Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Csatlakozok a sok előttem szólóhoz; Sok boldogságot kívánok nektek!
Jéééééééééééé ez narancsos!
Ezúton értesítünk mindenkit (akit érdekel), hogy ez év július 25-én házasságot kötünk Rudymesterrel.
Ami miatt ez érdekes lehet, hogy itt, ezen az oldalon ismerkedtünk meg egymással...
Ami miatt ez érdekes lehet, hogy itt, ezen az oldalon ismerkedtünk meg egymással...
na ennek a hírnek a hallatára én is feltoltam ocsmány kis pofimat a fórumra
nagyon örülök hogy végre összeházasodtok. Remélem boldogok lesztek nagyon. Emlékszem, majdnem pontosan egy éve hogy megismertelek téged, papet és picilányt. Igaz, kezdetben nagyon nem kedveltelek titeket, sőt, én voltam az egyik, aki követelte hogy távozzatok a fórumról (akkor még "gonosz manó" vltam). Aztán sszépen lassan emgkedveltelek titeket, és picilány lett az én első igazi szerelmem. Kevés két ennyire értékes és jólelkű emebrt láttam még mint ti, nagyon megérdemlitek egymást és szerintem én örülök neki legjobban hogy az én volt "anyósom és apósom" összeházasodik...
Jah és majdnem elfelejtettem, még az is a kellemes emlékek közé tartozik a fórummal kapcsolatban, hogy Andit, aki a mai napig a legjobb barátom, is itt ismertem emg.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
ez a képed is jó
Köszi:)Van még pár, amit csináltam, de rengeteg van a
www.deathnote.gportal.hu
-n. Ez is onnan van...Az ördög nem alszik...legalábbis nem akárkivel (és a nevemmel ellentétben lány vagyok!!!)
Valaki itt Cabalozik? (Az egy game)
Csak ismerem...a haverom jáccik vele!
beküldve: 2009-01-28 19:57:17
(#10144) Ezúton értesítünk mindenkit (akit érdekel), hogy ez év július 25-én házasságot kötünk Rudymesterrel.
Nagyon sok boldogságot kívánok nektek!
Héra és Vesta áldása kísérjen titeket utatokon!
Exiled: Mi vaaaan?
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-01-28 19:55:24
(#10142) jamm...:)frucsa, de tetszik:)
Az ördög nem alszik...legalábbis nem akárkivel (és a nevemmel ellentétben lány vagyok!!!)
hát mindegyik hang sokkal magasabb, nem olyan mély mint a szinkronokénak, meg ugye kicsit más van fordítva a feliratban mint ami a szinkronban volt, de ez mindegyik filmnél így van , hisz akkor nem stimmelne a szájuk mozgása , szerintem L-hez illett a mély szinkron hang
Mondjuk várható volt.
A szinkronban néha meg is lepődtem, hogy Kira milyen mélyen beszél...De szerintem nem játszotta olyan extrém jól a dolgot...szóval ha nem mondják be külön, hogy őrült zseni, nem jön le ennyire...
végülis az anime-be is ezek voltak a szinkronok, úgyhogy már megszoktuk
hát mindegyik hang sokkal magasabb, nem olyan mély mint a szinkronokénak, meg ugye kicsit más van fordítva a feliratban mint ami a szinkronban volt, de ez mindegyik filmnél így van , hisz akkor nem stimmelne a szájuk mozgása , szerintem L-hez illett a mély szinkron hang
Mondjuk várható volt.
A szinkronban néha meg is lepődtem, hogy Kira milyen mélyen beszél...De szerintem nem játszotta olyan extrém jól a dolgot...szóval ha nem mondják be külön, hogy őrült zseni, nem jön le ennyire...
Az ördög nem alszik...legalábbis nem akárkivel (és a nevemmel ellentétben lány vagyok!!!)
beküldve: 2009-01-28 19:01:22
(#10138) hát mindegyik hang sokkal magasabb, nem olyan mély mint a szinkronokénak, meg ugye kicsit más van fordítva a feliratban mint ami a szinkronban volt, de ez mindegyik filmnél így van , hisz akkor nem stimmelne a szájuk mozgása , szerintem L-hez illett a mély szinkron hang
Szerk: Erui 2009-01-28 19:02:46
Nekem az a következő tervem
És milyen eredetiben?
És milyen eredetiben?
beküldve: 2009-01-28 18:52:45
(#10136) szia "társam", hasonló a képünk
Hmm hmm...vajon ez mit jelenthet?
Csak nem azt, hogy mindketten fanatikus "L" isták vagyunk?
Hát nem imádnivaló???Most mondd, hogy nem...
de , nagyon is az , az a nyalóka meg soha nem fogy el
Nyamm...és ahogy azt a mobilt fogja...határozottan cuki...
Filmet gondolom láttad ha ez a képed...?
igen, még feliratosan is erdeti hanggal, az L change the world-ot is láttam eredeti hanggal ,te láttad?
Szerk: Erui 2009-01-28 18:53:21
Nagybátyámék szeptemberben esküsznek----uuu mekkora kajálás lesz!!!! Biztos csináltatok ráment velük mert kül nem mek el!
A sok kajálástól ki fogsz duranni mint...........Zaraki a kard nevétől.
Karakuri Engeki!!!! :Karasu!...Kuroari!...Sanshouo!
Szerk: rapider 2009-01-28 18:50:54