Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
+1 az az L change the world??
Nem, +1 a How to Read.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2009-01-21 19:51:07
(#9757)
Szerk: baniaa3 2009-01-21 19:51:56
Belföldi árakhoz képest a kiadványok nagy része olcsóbb.
Belföldi árakhoz képest mi nem...? Mármint oké, bookline-on lehet jó áron kifogni dolgokat, de ahol még Mo-n lehet angol nyelvű (azért ezt mondom, mert a némethez nem konyítok) mangát venni, ott méregdrága.

Egyébként konkrétan arra utaltam, hogy a kiadványtól nagyon sok minden függ. Nem mindegy, hogy veszel egy Tokyopop által kiadott kötetet, vagy mondjuk egy Vertical által kiadott kötetet (vagy Del Ray, tök mindegy). Hosszúságtól is függ, etc. Szóval arra próbáltam utalni, hogy lehet, hogy olcsóbban beszerzi, mint máshonnan, de még úgy is elég drága (egy másik mangához képest)... :)
9/28 NEVER FORGET
beküldve: 2009-01-21 19:43:19
(#9755) Nem tudjátok hány kötetes a Death Note?
12+1
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2009-01-21 19:37:08
(#9753) Épp most néztem a Bookline-nál a könyveket...és arra jutottam hogy valszeg beszerzem onnan a Shippuuden mangát

Nem tudjátok hány kötetes a Death Note?
beküldve: 2009-01-21 19:20:21
(#9752) hello!*integet*
mi a szitu?
mi a szitu?
Az élet egy játék jó graffal lag nélkül... csak az benne a baj hogy sok a csiter...
Bestsellersnél is elég borsos ára van
WTF!? Nagyon olcsó...
Attól függ, hogy mit akar venni.
9/28 NEVER FORGET
beküldve: 2009-01-21 18:48:29
(#9748) A Booklinehoz tenném még hozzá, hogy én szinte csak idegennyelvű könyvet (mangát) veszek náluk, és eddig még soha semmi bajom nem volt velük. Azt tudni kell, hogy mivel egy adott címből ált. csak egy példányuk van, azonnal le kell rá csapni.
Más: velem is előfordult már többször olyan, hogy mondjuk a megrendelt kettő kötetből az egyiket nem tudták hozni - merthogy elfogyott. (De ilyenkor nem velük van a gond, hanem a szállítóval; ergo az adott kötet már elfogyott a beszállítójuknál.)
Más: velem is előfordult már többször olyan, hogy mondjuk a megrendelt kettő kötetből az egyiket nem tudták hozni - merthogy elfogyott. (De ilyenkor nem velük van a gond, hanem a szállítóval; ergo az adott kötet már elfogyott a beszállítójuknál.)
9/28 NEVER FORGET
Bezzeg engem senki nem üdvözölt

Talán azért mert ez NEM chat?
MIANEVED?!
beküldve: 2009-01-21 18:24:40
(#9746) Én az újév hevében érthetetlen módon megborotvált, ártatlan gyerekpofimmal rendezem le a maradékot, remélhetőleg.
Majd MSN-en zargatom. Ne gondoljan rosszra, matróz. O:
Majd MSN-en zargatom. Ne gondoljan rosszra, matróz. O:
Ártatlan gyerekpofi? Egy kalózvezérnél? OMG!

Amúgy biztos megoldja Kapitány, tutira tuti.
Nem gondolok én rosszra Kapitány, csupán nem értettem a dolgot, ergo visszakérdeztem.

"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Dragda O'Riley 2009-01-21 18:24:02