Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-01-20 19:43:39
(#9684) Sziasztok! Egy szólást / mondást keresek, egész egyszerűen nem jut eszembe. Az a lényege, hogy [két dologról van szó] a kettő nem ugyanaz.
Nem, nem az ''egy híján húszra gondolok'', pont az a lényeg, hogy a kettő nem ugyanaz.
Nem, nem az ''egy híján húszra gondolok'', pont az a lényeg, hogy a kettő nem ugyanaz.
9/28 NEVER FORGET
beküldve: 2009-01-20 19:22:44
(#9683) sziasztok!
valaki tudja esetleg hogy az animeland oldalán a netes rendelés mikor fog működni, mert nekem kijelzi hogy például figurák (101) és kattintok és nem mutat semmit
valaki tudja esetleg hogy az animeland oldalán a netes rendelés mikor fog működni, mert nekem kijelzi hogy például figurák (101) és kattintok és nem mutat semmit
Nyugi van,az egy dolog,hogy több mangám van,meg több magazinom,meg felengednek pestre és szegedre a con-ra,meg békénhagynak,de én meg nagyon irigylem tőled a Hellsing-et,amit nekem nem engednének
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2009-01-20 19:15:00
(#9681) Így van!Vettem sushit...adtak hozzá wasabit---Oltárian jóóóó!
Amúgy szia mindenki! ^^' *integet*
Amúgy szia mindenki! ^^' *integet*
beküldve: 2009-01-20 16:35:14
(#9680) heh szasztok yol le lettem cseszve ugyanis 10perce értem haza a suliból... haveromhoz mentem Time Shiftezni(szegényke túl LOW hogy végignyomja a 3. szintet)
és most jutott eszembe hogy haza kéne jönni ^^'
ki hogy van?mindegy mek mert már hiányzik a felettem elsüvítő golyók hangja és a lépegetűk által okozott kisebb talajrengések és legördülő házak zaja császtok!
és most jutott eszembe hogy haza kéne jönni ^^'
ki hogy van?mindegy mek mert már hiányzik a felettem elsüvítő golyók hangja és a lépegetűk által okozott kisebb talajrengések és legördülő házak zaja császtok!
Az élet egy játék jó graffal lag nélkül... csak az benne a baj hogy sok a csiter...
Szerk: Raidon 2009-01-20 17:10:33
beküldve: 2009-01-20 16:04:37
(#9678) ezaz,ezaz! Megjött megjött!!!!!!Mooost igazán férfinek érzem magam
It van a Ruróni Kenshin 1-4 kötetig^^ Most fogok menni diákszéki ülésre,és ha unalmas akkor majd ezt fogom olvasgatni:P
It van a Ruróni Kenshin 1-4 kötetig^^ Most fogok menni diákszéki ülésre,és ha unalmas akkor majd ezt fogom olvasgatni:P
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
jóóó reggelt^^ Éppen infóóráról írok a mellettem lévő 2 meg Jackass-t néz
Ez már majdnem olyan, mint amikor beülök Anyagszerkezettanra a nagy előadóba -és mivel laptopot be lehet vinni- kb. 30 féle dolgot nézhetek az előttem ülők gépéről (és még csak nem is hátul ülök) :) Mindig van min. 5 ember, aki filmet néz, kb. 10 ember személyes képeit és fényképeit válogatja meghitten nem is gondolva arra, hogy ezt az összes mögötte ülő láthatja, néhányan photoshopos tevékenységeiket végzik, mások játszanak, a legtöbben pedig chatelnek. Eddig 1 embert láttam csak a kb. 200-ból, aki az órai anyagot nézte volna
beküldve: 2009-01-20 14:39:33
(#9676) Vizsgaidőszak teljesítve, az egyetem fele kipipálva.
Két hét pihi!!!!!!!!!!
Két hét pihi!!!!!!!!!!
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
beküldve: 2009-01-20 11:42:27
(#9675) Yo reggelt all!!*integet*
Ez az óra a kedvencem lehet chatelni yehhh(számtekkk)
Ez az óra a kedvencem lehet chatelni yehhh(számtekkk)
Az élet egy játék jó graffal lag nélkül... csak az benne a baj hogy sok a csiter...
Hali nekem is infóm van... vagyis mindjárt csak volt ^^" most matekom lesz, dogát írok szal szurkoljatok nekem ^^
Szurkolok neked! Vagy várj.... már az idő szerint te már megírtam azt a bizonyos matekot... De azért remélem, hogy sikerült!!!
Ha egyszer el is jön az az idő, mikor mindenkiben ellenséget látsz. Én akkoris végig melletted állok. Hát soha ne add fel én egyetlen virágom! (Bleach 3. op.)
beküldve: 2009-01-20 10:33:03
(#9673) Hali nekem is infóm van... vagyis mindjárt csak volt ^^" most matekom lesz, dogát írok szal szurkoljatok nekem ^^
"az élet nem csupán fekete és fehér, de a színeket te válogatod össze!"
beküldve: 2009-01-20 10:27:36
(#9672) jóóó reggelt^^ Éppen infóóráról írok a mellettem lévő 2 meg Jackass-t néz-.-...Meg megint felidegelt a GLS
Estét! Fel lettem zavarva fórumra papírzsacsival..... nem értettem miért.
...
...
Na most már értem!
OMG!
És ki volt ez a rosszakaród, te szegény?...
...
Na most már értem!
OMG!
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."