Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
yep,sikerült a izsga!!!! A 3 tanult darabból a tanárok 2-őt tetszőlegesen kiválasztottak és azt kellett eljátszani,és én pont a 2 legkönnyebbet kaptam ki
Gratulálok!! Hangszeres vizsga volt? Min játszol?
Kolombusz felfedezte Amerikát, de azt hitte, valahol Ázsia partjainál hajózgat. Hát ennyit a földrajzi ismeretekről...
beküldve: 2009-01-23 17:38:11
(#9802) yep,sikerült a izsga!!!! A 3 tanult darabból a tanárok 2-őt tetszőlegesen kiválasztottak és azt kellett eljátszani,és én pont a 2 legkönnyebbet kaptam ki
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
sziasztok!!!!!
már alig várom a death note movie-t, igaz láttam már eredeti hanggal feliratosan, de én nagyon de nagyon imádom
már alig várom a death note movie-t, igaz láttam már eredeti hanggal feliratosan, de én nagyon de nagyon imádom
Hácc, igen, a DN Múvi... Nem tom, hogy anyámék engedik-e megnézni, de remélem, igen. Majd beadom nekik, hogy egy thriller... Azokat nagyon szeretik...
Mert véglis' tényleg az... Asszem...
Amúgy lebuktam info-n. A tanár észrevette, hogy nem figyelek és kikapcsolta a gépemet...
Kolombusz felfedezte Amerikát, de azt hitte, valahol Ázsia partjainál hajózgat. Hát ennyit a földrajzi ismeretekről...
Szerk: ヴェゼンディ・バラージュ 2009-01-23 17:36:58
beküldve: 2009-01-23 17:25:17
(#9800) sziasztok!!!!!
beküldve: 2009-01-23 15:30:58
(#9799) Exiled: Tudod jól, hogy mit ígértél... Át fogsz menni, nyugi...
Kaminaga: Egy egészségügyis suliban nagyon nagy dolog ám...
Kaminaga: Egy egészségügyis suliban nagyon nagy dolog ám...
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Dragda O'Riley 2009-01-23 15:31:24
beküldve: 2009-01-23 14:56:15
(#9798) beküldve: 2009-01-23 14:43:03
(#9797) O_O xDDD
Nálunk ez nincs sajna...
Japánul számolni? Én már tudok x3333
Exiled: drukkolok ^^ :3
Nálunk ez nincs sajna...
Japánul számolni? Én már tudok x3333
Exiled: drukkolok ^^ :3
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Szerk: Kaminaga 2009-01-23 14:36:50
beküldve: 2009-01-23 14:32:14
(#9795) nah emberek,lehet drukkolni,15:30-kor kezdődik a vizsga
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
nem kell görcsölni...én infó órán az első sorban ülök és mindig online (vagy LAN-os) játékokat tolunk....a tanár meg sétálgat xDDD
Nálunk is dettó ugyanez van... Leszámítva, hogy néha még a tanárúr is játszik velünk egy-két kört. Imádjuk a pasast, tiszta jófej. Ha végre megint lesz infó-óránk, akkor megtanít minket japánul számolni, azt ígérte. Alig várja a banda...
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
nem kell görcsölni...én infó órán az első sorban ülök és mindig online (vagy LAN-os) játékokat tolunk....a tanár meg sétálgat xDDD
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2009-01-23 10:12:32
(#9792) Üdv mindenkinek *görcsöl info órán, hogy le ne bukjon netezésért*
beküldve: 2009-01-23 08:09:00
(#9791) Jó reggelt dalos pacsirták!
beküldve: 2009-01-22 20:48:35
(#9789) Mai témára van valami ötletetek?