Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
hány óra felé szoktak jönni mert akkor úgy rendezem a napokat
Ez az a kérdés amire egyszerűen nem tudok válaszolni..
Hozzám a futár jött már reggel 9körül is, jött már délben is.. jött már délután 5kor is..
Ezt nem lehet megmondani sajnos...
kössz hogy segittetetek mert már irtam oda is ahová mondták de nem válaszolnak amúgy még egyszer köszi
Ez az a kérdés amire egyszerűen nem tudok válaszolni..
Hozzám a futár jött már reggel 9körül is, jött már délben is.. jött már délután 5kor is..
Ezt nem lehet megmondani sajnos...
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2009-01-31 16:10:14
Hát kb 1 hét mire megérkezik!
De szép is volna!!!
Nekem 2-3nap volt MINDIG, és nem 1x rendeltem már...
De szép is volna!!!
nem mindegy?????
amúgy nekem 1 hét alatt hozták meg!
De szép is volna!!!
MIANEVED?!
hali rendeltem egy bleach DVD körülbelül mennyi idő mulva köldik mert egyszer itt volt a gls szálito nem biztos hogy hozzám jött mert pont jött velem szembe amikor mentem haza
Hát én a DN dvd-t pénteken vagy szombaton rendeltem, és kedden már kihozták! Szal szerintem szerda-csütörtök
de már szerdán megrendeltem
Hát kb 1 hét alatt érkezik meg!
Szerk: Dan 2009-01-31 16:00:19
hali rendeltem egy bleach DVD körülbelül mennyi idő mulva köldik mert egyszer itt volt a gls szálito nem biztos hogy hozzám jött mert pont jött velem szembe amikor mentem haza
Hát én a DN dvd-t pénteken vagy szombaton rendeltem, és kedden már kihozták! Szal szerintem szerda-csütörtök
de már szerdán megrendeltem
"A sors keze... veri a taktust... egy szív alakú... órán."
beküldve: 2009-01-31 14:50:33
(#10243) hali rendeltem egy bleach DVD körülbelül mennyi idő mulva köldik mert egyszer itt volt a gls szálito nem biztos hogy hozzám jött mert pont jött velem szembe amikor mentem haza
beküldve: 2009-01-31 14:33:04
(#10242) Halihó!
Charles és Diana: nemesi tragédiák megy az RTL klub-on.
Charles és Diana: nemesi tragédiák megy az RTL klub-on.
,,Hitler fején ugrálok!"
beküldve: 2009-01-31 11:22:02
(#10241) hehe.várlak,ne féljél Am valaki itt látta már a Final Fantasy Within Spirit-et?
Dragad te ne jelentkezz,tudom hogy te már láttad
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Röhögjél,amíg teheted
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"