Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Én az újév hevében érthetetlen módon megborotvált, ártatlan gyerekpofimmal rendezem le a maradékot, remélhetőleg.
Majd MSN-en zargatom. Ne gondoljan rosszra, matróz. O:
Majd MSN-en zargatom. Ne gondoljan rosszra, matróz. O:
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Hejhó Dragda Matróz!
Előre azzal az egy vizsával. Utána majd egyszer megzargatom. (.{
Üdv Kapitány! Igyekszem, igyekszem....
Már nyomtatható állapotban van a puska nevű titkos fegyverem....
És mit ért azon, hogy megzargat?
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Hejhó Dragda Matróz!
Bestsellersnél is elég borsos ára van és sokára érkezne meg. 'sszem gyorsan fejlesztem a külföldi rendeléses képsségemet kezdőről haladó szintre.
Bestsellersnél is elég borsos ára van és sokára érkezne meg. 'sszem gyorsan fejlesztem a külföldi rendeléses képsségemet kezdőről haladó szintre.
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-01-21 18:12:29
beküldve: 2009-01-21 18:06:50
(#9741) Én már jó párszor rendeltem a Booklinról, de még nem volt velük gondom, persze hozzá kell tennem, hogy csak magyar nyelvű kiadványokat vettem eddig tőlük. A könyvesbolt tényleg hangulatosabb, de ide Nagykanizsára általában csak többhetes késéssel érkeznek a mangák, én meg türelmetlen típus vagyok.
Szerk: Most jut eszembe, egyszer volt egy kísérletem, hogy angol nyelvű mangát vegyek a Bookline-ról, elő is rendeltem szépen, aztán pár hétre rá kaptam egy mailt, hogy elfogyott. LOL! Hogy tud elfogyni az, ami még nem is volt kapható?
Szerk: Most jut eszembe, egyszer volt egy kísérletem, hogy angol nyelvű mangát vegyek a Bookline-ról, elő is rendeltem szépen, aztán pár hétre rá kaptam egy mailt, hogy elfogyott. LOL! Hogy tud elfogyni az, ami még nem is volt kapható?
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Szerk: Mariko 2009-01-21 18:08:45
beküldve: 2009-01-21 17:59:37
(#9740) Hali!
Örömmel hirdethetem, hogy már csak egy uvém vagyon, egyetlen agyzsigerelő tárgyból! JUHÉ!
Amúgy zajlik az élet azt látom.
Egen, bookline-t Anyukám is szidja, én ezért járok inkább boltba. Úgy izgibb, és még hangulata is van a dolognak. (Nameg a kedvezményem... muhahaha )
Szerk: Majd elfeledtem! *tiszteleg rég látott Kapitányának*
Örömmel hirdethetem, hogy már csak egy uvém vagyon, egyetlen agyzsigerelő tárgyból! JUHÉ!
Amúgy zajlik az élet azt látom.
Egen, bookline-t Anyukám is szidja, én ezért járok inkább boltba. Úgy izgibb, és még hangulata is van a dolognak. (Nameg a kedvezményem... muhahaha )
Szerk: Majd elfeledtem! *tiszteleg rég látott Kapitányának*
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Dragda O'Riley 2009-01-21 18:00:37
Nekem semmi bajom velük, legjobb online bolt ever.
Már vagy 20+-szor rendeltem tőlük és semmi baj nem volt, mindig gyorsan szállítanak. Persze külföldi cuccokat Bestsellerséktől rendelek (kivéve azokat, amiket megtalálok a Libra Booksnál (kedvenc real-life idegennyelvű könyvesboltom(mangáik is vannak, bár nem szoktam ott azt venni))).
Már vagy 20+-szor rendeltem tőlük és semmi baj nem volt, mindig gyorsan szállítanak. Persze külföldi cuccokat Bestsellerséktől rendelek (kivéve azokat, amiket megtalálok a Libra Booksnál (kedvenc real-life idegennyelvű könyvesboltom(mangáik is vannak, bár nem szoktam ott azt venni))).
beküldve: 2009-01-21 17:43:47
(#9738) Hmmm, azért Pratchett könyvekből egész szép kis gyüjteményük van és meglepően baráti áron.
De nekem most Abszolút Homokember kell. (%
De nekem most Abszolút Homokember kell. (%
Bookline nem nagyon barátunk. A megálmodott odlgoknak kis része van csak és az ár sem a legbarátibb.
Ez sajnos tény. Ennek ellenére az angol mangáim nagyobb része innen van...
könnyebb rákattintanom egy gombra, mint e-mailt írnom?
A Bestsellerst tényleg csak ajánlani tudom.
9/28 NEVER FORGET
Szerk: Zurelily 2009-01-21 17:21:25
lehet xDDD
a Bookline télleg nem a legjobb....nem szeretem őket >.<
(másodkezű tapasztalat...a barátnőm rendelgetett tőlük, és mindig volt vmi baj....)
szerk: nem baj ^^
a Bookline télleg nem a legjobb....nem szeretem őket >.<
(másodkezű tapasztalat...a barátnőm rendelgetett tőlük, és mindig volt vmi baj....)
szerk: nem baj ^^
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Szerk: Kaminaga 2009-01-21 17:20:56
beküldve: 2009-01-21 17:19:57
(#9734) kaminaga,felvetttelek msn-re,ha nem baj
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2009-01-21 17:18:30
(#9733) Köszönöm mindkettőtöknek. Bestsellerst megnézzük, felvesszük velük a kapcsolatot.
Bookline nem nagyon barátunk. A megálmodott odlgoknak kis része van csak és az ár sem a legbarátibb.
Nekem sincs senki MSN-en. Összeesküvés?
Nekem sincs senki MSN-en. Összeesküvés?
Bestsellers. Ár szempontjából nagyon jók, csak elég sokat kell várni a megrendelésedre + ha nem vagy pesti, vagy nem laksz Pesthez közel, macerás lehet, mivel csak személyes átvétel van.
Bookline-t most nem említeném, mivel a nagy kínálatra kérdeztél rá. De az biztos, hogy itt is ki lehet fogni dolgokat.
9/28 NEVER FORGET
ha angol nyelvűt akarsz, akkor a legolcsóbb a Bestsellers....többire nemtom
btw miért nincs fent senki sem msnen??? awwwww
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2009-01-21 17:06:22
(#9730) Az mmorpg rossz, elrabolja a lelkünket.
Meg a még hátralévő két vizsga sem mókás. -.-
BTW, tud valaki nagyon kedvező áron, nagyon nagy kínálattal rendelkező, nagyon vásárlóbarát képregényüzletet online?
Külföldi, közeli. Vagy ha van valami magyar aranybánya, az is jöhet.
Meg a még hátralévő két vizsga sem mókás. -.-
BTW, tud valaki nagyon kedvező áron, nagyon nagy kínálattal rendelkező, nagyon vásárlóbarát képregényüzletet online?
Külföldi, közeli. Vagy ha van valami magyar aranybánya, az is jöhet.