Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
sziasztok! most néztem meg a szlovák és cseh animax fórumot(ugyanaz a 2nek) és azt olvastam ott hogy szegényeknek bizony csak felirattal mennek az animék néha román néha magyar szinkronnal
nem lennék a helyükbe
Szerk: Saya_13 2009-01-22 15:13:54
beküldve: 2009-01-22 14:50:19
(#9772) sziasztok! most néztem meg a szlovák és cseh animax fórumot(ugyanaz a 2nek) és azt olvastam ott hogy szegényeknek bizony csak felirattal mennek az animék néha román néha magyar szinkronnal
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
beküldve: 2009-01-22 09:50:52
(#9771) Alister: drukkolok!!!
Menni fog! ;)
A beugró már megvan, onnan pedig már csak egy kis lépés. Nem lesz gond, meglesz! ;)
Menni fog! ;)
A beugró már megvan, onnan pedig már csak egy kis lépés. Nem lesz gond, meglesz! ;)
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
beküldve: 2009-01-22 09:03:19
(#9770) 'Reggelt!
Alister: Mantrázok, mantrázok. Ommmmm....
*közben vígan mantrázik Alisternek: Menni fog, menni fog!*
Alister: Mantrázok, mantrázok. Ommmmm....
A fene vigye el a vizsgaidőszakot! A ma estére érvényes bulizásomat napolhatom el februárra! És még ez lesz minimum 3 évig! Nem ér!
*közben vígan mantrázik Alisternek: Menni fog, menni fog!*
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Dragda O'Riley 2009-01-22 09:03:43
beküldve: 2009-01-22 08:33:54
(#9769) Jó reggelt mindenki!
Itt ülök az egyetemen, és rám férne némi mantrázás... Az írásbeli beugró a polgári jog isteneinek minimális jóindulatával megvan, de a szóbeli... nos, nincsenek hiú reményeim
legalábbis az enyémnél jobbat - ami lényegesen egyszerűbb
Itt ülök az egyetemen, és rám férne némi mantrázás... Az írásbeli beugró a polgári jog isteneinek minimális jóindulatával megvan, de a szóbeli... nos, nincsenek hiú reményeim
(pedig ezt a vacakot testvérek között is harmadszorra tanultam, de nagyon küzdünk egymás ellen... )
Nagyon nem akarok jövőhéten ebből még javítani menni!"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-01-22 07:34:09
(#9768) Halihó!
Kitaláltam valami hülyeség, töténetet, vagy mia szöszt, mivel megvettem a Nauszika - A szél harcosai-t, aztán mindig azon gondolkodtam, hogy lehetne egy olyat csinálni, hogy Nauszitka - A szél harcosait címmel. Akkor jött az ötlet, hogy írok abból egy történetet, a töbit majd még meglátom.
Kitaláltam valami hülyeség, töténetet, vagy mia szöszt, mivel megvettem a Nauszika - A szél harcosai-t, aztán mindig azon gondolkodtam, hogy lehetne egy olyat csinálni, hogy Nauszitka - A szél harcosait címmel. Akkor jött az ötlet, hogy írok abból egy történetet, a töbit majd még meglátom.
Öcsém nem mondom erre hogy értettem
Sziasztok!Mek aludni!Jó éjt!
Szerk: Kuran Kaname 2009-01-21 22:37:18
beküldve: 2009-01-21 22:15:59
(#9765) Halihó!
,,Hitler fején ugrálok!"
Igen, én is ezt akartam mondani. Kaminaga-chan is jó sok zsét náluk hagyott múltkor.
Libra Books jelenleg olcsóbb.
Libra Books jelenleg olcsóbb.
A Mangafan fórumon mangákból téged írigyelek legjobban, főleg a D.Gray-manokat
Szerk: baniaa3 2009-01-21 22:00:42
Olcsóbbat, mint a Bestsellers?
Azért most a "gazdasági válság" bekavart nálluk is szerintem. Legutóbb mikor nálluk vásároltam (Lassan egy éve) akkor még 180 forintal számolták a dollár árfolyamát. Azok voltak a szép idők hogy egy angol Bleach kötetet megúsztam 1600 forintért... : D
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
de ahol még Mo-n lehet angol nyelvű mangát venni, ott méregdrága.
Nem osztom a véleményed, ha az ember jól körülnéz, talál olcsó helyeket.
Olcsóbbat, mint a Bestsellers? Sehol. Max. ha használtan veszed.
Szerk.: a méregdrága alatt az Animeboltra próbáltam utalgatni, mert ott elég nagy a kínálat (és így érdemben össze lehet hasonlítani egy olyan hellyel, ahol szintén). Természetesen máshonnan is lehet idegennyelvű mangát beszerezni, de sehol sem olcsóbban, és nem olyan kínálatban, mint a Bestsellersnél (aminek a kínálata gyakorlatilag az Amazon kínálata)
9/28 NEVER FORGET
Szerk: Zurelily 2009-01-21 21:22:35
de ahol még Mo-n lehet angol nyelvű mangát venni, ott méregdrága.
Nem osztom a véleményed, ha az ember jól körülnéz, talál olcsó helyeket.
beküldve: 2009-01-21 19:58:31
(#9759)