Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-01-30 17:21:40
(#10208) Atomtengeralattjáróperiszkópl encserendszertisztítófolyadék készítőkisiparos.
Durva, ugye?
Durva, ugye?
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Aizen 2009-01-30 17:23:38
beküldve: 2009-01-30 16:37:41
(#10207) nekem van egy rossz ezer éves gitárom(szó szerint 1000 évesXD) és már nem lehet megjavíttatni tanárom szerint így gitár nélkül nem tudtam vmi nagyon tanulni gitározni pénzem nem volt újra és hát így feladtam:S
és itt van eddigi legjobb alkotásom chrno[Link]
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Szerk: 屍鬼レゲ 2009-01-30 16:39:10
beküldve: 2009-01-30 16:30:59
(#10206) hello ^^ :3
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2009-01-30 16:07:05
(#10205) beküldve: 2009-01-30 16:01:26
(#10204) Á, sz@r a gép! Már képet se lehet rátenni a telefonra!
Idegesítő. *Ideges. Még idegesebb. Szétfőtt az idegességtől.*
Idegesítő. *Ideges. Még idegesebb. Szétfőtt az idegességtől.*
,,Hitler fején ugrálok!"
beküldve: 2009-01-30 15:15:54
(#10203) pedig gitározni naggyon is jó! én spec. imádok, bár csak 2-3 év kezdtem...
"A sors keze... veri a taktust... egy szív alakú... órán."
beküldve: 2009-01-30 15:02:56
(#10202) ejje ejje,mennyi gyenge akaratú ember an itt,hogy lusták agytok gitározni ! Elmegyek kkor a con-ra,ellopom a gitárjaitokat és addig játszatok veletek,amíg a szivetekbe nem vésődik a gitározni akarás ^^
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2009-01-30 09:27:37
(#10201) Én mindígis szerettem volna megtanulni gityózni csak kétlem h lenne rá elég időm... megvenném nemtomhányezer ft-ért és ott állna a sarokban, a szívem szakadna meg Annyival beérem h néha napján az egyik ismerősöm gityóján próbálok valami zene szerűt produkálni
Nezumi: Nekem egyszer vadhús nőtt a lábújjamon, azt kellett kiműteni de az egész alig volt 10 perc...XD...jah és nekem is kiszedték a mandulámat
Nezumi: Nekem egyszer vadhús nőtt a lábújjamon, azt kellett kiműteni de az egész alig volt 10 perc...XD...jah és nekem is kiszedték a mandulámat
Jéééééééééééé ez narancsos!
Szerk: Noriko 2009-01-30 09:27:59
beküldve: 2009-01-29 22:26:56
(#10200) Dragda:
"De nem hittérítő módjára kéne ezt megoldani....."
Ezt aláírom.
Parasikoly:
Örülök, hoghy tetszett, kapitány
Nezumi:
Kivették a mandulámat. Az számít?
"De nem hittérítő módjára kéne ezt megoldani....."
Ezt aláírom.
Parasikoly:
Örülök, hoghy tetszett, kapitány
Nezumi:
Kivették a mandulámat. Az számít?
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-01-29 21:54:17
(#10199) beküldve: 2009-01-29 21:54:11
(#10198) erre is van jó módszer: Tanuld meg az összeset,mint én a szólógitáron ^^
szerk: jóéjt,holnap nehéz napom lesz ^^
szerk: jóéjt,holnap nehéz napom lesz ^^
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: The Exiled 2009-01-29 21:57:00
Pedig számomra kevésbé tűnik komplikáltnak mint egy mezei gitár a kevesebb és vastagabb (könnyebb lefogni?) húrokból kifolyólag, persze még basszus nem volt a kezemben...~_~
Abból a szempontból tényleg könnyebb rajta játszani, hogy egyszerűbben megtalálod a neked kellő húrt, de a technikája teljesen más (pl. a pengetés). Meg ugye a hosszú nyakon sokkal nagyobb távolságok vannak a hangok között, mint a sima gitáron, szal nagyobb karmozgást igényel.
Amúgy én is gondolkodtam már könyv vételén, de eddig nem határoztam el magam, mert félek, hogy rossz technikát gyakorlok be, aztán majd ha eljutok vmilyen tanárhoz az nem fogja tudni kijavítani... (kiskoromban a hegedű vonójának fogásával is mindig gondom volt )
Kár, hogy csak nagyon ritkán veszem elő őket, mert mindig ideges leszek, hogy még mindig nem tudok rajta játszani.
akkor ted azt,amit én tettem az elektromossal: vegyél könyvet ^^ Menj el hangszerüzletbe kismillió könyvük van basszgitárokról.Én am a gitáromat irtó nagy mákkal vettük.Lidl-ben lehetett kapni 50000-ért Yamah gitárszettet,akciósan,3 év garival,nem hagyattuk ki ^^
Kár, hogy csak nagyon ritkán veszem elő őket, mert mindig ideges leszek, hogy még mindig nem tudok rajta játszani.
Pedig számomra kevésbé tűnik komplikáltnak mint egy mezei gitár a kevesebb és vastagabb (könnyebb lefogni?) húrokból kifolyólag, persze még basszus nem volt a kezemben...~_~
Szerk: wakka 2009-01-29 21:21:48
Nekem már egy éve van egy basszusgitárom, csak hát sajna nem találtam még tanárt
mennyiért mérik az olyat? a bass-t nem a tanárt...
Nekem egy elég olcsó darabom van (nyilván kezdő hangszernek olyan is kell), az 40.000 Ft volt, úgy emlékszem. És az első fizetésemből vettem! Na persze a hozzá való erősítőt már a szüleimtől kaptam ajándékba, az olyan 20.000 Ft körül volt. Kár, hogy csak nagyon ritkán veszem elő őket, mert mindig ideges leszek, hogy még mindig nem tudok rajta játszani.
Zeneiskolába meg én is gondoltam, hogy járhatnék (a Józsefvárosiban van is basszusgitár oktatás), csak hát 18 év felett már nemigen vesznek fel új embereket. Most sajnálom csak igazán, hogy annak idején -általános 3. osztályban- hegedűlni kezdtem
Szerk: Yaven 2009-01-29 21:18:58