• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Offtopic cuccok >>
Társalgó
Oldalak: ... 2250 2251 2252 2253 2254 2255 2256 2257 2258 ... <<>>
beküldve: 2009-02-02 15:36:07
(#10433)
Parasikoly
Parasikoly
[ Megszállott ]
Hejhó, lurkók!

Csodás volt a mai teke óra. 10 percet vártunk a tanár úrra aki 2 percben elmondta a félév menetét, majd az igért gurításokat feledva 'szonta, viszontlátásrajövőhéten!
Ha tudtam volna, hogy ennyi a testnevelés, már hamarabb megcsináltam volna.

Dragda; nemi identitászavaros másik fél?

Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
új | válasz erre | moderátor
beküldve: 2009-02-02 15:31:39
(#10432) Válasz Fiszi (#10430) üzenetére
∂z
∂z
[ True mangafan ]
*nyalogatja a szemgolyóját*

azért ez egy kicsit undorítóan/betegül hangzik

-
beküldve: 2009-02-02 15:20:38
(#10431)
Dragda O'Riley
Dragda O'Riley
[ True mangafan ]
A találkozót önkényesen lemondtam, mivel a másik fél b***ott eljönni....

Exiled: Akkor tessék nekem lefotózni! Légyszi! *bociszemek*

"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-02-02 15:09:30
(#10430) Válasz wakka (#10429) üzenetére
Fiszi
Fiszi
[ Megszállott ]
Kedves wakka, ma már voltam és leszek is rosszabb helyen, mint a "sunyi". Ugh...fizikai rosszullét vett erőt rajtam a közgáz hatására ...és mindjárt mehetek matekra! Neee, teljesen elszoktam ezektől a sz*r óráktól...
Amúgy meg milyen fiú hord krémszinű pulcsit?!?
Azt meg még mindig nem veszem be, hogy csak "művészkedésből" olyan az a kép

Neeeeeee, lemaradtam, milyen képről van szó? 8ez történik, ha egy nap fórumozás kimarad ) *nyalogatja a szemgolyóját*

Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-02-02 14:36:45
(#10429) Válasz Yaven (#10426) üzenetére
wakka
wakka
[ Megszállott ]
Kedves wakka, ma már voltam és leszek is rosszabb helyen, mint a "sunyi". Ugh...fizikai rosszullét vett erőt rajtam a közgáz hatására ...és mindjárt mehetek matekra! Neee, teljesen elszoktam ezektől a sz*r óráktól...

Közgáz & matek... hmm jól hangzik, biztos tök jól lehet rajtuk aludni/rajzolni..
Milyen fiú?... Hát ilyen 30 éves forma fiú(?), akinek van ízlése öltönyhöz bolyhos sapkát felvenni.
Nem művészkedésből olyan a kép kikérem magamnak... az a szemenszedett igazság. volt úgy 4 hónapja. már nem az

beküldve: 2009-02-02 14:26:39
(#10428) Válasz Dragda O'Riley (#10427) üzenetére
The Exiled
The Exiled
[ True mangafan ]
Nah megjöttem ^^ sajna fotót nem hoztam,mivel csak most olvastam a hsz-edet... Mind1,szerdán lehet,hogy megint lemegyek^^ AM annyit,hogy a valóságban az, egy suli mögött van,de még így is kevesen járnak oda,pedig tényleg jó hely ^^

He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2009-02-02 14:03:30
(#10427)
Dragda O'Riley
Dragda O'Riley
[ True mangafan ]
Délutánt!

Helyzetjelentés: A fene enné meg, hát nem megint erősebb szemüveg kell? Ez is csak viszi a con elől a pénzt....

Exiled: AZ a domboldal? De faja, azt hittem azt csak kitaláltad... Fotót róla!

Helyzetjelentés folyt: Félóra múlva jelenésem van, szóval sipircelek! Viszlát este! Pápá

"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-02-02 12:12:00
(#10426) Válasz wakka (#10425) üzenetére
Yaven
Yaven
[ True mangafan ]

Kedves Yaven, elmehetsz a sunyiba, te kis bölcs filozófus
Egyébként is tussal szoktam magam és a környezetemet borogatni nem iszappakolással... csak meg ne tudja a szobatársam hogy a krémszinü pulcsijára is került egy kis áldás...

Na most megyek a vesztembe...
Sziasztok, jó szórakozást annak, aki nem a sulipadban szenved!

beküldve: 2009-02-02 11:40:12
(#10425) Válasz Yaven (#10421) üzenetére
wakka
wakka
[ Megszállott ]
[QUOTE]milyen bőrproblémában szenved wakka, hogy 1 l iszapot öntött a fejére QUOTE]

Kedves Yaven, elmehetsz a sunyiba, te kis bölcs filozófus
Egyébként is tussal szoktam magam és a környezetemet borogatni nem iszappakolással... csak meg ne tudja a szobatársam hogy a krémszinü pulcsijára is került egy kis áldás...

beküldve: 2009-02-02 11:20:37
(#10424)
The Exiled
The Exiled
[ True mangafan ]
Jóóóó reggelt fórumlakó lsuta népség! Ma csak 3 óránkl volt megtartva,ezért lebzselek máris itt De leeht,hogy mindjárt fogom a gitárom és elmegyek,ARRA a töltésre/domboldalra( akik anno részt vettek abban a szerepjátékos hülyülésben,tudják miről beszélek )

He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2009-02-02 00:01:02
(#10423)
Yaven
Yaven
[ True mangafan ]
Na jó, most már megyek lefeküdni. Hogy fogok én holnap 6-kor felkelni?!?
Jó éjszakát!

beküldve: 2009-02-01 23:39:36
(#10422) Válasz Yaven (#10421) üzenetére
∂z
∂z
[ True mangafan ]
koffein
szerk: és ha fontossági sorrendben állnának akkor az lenne elől

-
Szerk: ∂z 2009-02-01 23:40:08
beküldve: 2009-02-01 23:31:59
(#10421)
Yaven
Yaven
[ True mangafan ]
Szép álmokat a távozóknak!

Én még maradok, hogy kideritsem, milyen bőrproblémában szenved wakka, hogy 1 l iszapot öntött a fejére

Dzirun: azért én a helyedben vigyáznék avval az etanollal (a másik vegyületet sajna nem ismertem fel )

Szerk: Yaven 2009-02-01 23:38:06
beküldve: 2009-02-01 23:29:16
(#10420)
∂z
∂z
[ True mangafan ]
van itt még vki? kicsit fordítottan élek aztán mire idetolom a képem már senki nincs itt. de hát még éjfél sincs könyörgöm

-
beküldve: 2009-02-01 23:27:51
(#10419)
Dragda O'Riley
Dragda O'Riley
[ True mangafan ]
Én is lépek. Izé... elhagyom a fedélzetet.

Jóccakát mindenkinek!

Oldalak: ... 2250 2251 2252 2253 2254 2255 2256 2257 2258 ... <<>>