Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-01-21 16:55:35
(#9729) engem spec nem zavar a dolog,ha megfelelő szögben tartom a fépet annyi a gond anya laptopjával(mot is innen írok,nem tudom elviselni az eltűnt meghajtóm hiányát),hogy 1-2 pillanatra néha nem észleli,hogy gombot nyomok
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2009-01-21 09:56:07
(#9727) Jó reggelt minden animésnek!!!!!
"Egy hitokiri mindig hitokiri marad amig csak él"
beküldve: 2009-01-21 09:01:19
(#9726) beküldve: 2009-01-21 08:06:49
(#9725) És igeeeeen!Info óra---de senki nincs itt szal semmi értelme!
Jó reggelt mindenkinek!!! *integet*
Jó reggelt mindenkinek!!! *integet*
beküldve: 2009-01-21 01:41:31
(#9724) hali, van még itt bárki is? jó, tudom, h kedd elmúlt majdnem 2 órával, de hátha
-
Valentin tesós minisorozat! Must read!
De előbb még a Hellsinget kéne végigolvasnom.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
BTW Hanon, kérdezni szeretnék tőled valamit:
Most ugye vége van a KuFunak, a későbbiekben lesz még valamiféle extra történet a Hellsing kötetek végén? (Remélem igen.)
Most ugye vége van a KuFunak, a későbbiekben lesz még valamiféle extra történet a Hellsing kötetek végén? (Remélem igen.)
KuFu. :Đ Elvileg lesz ~20 extra oldal a kész 10. kötetben (tankoubon), de nem tudjuk, hogy megint Valentine bratyós barmulás/"karakter elemzés"/hasonló mezei omakek vagy a plot szempontjából is lényeges dolgok lesznek-e. Valentineék nem valószínűek, mert Hirano útnak indított egy minisorozatot velük a YKOsban, hogy kitöltse a Hellsing vége és az új mangája első fejezetének publikálása közötti időt.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2009-01-20 22:55:53
(#9721) A laptopnál engem az "egér" az ami kikészít teljesen, pontosabban az ami helyette van, gőzöm sincs hogy hívják, de agyérgörcsöt kapok tőle. Gondolom idővel meg tudnám szokni a használatát, de így alkalmi használóként nem nagyon boldogulok vele.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Ja, engem azért zavar, mert nagyon gyorsan gépelek, ezért picit erősebben ütöm le a billentyűket és laptopon nem lehet annyira lenyomni a billentyűket, mint sima klaviatúrán, és mivel én erősen ütöm le, ezért zavar.
Szerintem nagyon nem, én ki nem állhatom a laptopos klaviatúrákat.
Detto, ha laptopra kényszerülök, el vagyok veszve.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Hehe.
Na de én azt hiszem megyek is játszani az új "szerzeményemmel" (NBA LIVE '07 PSP-re), utána meg persze aludni!
Jó éjt!
Na de én azt hiszem megyek is játszani az új "szerzeményemmel" (NBA LIVE '07 PSP-re), utána meg persze aludni!
Jó éjt!
Szerk: .., 2009-01-20 22:39:39
A legjobb a képernyő-billentyűzet!
Hát ha te ahhoz vagy hozzászokva...
Szerk.: mielőtt valaki félreértené, csak poénkodni próbálok. Nem túl sok sikerrel... De nekem tényleg a laptop bill-je esik jobban kézre. PC is van itthon, de ha azon kell írnom valamit, nem olyan jó. (mások a bill. távolságok, stb.)
9/28 NEVER FORGET
Szerk: Zurelily 2009-01-20 22:38:16