Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Nekem meg éppen hogy laptopom van, és szerintem mindenkinek az a legjobb, amihez hozzászokott. Ergo nálam a laptopos a nyerő. (Értsd: kinek a pap, kinek a papné... kinek meg a paplan.)
9/28 NEVER FORGET
Sztem a sima klavi és a laptopos klavi tök egyforma....
Szerintem nagyon nem, én ki nem állhatom a laptopos klaviatúrákat.
Death Note feeling.
Tesóm nem ismeri... így tuti nem arról koppintotta a dolgot...
Exiled: Sztem a sima klavi és a laptopos klavi tök egyforma....
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Viszont akkor ajánlanám még az éjjeli szekrényt...... csinálj bele egy rejtett fiókot (tesómé is buherált.... )
Death Note feeling.
beküldve: 2009-01-20 22:13:39
(#9710) jajj,tényleg! kösziiiii^^(nagyölelés)
anyám laptopjáról írok,ezért néhol ibát is ejthetek,vagy nem találhatom a megfelelő írájelet^^
anyám laptopjáról írok,ezért néhol ibát is ejthetek,vagy nem találhatom a megfelelő írájelet^^
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2009-01-20 22:10:38
(#9709) Ej, de kihalt ma a grund.....
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Konkrétan nem magyarul érdekelt a dolog, csak nem jutott eszembe angolul, utána már magyarul sem, és ezért kérdeztem magyarul. (Hát igen, ez elég tekervényesre sikerült.)
Nincs ezzel semmi baj, a lényeg, hogy végül meglett.
Konkrétan nem magyarul érdekelt a dolog, csak nem jutott eszembe angolul, utána már magyarul sem, és ezért kérdeztem magyarul. (Hát igen, ez elég tekervényesre sikerült.)
Szerk.: végül angolul sem sikerült rájönnöm a dologra, úgyhogy írtam helyette - kevésbé kifejező - mást.
Szerk.: végül angolul sem sikerült rájönnöm a dologra, úgyhogy írtam helyette - kevésbé kifejező - mást.
9/28 NEVER FORGET
Szerk: Zurelily 2009-01-20 22:01:08
Köszi szépen, de már megoldódott a helyzet. :)
Oh, akkor jó. Szabad megtudni, hogy mit kerestél?
nekem viszonmt olyan hely kéne,ami nem büdös,és jó állapotban lehet benne mangákat tárolni.Ágyneműtaró mondjuk van z ágyamban,de kinyithatós és mior kihúzm az ágyat,akkor kinyílik a tartó
Sulitáska mióta büdös?
Viszont akkor ajánlanám még az éjjeli szekrényt...... csinálj bele egy rejtett fiókot (tesómé is buherált.... )
beküldve: 2009-01-20 21:52:51
(#9702) nekem viszonmt olyan hely kéne,ami nem büdös,és jó állapotban lehet benne mangákat tárolni.Ágyneműtaró mondjuk van z ágyamban,de kinyithatós és mior kihúzm az ágyat,akkor kinyílik a tartó
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2009-01-20 21:50:51
(#9701) Szevasztok!
Alister: Exiled volt az a kis hamis.
Rejtek kérdéshez: Én anno az ágynemű tartómban tároltam a dugi cuccaimat, gimiben a kolit tartottam erre, most meg már nem turkálnak a holmimban.
De a legbiztonságosabb 12-13 éves korban:
a, fehérneműs fiók
b, ágyneműtartó (persze olyan, ami az ágyba van beépítve)
c, sulitáska
d, tornacucc
Most hirtelen ennyi jutott eszembe.
Zurelily: O. Nagy Gábor (asszem így hívták a hapekot ) írt egy jó vastag könyvet a magyar közmondásokról. Szépen összeszedte az összest, amit talált és még magyarázatot is fűzött melléjük. Tudom ajánlani, hátha az segít.
Alister: Exiled volt az a kis hamis.
Rejtek kérdéshez: Én anno az ágynemű tartómban tároltam a dugi cuccaimat, gimiben a kolit tartottam erre, most meg már nem turkálnak a holmimban.
De a legbiztonságosabb 12-13 éves korban:
a, fehérneműs fiók
b, ágyneműtartó (persze olyan, ami az ágyba van beépítve)
c, sulitáska
d, tornacucc
Most hirtelen ennyi jutott eszembe.
Zurelily: O. Nagy Gábor (asszem így hívták a hapekot ) írt egy jó vastag könyvet a magyar közmondásokról. Szépen összeszedte az összest, amit talált és még magyarázatot is fűzött melléjük. Tudom ajánlani, hátha az segít.
Szerk: Dragda O'Riley 2009-01-20 21:53:56