzománcon voltam, tesóm is eljött ma (meg még egy ideig). Most fasírtot eszek.
Tegnap gyümölcssalátát ettünk. Nagyon finom volt. Tesóm suliba vitt el gyümölcssalátát és most nekem adta, nem kérte.
Egyébként, hogy vagytok?
Tűzzománcon voltam, tesóm is eljött ma (meg még egy ideig). Most fasírtot eszek.
Tegnap gyümölcssalátát ettünk. Nagyon finom volt. Tesóm suliba vitt el gyümölcssalátát és most nekem adta, nem kérte.
Egyébként, hogy vagytok?
Tényleg?Ma én is fasírtot ettem.x)
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
beküldve: 2009-01-27 18:49:49
(#10076) Halihó!
Egyébként, hogy vagytok?
Egyébként, hogy vagytok?
,,Hitler fején ugrálok!"
LOL! Ezek szerint nem csak én szoktam unalmamban előreolvasni az szöveggyűjteményben unalmas irodalomórákon.
Az Átváltozás nekem nem forgatta fel anno a gyomromat, de erősen WTF cucc az biztos.
Az Átváltozás nekem nem forgatta fel anno a gyomromat, de erősen WTF cucc az biztos.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Sziasztok! Kinek hogy telik a délutánja? Én Kafkától olvasom az átváltozást, és meg kell hogy mondjam, ilyen émelyítő dolgot még sose olvastam. Annyira undorító az egész, alig tudok vele haladni, pedig csak 37 oldal...
Oh, szép emlékek kötődnek eme novellához. Unatkoztam irodalmon és előre olvastam... és mikor undorodva felmordultam, kuncogva megszólalt a tannő, hogy nem szabad előrelapozni.