Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
algalap.Mi az,3 betűs szín és nem kék: Z-Ő-D
ennek most sok értelme volt.Ki az agyilag nulla és nincs megnevelve? 2 betű találd ki
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
kimagasló árusítóhelyek: TESKÓ és Lidöl.Magy a világy gyöngyszeme : góóóóógül
sajnos ez sem nagyon jön be mert nekem már csak algalap kéne és nagyon valószínű,hogy árulnak de értékelem,hogy "segítőkész" vagy
algalap.Mi az,3 betűs szín és nem kék: Z-Ő-D
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2009-01-25 21:16:08
(#9996) Nos szerintem ne ilyen helyeken keress mert ott 90% hogy nincs...Menj el inkább az Auchanba ott talám vagy rendelj netről^^
×.musz.musz.×
Most nem igazán van időm utánanézni, de írd be a google-be, hogy ''sushi alapanyag'', és egy csomó mindent kihoz. Hajrá. :)
9/28 NEVER FORGET
kimagasló árusítóhelyek: TESKÓ és Lidöl.Magy a világy gyöngyszeme : góóóóógül
sajnos ez sem nagyon jön be mert nekem már csak algalap kéne és nagyon valószínű,hogy árulnak de értékelem,hogy "segítőkész" vagy
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
beküldve: 2009-01-25 21:08:36
(#9993) kimagasló árusítóhelyek: TESKÓ és Lidöl.Magy a világy gyöngyszeme : góóóóógül
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
3 betűs kereskedelmi egység: B-Ó-T !
na igen eddig én is eljutottam,de pontosan hol az a lényeg,de nagyon nagy poén volt
beküldve: 2009-01-25 21:02:59
(#9991) júúúhhhj én is így hívtam amikor még nem igazán tudtam magyarul és félig így-félígy úgy beszéltem
×.musz.musz.×
3 betűs kereskedelmi egység: B-Ó-T !
beküldve: 2009-01-25 20:59:56
(#9989) nem tudja valaki,hogy hol lehet sushihoz alapanyagot kapni?
beküldve: 2009-01-25 20:38:22
(#9988) én úgy tudom május 16-17 ^^
Ja, Őszi helyett meg vidéken lesz =(
Nyárra meg egy 3 naposat terveznek nem? Augusztusban, ha jól tudom
az jobb lenne mert az szombat,vasárnap
Ja és hol is lenne?De sztem van ilyen téma
gondolom
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
Szerk: Bartha Botond 2009-01-25 20:26:36
Újra, csakhogy több érdeklődő legyen.
Meggyőzött =)
Szereztél egy érdeklődőt =)
Az jó.
,,Hitler fején ugrálok!"
Újra, csakhogy több érdeklődő legyen.
Meggyőzött =)
Szereztél egy érdeklődőt =)
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
beküldve: 2009-01-25 19:05:53
(#9984) Újra, csakhogy több érdeklődő legyen.
OSzAKE
2008-as, "Távoli Világok Arcai" néven indított rendezvényünk sikerére való tekintettel, idén is egy hasonlóan érdekes és izgalmas rendezvénnyel várunk benneteket 2009 februárjában, Debrecenben. Ezúttal azonban új néven, új helyszínnel és megújult programokkal, de a már megszokott jó hangulattal találkozhattok majd.
Itt igyekszünk minden hasznos információval ellátni benneteket, ha esetleg mégis maradnának megválaszolatlan kérdéseitek, azokat a fórumon tehetitek fel a szervezőknek, valamint a oszake@gmail.com e-mail címen.
Időpont:
2009. február 21. (szombat)
Helyszín:
Debrecen, Medgyessy Ferenc Gimnázium
"Tócóskert", Holló László sétány 6)
Szervezők:
KTV (Kapu Távoli Világokra Egyesület)
ktv-rpg.gportal.hu
DAnE (Debreceni Anime Egyesület)
deane.extra.hu
Minden érdeklődőt szeretettel várunk!
OSzAKE
2008-as, "Távoli Világok Arcai" néven indított rendezvényünk sikerére való tekintettel, idén is egy hasonlóan érdekes és izgalmas rendezvénnyel várunk benneteket 2009 februárjában, Debrecenben. Ezúttal azonban új néven, új helyszínnel és megújult programokkal, de a már megszokott jó hangulattal találkozhattok majd.
Itt igyekszünk minden hasznos információval ellátni benneteket, ha esetleg mégis maradnának megválaszolatlan kérdéseitek, azokat a fórumon tehetitek fel a szervezőknek, valamint a oszake@gmail.com e-mail címen.
Időpont:
2009. február 21. (szombat)
Helyszín:
Debrecen, Medgyessy Ferenc Gimnázium
"Tócóskert", Holló László sétány 6)
Szervezők:
KTV (Kapu Távoli Világokra Egyesület)
ktv-rpg.gportal.hu
DAnE (Debreceni Anime Egyesület)
deane.extra.hu
Minden érdeklődőt szeretettel várunk!
,,Hitler fején ugrálok!"