Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-01-24 11:49:01
(#9833) Nagyon szívesen!
Én még nem láttam.
Kíváncsi vagyok,hogy hogyan utánozták le azt a jól sikerült animét!
Jól sikerült?Eltalálták?
Én még nem láttam.
Kíváncsi vagyok,hogy hogyan utánozták le azt a jól sikerült animét!
Jól sikerült?Eltalálták?
Animét,mangát,rajzolni,és nézni,mindent megér!!!!
Sziasztok!
Szereti valaki a Death Note-ot?
Ha igen akkor mondom,hogy a Film első része,ma lesz az Animax-on, 21:10 körül.
Ez azoknak szól,akik nem tudtak róla:)
Köszi, hogy szóltál (bár láttam teljes egészében a DN moviet, még a 2.-at is), el is felejtkeztem róla. (Újra megnézem. ^^)
,,Hitler fején ugrálok!"
beküldve: 2009-01-24 11:32:33
(#9831) Sziasztok!
Animét,mangát,rajzolni,és nézni,mindent megér!!!!
beküldve: 2009-01-24 10:30:21
(#9830)
Szerk: Aizen 2009-01-24 10:30:37
beküldve: 2009-01-24 10:24:33
(#9829) Reggelt! Valami újság?
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-01-24 09:50:49
(#9828) Yáúúú reggelt minden fórumlakónak!
Sok szerencsét miho^^
Sok szerencsét miho^^
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2009-01-24 09:07:01
(#9827) Egy kalappal! ;)
Ha készültél rá, akkor nem lehet gond, biztos menni fog! :)
Drukkolok!
Ha készültél rá, akkor nem lehet gond, biztos menni fog! :)
Drukkolok!
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
beküldve: 2009-01-23 23:17:30
(#9825) Köszönöm Mindenkineeek! (Nah jó éjszakát... Kialszom magam, nehogy a papír fölött bóbiskoljak el )
Sok szerencsét, majd mantrázok érted. De amúgy ne félj, nem nehéz a nyelvvizsga.
beküldve: 2009-01-23 22:41:43
(#9823) Estét meggyüttem!
Exiled: Dejó! Gratulálok!
dan: Ollé, gratula Neked is.
Miho: Akkor hétfő délelőttre előjegyezve egy szurkolás. Naptárba beírva, megkapod.
Exiled: Dejó! Gratulálok!
dan: Ollé, gratula Neked is.
Miho: Akkor hétfő délelőttre előjegyezve egy szurkolás. Naptárba beírva, megkapod.
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Zurelily 2009-01-23 22:28:54
Sziasztok!
Első hozzászólásom ebben a topikban, és máris kérnék Tőletek valamit...
Holnap lesz az angol nyelvvizsgám első része - "Writing Part" - és mivel először lesz vizsgám idegen környezetben, idegen emberek szúrós tekintete előtt... Mondjuk úgy, alaphelyzetben is elég izgulós vagyok - bár nem szoktam kimutatni - most meg aztán... Szóval némi jó kívánság, keresztbe tett ujj, szerencsevarázslat, vudubaba-teli ésszel jól jönne... Ugyanezeket kérném hétfőn is a szóbelin - nah attól leszek kész csak igazán... Utálom a szóbelit Mindent összevetve: túl akarom élni, és ebben a Ti segítségeteket kérem.
Thank you all!
Holnap lesz az angol nyelvvizsgám első része - "Writing Part" - és mivel először lesz vizsgám idegen környezetben, idegen emberek szúrós tekintete előtt... Mondjuk úgy, alaphelyzetben is elég izgulós vagyok - bár nem szoktam kimutatni - most meg aztán... Szóval némi jó kívánság, keresztbe tett ujj, szerencsevarázslat, vudubaba-teli ésszel jól jönne... Ugyanezeket kérném hétfőn is a szóbelin - nah attól leszek kész csak igazán... Utálom a szóbelit Mindent összevetve: túl akarom élni, és ebben a Ti segítségeteket kérem.
Thank you all!
Sok szerencsét! :) Szurkolni fogok neked ^^
"az élet nem csupán fekete és fehér, de a színeket te válogatod össze!"
beküldve: 2009-01-23 21:30:41
(#9819) Sziasztok!
Thank you all!
Thank you all!
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-01-23 21:32:27