Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-01-23 21:19:36
(#9818) Sziasztok!
Nolee: a múltkor felvettél msn-re, azóta nem voltál fent ^^"
Nolee: a múltkor felvettél msn-re, azóta nem voltál fent ^^"
"az élet nem csupán fekete és fehér, de a színeket te válogatod össze!"
beküldve: 2009-01-23 21:10:09
(#9817) sziasztok^^
fúhhh az egyik legjobb barátnőm hnap írja a központit^^ ehh ugyanaznap született mint én^^
fúhhh az egyik legjobb barátnőm hnap írja a központit^^ ehh ugyanaznap született mint én^^
×.musz.musz.×
Gratula a töri versenyhez! Szép eredmény, és nagyon szoros volt a "küzdelem". :)
Köszi!
Gratula a töri versenyhez! Szép eredmény, és nagyon szoros volt a "küzdelem". :)
The Exiled: gratu a gitár vizsgához! :)
The Exiled: gratu a gitár vizsgához! :)
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
Szerk: baniaa3 2009-01-23 19:17:01
te kis makker.Nekem meg sikerült a gitárvizsgám,ezért kaptam csipszet és csokit x3 Meg ma este tesóm nincs itthon,tudom nézni a naruto ismértlését,meg holnap engedni fogját a disznót muvit is ^^
a Kenshin 2-őhöz meg grat,egyik kedvenc^^*ma olvasta ki a 4. kötetet és tervezi a 5-öt
a Kenshin 2-őhöz meg grat,egyik kedvenc^^*ma olvasta ki a 4. kötetet és tervezi a 5-öt
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2009-01-23 19:05:55
(#9812) Nyah...de régen voltam fent...*elgondolkozik mindezen*
Egyesmás velem is történt... rosszak és...de talán csak rosszak, jah! De ma talán minden megváltozott... és ismét tudok majd happy lenni!!! Jeah!!!
Egyesmás velem is történt... rosszak és...de talán csak rosszak, jah! De ma talán minden megváltozott... és ismét tudok majd happy lenni!!! Jeah!!!
Ha egyszer el is jön az az idő, mikor mindenkiben ellenséget látsz. Én akkoris végig melletted állok. Hát soha ne add fel én egyetlen virágom! (Bleach 3. op.)
beküldve: 2009-01-23 18:37:39
(#9811) Fúú, ez a mai nap eddig nagyon király:
suli után átjött haverom, egy csomót dumáltunk, PSP-ztünk meg gépeztünk. Mikor megérkeztünk haza, akkor az asztalomon várt a GLS-es csomag, amit anyukám délelőtt átvett. Tartalma: Naruto 4,5,6, Kensin 2.
További programjaim a mai napra (nagyon sok dolgom van):
¤Lost S05E01-E02
¤Dexter S02E11
¤PSPzés (NBA Live '07 + LOTR: Tactics)
¤És még annyi South Park és Csillagkapu, amennyi belefér
suli után átjött haverom, egy csomót dumáltunk, PSP-ztünk meg gépeztünk. Mikor megérkeztünk haza, akkor az asztalomon várt a GLS-es csomag, amit anyukám délelőtt átvett. Tartalma: Naruto 4,5,6, Kensin 2.
További programjaim a mai napra (nagyon sok dolgom van):
¤Lost S05E01-E02
¤Dexter S02E11
¤PSPzés (NBA Live '07 + LOTR: Tactics)
¤És még annyi South Park és Csillagkapu, amennyi belefér
beküldve: 2009-01-23 18:09:39
(#9810) Csá all!
tegnap töri versenyen vótam !
3.ak lettünk
nekunk 45p lett a 2.nak 45,5 a 1.nek 46p-je lett.
Azé durva vót.olyan volt mint az activity,
Meg vót egy nő aki a kérdéseket mondta,hát szegényt teljesen kiborítottuk!Kicsit fárasztóak voltunk.
PL.:haverom megkérdrzte tööle hogy lehet-e telefonos segítséget kérni,a nö erre nyugodtan azt mondta hogy nem,én megkérdeztem töle hogy a közönségtől lehet_e kérdezni,itt má kicsit ideges lett és erre is ugyanazt válaszolta,na akkor borult ki teljesen amikor megkérdeztem hogy felezni lehet-e,itt ma orrdítva azt mondja: Deeeeee miiiiiiiiit!!(ez egy kereszt rejtvénynél volt)
hát durva volt
amm elkezdtem rajzolni egy jó mangát az india i hősőkről,istenekről,stb.
tegnap töri versenyen vótam !
3.ak lettünk
nekunk 45p lett a 2.nak 45,5 a 1.nek 46p-je lett.
Azé durva vót.olyan volt mint az activity,
Meg vót egy nő aki a kérdéseket mondta,hát szegényt teljesen kiborítottuk!Kicsit fárasztóak voltunk.
PL.:haverom megkérdrzte tööle hogy lehet-e telefonos segítséget kérni,a nö erre nyugodtan azt mondta hogy nem,én megkérdeztem töle hogy a közönségtől lehet_e kérdezni,itt má kicsit ideges lett és erre is ugyanazt válaszolta,na akkor borult ki teljesen amikor megkérdeztem hogy felezni lehet-e,itt ma orrdítva azt mondja: Deeeeee miiiiiiiiit!!(ez egy kereszt rejtvénynél volt)
hát durva volt
amm elkezdtem rajzolni egy jó mangát az india i hősőkről,istenekről,stb.
beküldve: 2009-01-23 17:58:55
(#9809) csak az elsőt,majd töltöm a többit is...de ez tényleg már nagyon súrolja a hentait...am meg semmi extra,max 1 mondat szöveg,a többi meg csk pár OLYAN kép(nem hentai,de mint mondtam hozzá közeli)
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
baniaa,asszem ne nézd meg azokat,azok már inkább hentai-ok
Te már láttad?
beküldve: 2009-01-23 17:45:50
(#9807) baniaa,asszem ne nézd meg azokat,azok már inkább hentai-ok
beküldve: 2009-01-23 17:43:39
(#9806) Valaki küld az Emailomra hogy hol lehet letölteni Kanokon Specialt?
www.viktor@freemail.hu
Meghallgattam egy tök érdekes előadást egy angliai egyetemről
Érdekes... Az én sulimban is volt egy hírdetés, hogy angol egyetemről lehet előadást hallgatni. Vagy valami ilyesmi...
Kolombusz felfedezte Amerikát, de azt hitte, valahol Ázsia partjainál hajózgat. Hát ennyit a földrajzi ismeretekről...
Szerk: ヴェゼンディ・バラージュ 2009-01-23 17:43:42
beküldve: 2009-01-23 17:40:04
(#9804) Sziasztok! Teljesen kifáradtam, tegnap kilenc előtt értem haza, ma meg Educatión voltam. Esetleg más is volt innen?
Kíváncsiságból meghallgattam egy tök érdekes előadást egy angliai egyetemről; az előadó nagyon jó fej volt, és az egyetem is szimpatikus (bár a turizmus / vendéglátóipar nem az én területem. :)
Kíváncsiságból meghallgattam egy tök érdekes előadást egy angliai egyetemről; az előadó nagyon jó fej volt, és az egyetem is szimpatikus (bár a turizmus / vendéglátóipar nem az én területem. :)
9/28 NEVER FORGET