Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-01-25 14:03:01
(#9938) Igen! Nagyon jóó Csak ajánlani tudom! Kicsit darkos, de az szerintem nem gond Remélem, hogy tetszeni fog
"All or nothing now or never, we can make it happen we can make it all right"
Yes,most írom ki dvd re a D a vámpir vadászt!
és egy óra mulva meg is nézem!
Amugy ti má láttátok?milyen?jó?
szerk.:
szerk.:
adjon valaki linket Berserk felirathoz
szia, igen én már láttam, és nekem tetszett, D-nek a kezén van az az arc , és egyfolytába dumál, ja és néztétek a death note filmet? sztem jó volt szinkronnal is
Szerk: Erui 2009-01-25 13:40:09
beküldve: 2009-01-25 13:30:24
(#9936) sziasztok! jelentem asszem elkaptam az influenzát
mind1 holnap megint lesz okom kihagyni a sulit, még jó az orvos nincs messze hozzá is nehéz lesz eljutnom-.-
mind1 holnap megint lesz okom kihagyni a sulit, még jó az orvos nincs messze hozzá is nehéz lesz eljutnom-.-
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
beküldve: 2009-01-25 10:22:57
(#9935) Neked is
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
beküldve: 2009-01-25 09:53:20
(#9934) beküldve: 2009-01-25 08:31:43
(#9932) [Link]
erre gondoltál?
erre gondoltál?
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2009-01-25 08:07:26
(#9931) Yes,most írom ki dvd re a D a vámpir vadászt!
szerk.:
szerk.:
adjon valaki linket Berserk felirathoz
Szerk: Dan 2009-01-25 08:27:57
beküldve: 2009-01-24 23:30:36
(#9930) yaaay most lett vége a death note movie-nak^^ Tetszett,azt sajnálom,hogy a 2-őt nem tom megnézni majd,mert holnap este későn lesz,tesóm itthon van és másnap suli
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Jól, épp Bukást nézek.
Ilyen gonosz filmeket az én harmatvirág lelkem most nem bírna nézni. Talán jövő héten, mikor már meglesz az utolsó tollvonás is a félévre, remélhetőleg.
A Susogós Mackók inkább elégíti ki a mostani, vegetáló elmémet. (%
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-01-24 23:28:28
Kipp-kopp.
Csudamókás masinám megint működik pár percre.
Hogysmint, kiskalózok?
Hogysmint, kiskalózok?
Jól, épp Bukást nézek.
beküldve: 2009-01-24 23:19:17
(#9927) de kihaltunk itt
beküldve: 2009-01-24 23:11:25
(#9926) Kipp-kopp.
Hogysmint, kiskalózok?
Hogysmint, kiskalózok?
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-01-24 23:11:39
pont erre akart menni a ... h ez borzalmas, sry ha nem voltam érthető
Oh, akkor bocs a kritikáért