Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Ez a helyzetjelentés odab*szott, kapitány!
Hát még nekem (és a tanárúrnak is) hogy oda fog a holnapi szóbeli vizsga. XD
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Ötödik órája hallgatom a nagy előadói termeben diktafonnal felvett, rosszminőségű, háttérzajos jegyzetet. Eddig annyi maradt meg, hogy van hajléktalan maffia. Kezdem elérni a tökéletes üresség állapotát.
Ez a helyzetjelentés odab*szott, kapitány!
beküldve: 2009-01-26 21:38:58
(#10056) Ötödik órája hallgatom a nagy előadói termeben diktafonnal felvett, rosszminőségű, háttérzajos jegyzetet. Eddig annyi maradt meg, hogy van hajléktalan maffia. Kezdem elérni a tökéletes üresség állapotát.
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-01-26 21:39:40
beküldve: 2009-01-26 21:29:24
(#10055) A fenébe, új táskát kéne vennem, de nincs pénzem, egyébként meg olyan sz@r, hogy szinte csak az én táskám megy tönkre, szétszakadt...
,,Hitler fején ugrálok!"
beküldve: 2009-01-26 21:25:43
(#10054) sikerült vennem algalapot *örömében fel-alá rohangál*
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Mantrázok.
Fúú, én meg képzeld mit olvasok! Machiavellit! Nagyon komoly a csávó.
Fúú, én meg képzeld mit olvasok! Machiavellit! Nagyon komoly a csávó.
Szerk: .., 2009-01-26 21:23:33
khm, és velem mi van?
Oh, bocsánat! 3-an vagyunk akkor.
,,Hitler fején ugrálok!"
Sziasztok!
A Labirintus meg tényleg hatalmas film!
Szia!
Mostmár 2-en vagyunk.
,,Hitler fején ugrálok!"
beküldve: 2009-01-26 21:01:14
(#10049) Sziasztok!
Mivel eddig bejött (gyk.: meglett a csütörtöki polgári jog vizsga ), ezért holnap reggel nyolctól kérnék még egy nagy mantrázást szerény személyem sikeréért. Előre is köszönöm!
Mivel eddig bejött (gyk.: meglett a csütörtöki polgári jog vizsga ), ezért holnap reggel nyolctól kérnék még egy nagy mantrázást szerény személyem sikeréért. Előre is köszönöm!
Tudom, hogy csütörtök reggel óta nem voltam fent, de csütörtök óta alig aludtam, és most is húzok mindjárt vissza magolni. Viszont végigolvastam az elmúlt öt nap termését.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Jajj, én most nem a filmre gondoltam, hanem az azonos című könyvre, ami tök másról szól.
Jah, az más; de én még csak a filmet láttam.
,,Hitler fején ugrálok!"
beküldve: 2009-01-26 19:21:03
(#10047) Jajj, én most nem a filmre gondoltam, hanem az azonos című könyvre, ami tök másról szól.
ezt a filmet vágom, nagyon jóóó és a zenéje is eléggé ott van
Hát, nekem a zenéje nem tetszett, de irtózatosan jó film.
,,Hitler fején ugrálok!"