![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_login.jpg)
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_kozosseg.jpg)
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_shoutbox.jpg)
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_invite.jpg)
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
A többség általában úgy alakul, hogy van 1 ember, akinek nem mernek ellentmondani a birkák, ezért mellé állnak. És ha van valaki aki mégis másképp gondolja, azt hagyják egyedül, mert félnek azzal az 1 fővel szembeszegülni.
remélem érthető, amit mondani akarok.
![](/var/images/emotions/13.png)
Igen, ezt hívja a pszichológia falka-ösztönnek....Mi csak birka-effektusnak.
![](/var/images/emotions/20.png)
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-01-24 20:09:10
(#9892) érthető,de vegyük pl az osztályomat,ahol 5 emberrel nincsenek ilyesfajta gondjaim,a többi 26 meg egósnak és gyíknak nevez.és nincs köztük egy olyan a nagy ő sem.
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
halljátok emberek,ha valaki nem úgy látja a dolgokat,mint a nagy többség,akkor miért kell ezt az embert lenézni/utálni,gyíknak/egosna k nevezni?
A többség általában úgy alakul, hogy van 1 ember, akinek nem mernek ellentmondani a birkák, ezért mellé állnak. És ha van valaki aki mégis másképp gondolja, azt hagyják egyedül, mert félnek azzal az 1 fővel szembeszegülni.
halljátok emberek,ha valaki nem úgy látja a dolgokat,mint a nagy többség,akkor miért kell ezt az embert lenézni/utálni,gyíknak/egosna k nevezni?
Mert a legtöbb ember....hogy is mondjam finoman....Ívesen lesz@rja a többi humánumot.....És általában csak olyanok bántják a másikat, akinek van valami stikkje.... Másodszor meg azért, mert nullán van az empátiájuk...
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-01-24 19:59:01
(#9889) halljátok emberek,ha valaki nem úgy látja a dolgokat,mint a nagy többség,akkor miért kell ezt az embert lenézni/utálni,gyíknak/egosna k nevezni?
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
viszlát!
hmm emberek,este ki nézni a death note movie-t?
Milyen az a film? Mivel még az aminét sem láttam... de töltöm!
![](/var/images/emotions/16.png)
Ha egyszer el is jön az az idő, mikor mindenkiben ellenséget látsz. Én akkoris végig melletted állok. Hát soha ne add fel én egyetlen virágom! (Bleach 3. op.)
beküldve: 2009-01-24 19:29:31
(#9887) Szómorú vagyok.Ahoz képest hogy elég jó suliba járok és az elözö évek feladatlapjait mind 45-50pontosra irtam ezt nagyon elcsesztem.A felénél bestresszeltem, és ott időt vesztettm :S Valszeg kb olyan 80-85pontom lesz. A többi okosnak nagyon örülök, és drukkolok, kérlek ti is drukkoljatok hogy sikerüljön bekerülni abba a suliba ahová szereték. ( egy jobb gimnázium szfváron, de csak fél osztályt indítanak, és elég nehéz bekerülni) A többieknek jó napot!
///Csak akkor nézz a vérfarkasok teliholdjára, ha biztosan meggyőződtél : nem egy róka áll mögötted ///
viszlát!
Na jó én leléptem =) további jó fórumozást
Szióka!
beküldve: 2009-01-24 19:13:29
(#9882) Na jó én leléptem =) további jó fórumozást
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
beküldve: 2009-01-24 19:12:58
(#9881) Mikami:Sajna, órákra inkább csupa betűt vittem be. Kiolvastam a fél megyei könyvtárat asszem ....
beküldve: 2009-01-24 19:10:07
(#9879) Jé tényleg :O Észre se vettem, valószínüleg elírtam xD Kösz hogy felhívtad rá a figyelmem =) olyan közel van egymáshoz az 1-es meg 2-es gomb xD
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
Szerk: Shaun 2009-01-24 19:10:44