Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-01-28 15:44:24
(#10118) Én is csatlakozok! Gratulálok és sok boldogságot!
"A sors keze... veri a taktust... egy szív alakú... órán."
beküldve: 2009-01-28 15:40:53
(#10117) Támogatom az előttem levők táborát!
Sok Boldogságot és gyönyörű esküvőt kívánok Neked(tek)
*tapsol*
Sok Boldogságot és gyönyörű esküvőt kívánok Neked(tek)
*tapsol*
már írták páran de gratula és sok boldogságot és jó egészséget kívánok nektek
-
Ezúton értesítünk mindenkit (akit érdekel), hogy ez év július 25-én házasságot kötünk Rudymesterrel.
Ami miatt ez érdekes lehet, hogy itt, ezen az oldalon ismerkedtünk meg egymással...
Ami miatt ez érdekes lehet, hogy itt, ezen az oldalon ismerkedtünk meg egymással...
De jó nektek... Gratulálok!
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
sok boldogságot ^^aztán ha lehet kérnénk egy esküvői képet is ^^
Na most feltennék irónikusan dragdának egy kérdést,de mivel ő megkért rá,hogy ne zargassam a hülyeségeimmel,ezért nem teszem ( meg nem akarom,hogy megvonja a mézeskalács fejadagomat a con-on)
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Ezúton értesítünk mindenkit (akit érdekel), hogy ez év július 25-én házasságot kötünk Rudymesterrel.
Gratulálok, sok boldogságot kívánok nektek!
Azért sajnálom, hogy a Feti által javasolt Birodalmi Indulót kihagyjátok!
Gratulálok!
Nagyon sok boldogságot kívánok nektek!
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
Szia!
NAGYON NAGY gratula nektek!!!!!!!
És sok sok Boldogságot!
MIANEVED?!
beküldve: 2009-01-28 11:26:26
(#10109) Ezúton értesítünk mindenkit (akit érdekel), hogy ez év július 25-én házasságot kötünk Rudymesterrel.
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Szép fehér havacskás jó reggelt!
Amúgy örülök a hónak és vígan kávézok.
Ismételten hajam tépem az etr-rendszere miatt...jegyek nincsenek berakva a rendszerbe, félévet aktiválni nem lehet.....
Szép havas?inkább saras
beküldve: 2009-01-28 08:22:54
(#10107) jó reggelt én túl vagyok a kávén kb 3 órája, 11től vizsga utána hatalmas alvás, jaj de jó lesz
nálunk nincs hó:S
nálunk nincs hó:S
-
Szerk: ∂z 2009-01-28 08:23:33
beküldve: 2009-01-28 07:47:14
(#10106) Szép fehér havacskás jó reggelt!
Ismételten hajam tépem az etr-rendszere miatt...jegyek nincsenek berakva a rendszerbe, félévet aktiválni nem lehet.....
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Dragda O'Riley 2009-01-28 08:10:40
beküldve: 2009-01-27 22:01:02
(#10104) Hali Botond!Persze hogy angol! Az elkövetkezendő 3-4 évben nem hiszem hogy addig jutna a magyar fordítás!
Kitudja!Attól még a magyart is megveszem!
Kitudja!Attól még a magyart is megveszem!