Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
A többség általában úgy alakul, hogy van 1 ember, akinek nem mernek ellentmondani a birkák, ezért mellé állnak. És ha van valaki aki mégis másképp gondolja, azt hagyják egyedül, mert félnek azzal az 1 fővel szembeszegülni.
remélem érthető, amit mondani akarok.
Igen, ezt hívja a pszichológia falka-ösztönnek....Mi csak birka-effektusnak.
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-01-24 20:09:10
(#9892) érthető,de vegyük pl az osztályomat,ahol 5 emberrel nincsenek ilyesfajta gondjaim,a többi 26 meg egósnak és gyíknak nevez.és nincs köztük egy olyan a nagy ő sem.
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
halljátok emberek,ha valaki nem úgy látja a dolgokat,mint a nagy többség,akkor miért kell ezt az embert lenézni/utálni,gyíknak/egosna k nevezni?
A többség általában úgy alakul, hogy van 1 ember, akinek nem mernek ellentmondani a birkák, ezért mellé állnak. És ha van valaki aki mégis másképp gondolja, azt hagyják egyedül, mert félnek azzal az 1 fővel szembeszegülni.
halljátok emberek,ha valaki nem úgy látja a dolgokat,mint a nagy többség,akkor miért kell ezt az embert lenézni/utálni,gyíknak/egosna k nevezni?
Mert a legtöbb ember....hogy is mondjam finoman....Ívesen lesz@rja a többi humánumot.....És általában csak olyanok bántják a másikat, akinek van valami stikkje.... Másodszor meg azért, mert nullán van az empátiájuk...
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-01-24 19:59:01
(#9889) halljátok emberek,ha valaki nem úgy látja a dolgokat,mint a nagy többség,akkor miért kell ezt az embert lenézni/utálni,gyíknak/egosna k nevezni?
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
viszlát!
hmm emberek,este ki nézni a death note movie-t?
Milyen az a film? Mivel még az aminét sem láttam... de töltöm!
Ha egyszer el is jön az az idő, mikor mindenkiben ellenséget látsz. Én akkoris végig melletted állok. Hát soha ne add fel én egyetlen virágom! (Bleach 3. op.)
beküldve: 2009-01-24 19:29:31
(#9887) Szómorú vagyok.Ahoz képest hogy elég jó suliba járok és az elözö évek feladatlapjait mind 45-50pontosra irtam ezt nagyon elcsesztem.A felénél bestresszeltem, és ott időt vesztettm :S Valszeg kb olyan 80-85pontom lesz. A többi okosnak nagyon örülök, és drukkolok, kérlek ti is drukkoljatok hogy sikerüljön bekerülni abba a suliba ahová szereték. ( egy jobb gimnázium szfváron, de csak fél osztályt indítanak, és elég nehéz bekerülni) A többieknek jó napot!
///Csak akkor nézz a vérfarkasok teliholdjára, ha biztosan meggyőződtél : nem egy róka áll mögötted ///
viszlát!
Na jó én leléptem =) további jó fórumozást
Szióka!
beküldve: 2009-01-24 19:13:29
(#9882) Na jó én leléptem =) további jó fórumozást
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
beküldve: 2009-01-24 19:12:58
(#9881) Mikami:Sajna, órákra inkább csupa betűt vittem be. Kiolvastam a fél megyei könyvtárat asszem ....
beküldve: 2009-01-24 19:10:07
(#9879) Jé tényleg :O Észre se vettem, valószínüleg elírtam xD Kösz hogy felhívtad rá a figyelmem =) olyan közel van egymáshoz az 1-es meg 2-es gomb xD
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
Szerk: Shaun 2009-01-24 19:10:44