Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
desz nót, a halállista. ez a kiejtés...
egész jó szinkronnal csak nagyon nem illik a kis gömbfejűhöz a sorozat Light szinkronhangja
egész jó szinkronnal csak nagyon nem illik a kis gömbfejűhöz a sorozat Light szinkronhangja
Pont hogy nem úgy kell kiejteni...bocs, de erre allergiás vagyok; 9.-ben nekünk az anyanyelvi tanárunk a fejünkbe verte, hogy ne sz-eljük a th végződésű szavakat... Szóval akkor már inkább det nót, mint az "sz" betű Bocs mégegyszer
Na de igazából nem is erről akartam irni...
A filmbeli Light szerintem legjobban egy páviánra hasonlit De az is igaz, hogy eléggé jó szinész, csak kicsit hiányoltam a játékából, meg az egész kinézetéből azt a fölényes arisztokrata-szerű aurát, ami a mangában, meg az animében körüllengi...
Na meg az első filmben a körmei...nah az kriminális volt...pont egy olyan szereplőnek, aki sosem izgul az élete miatt és mindig magabiztos, lennének tövig rágott körmei Viszont szerintem a Misát alakitó szinésznő egyszerűen tökéletes volt. Az előzetesekben még irritált, hogy miért barna haja van, de amikor szerepelt, az nagyon jóóó volt
Meg Light apja is nagyon jól hozta a rendőrfőnök szerepet.
L kicsit babaarcú lett, de az még elmegy... Matsuda is jó...azon meg csak röhögni tudok, hogy beraktak egy nőt is a csoportba...
mondjuk ez még mindig jobb,mint a 3. film lány Mello-pótléka
Uhm...kik voltak még...jaj igen Watari...ő sztem egy szürke és hétköznapi komornyikká zsugorodott a filmben.
Ti mit gondoltok? (és bocs az iszonyat hosszú postért )
Szerk: Yaven 2009-01-24 22:27:25
beküldve: 2009-01-24 22:12:34
(#9921) én nézem,de kb 5mp-ént egy pillanatra belassul
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Mindenki sipirc Death Note filmet nézni! Én már láttam, de szerintem nem így kezdődik a film.
Elemental picit újravágta. Meg félre is fordították sikeresen, az egyik legjobb poént elcseszték...
Szerk: Aizen 2009-01-24 21:36:04
beküldve: 2009-01-24 21:32:47
(#9918) desz nót, a halállista. ez a kiejtés...
-
Szerk: ∂z 2009-01-24 21:34:09
beküldve: 2009-01-24 21:29:26
(#9917) Mindenki sipirc Death Note filmet nézni! Én már láttam, de szerintem nem így kezdődik a film.
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Aizen 2009-01-24 21:29:39
Megyek Death note movie-t nézni.
Mondjuk már láttam moziban, de most a szinkron miatt meg kell nézni.
Sziasztok!
Sziasztok!
Szinkronos lesz???
beküldve: 2009-01-24 21:15:49
(#9915) Megyek Death note movie-t nézni.
Sziasztok!
Sziasztok!
Más:
azt olvastátok, hogy idén a nyári animecon Budapesten lesz és három napos lesz, míg az őszi vidéken?
azt olvastátok, hogy idén a nyári animecon Budapesten lesz és három napos lesz, míg az őszi vidéken?
Aham. Meg is lepődtem rendesen.....Nyáron melózni fogok. Nem ér.
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-01-24 21:06:26
(#9913) Más:
nah igen,ott kezdődött valahol az anime
Bezony ám.
...
...
ÉBRESZTŐ Lusta banda, gépelésre fel!
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-01-24 21:05:40
(#9911) Ha már régi animéknél tartunk, én a Doraemont szeretném megnézni egyszer. :)
9/28 NEVER FORGET
beküldve: 2009-01-24 20:58:39
(#9910) nah igen,ott kezdődött valahol az anime
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2009-01-24 20:57:28
(#9909) Astro boy-t nem bántjuk... az egy őslegenda...
Dóri: Igaz, hogy hosszú a manga, de ezerszer jobb, mint az anime. Feszültebb légkör, nincsenek fillerek, és van vége is.
Dóri: Igaz, hogy hosszú a manga, de ezerszer jobb, mint az anime. Feszültebb légkör, nincsenek fillerek, és van vége is.
Szerk: Dragda O'Riley 2009-01-24 20:58:07