Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-02-02 15:36:07
(#10433) Hejhó, lurkók!
Csodás volt a mai teke óra. 10 percet vártunk a tanár úrra aki 2 percben elmondta a félév menetét, majd az igért gurításokat feledva 'szonta, viszontlátásrajövőhéten!
Ha tudtam volna, hogy ennyi a testnevelés, már hamarabb megcsináltam volna.
Dragda; nemi identitászavaros másik fél?
Csodás volt a mai teke óra. 10 percet vártunk a tanár úrra aki 2 percben elmondta a félév menetét, majd az igért gurításokat feledva 'szonta, viszontlátásrajövőhéten!
Ha tudtam volna, hogy ennyi a testnevelés, már hamarabb megcsináltam volna.
Dragda; nemi identitászavaros másik fél?
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
beküldve: 2009-02-02 15:20:38
(#10431) A találkozót önkényesen lemondtam, mivel a másik fél b***ott eljönni....
Exiled: Akkor tessék nekem lefotózni! Légyszi! *bociszemek*
Exiled: Akkor tessék nekem lefotózni! Légyszi! *bociszemek*
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Kedves wakka, ma már voltam és leszek is rosszabb helyen, mint a "sunyi". Ugh...fizikai rosszullét vett erőt rajtam a közgáz hatására ...és mindjárt mehetek matekra! Neee, teljesen elszoktam ezektől a sz*r óráktól...
Amúgy meg milyen fiú hord krémszinű pulcsit?!?
Azt meg még mindig nem veszem be, hogy csak "művészkedésből" olyan az a kép
Neeeeeee, lemaradtam, milyen képről van szó? 8ez történik, ha egy nap fórumozás kimarad ) *nyalogatja a szemgolyóját*
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Kedves wakka, ma már voltam és leszek is rosszabb helyen, mint a "sunyi". Ugh...fizikai rosszullét vett erőt rajtam a közgáz hatására ...és mindjárt mehetek matekra! Neee, teljesen elszoktam ezektől a sz*r óráktól...
Közgáz & matek... hmm jól hangzik, biztos tök jól lehet rajtuk aludni/rajzolni..
Milyen fiú?... Hát ilyen 30 éves forma fiú(?), akinek van ízlése öltönyhöz bolyhos sapkát felvenni.
Nem művészkedésből olyan a kép kikérem magamnak... az a szemenszedett igazság. volt úgy 4 hónapja. már nem az
Nah megjöttem ^^ sajna fotót nem hoztam,mivel csak most olvastam a hsz-edet... Mind1,szerdán lehet,hogy megint lemegyek^^ AM annyit,hogy a valóságban az, egy suli mögött van,de még így is kevesen járnak oda,pedig tényleg jó hely ^^
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2009-02-02 14:03:30
(#10427) Délutánt!
Helyzetjelentés: A fene enné meg, hát nem megint erősebb szemüveg kell? Ez is csak viszi a con elől a pénzt....
Exiled: AZ a domboldal? De faja, azt hittem azt csak kitaláltad... Fotót róla!
Helyzetjelentés folyt: Félóra múlva jelenésem van, szóval sipircelek! Viszlát este! Pápá
Helyzetjelentés: A fene enné meg, hát nem megint erősebb szemüveg kell? Ez is csak viszi a con elől a pénzt....
Exiled: AZ a domboldal? De faja, azt hittem azt csak kitaláltad... Fotót róla!
Helyzetjelentés folyt: Félóra múlva jelenésem van, szóval sipircelek! Viszlát este! Pápá
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Kedves Yaven, elmehetsz a sunyiba, te kis bölcs filozófus
Egyébként is tussal szoktam magam és a környezetemet borogatni nem iszappakolással... csak meg ne tudja a szobatársam hogy a krémszinü pulcsijára is került egy kis áldás...
Na most megyek a vesztembe...
Sziasztok, jó szórakozást annak, aki nem a sulipadban szenved!
[QUOTE]milyen bőrproblémában szenved wakka, hogy 1 l iszapot öntött a fejére QUOTE]
Egyébként is tussal szoktam magam és a környezetemet borogatni nem iszappakolással... csak meg ne tudja a szobatársam hogy a krémszinü pulcsijára is került egy kis áldás...
beküldve: 2009-02-02 11:20:37
(#10424) Jóóóó reggelt fórumlakó lsuta népség! Ma csak 3 óránkl volt megtartva,ezért lebzselek máris itt De leeht,hogy mindjárt fogom a gitárom és elmegyek,ARRA a töltésre/domboldalra( akik anno részt vettek abban a szerepjátékos hülyülésben,tudják miről beszélek )
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2009-02-02 00:01:02
(#10423) Na jó, most már megyek lefeküdni. Hogy fogok én holnap 6-kor felkelni?!?
Jó éjszakát!
Jó éjszakát!
Szerk: ∂z 2009-02-01 23:40:08
beküldve: 2009-02-01 23:31:59
(#10421) Szép álmokat a távozóknak!
Én még maradok, hogy kideritsem, milyen bőrproblémában szenved wakka, hogy 1 l iszapot öntött a fejére
Dzirun: azért én a helyedben vigyáznék avval az etanollal (a másik vegyületet sajna nem ismertem fel )
Én még maradok, hogy kideritsem, milyen bőrproblémában szenved wakka, hogy 1 l iszapot öntött a fejére
Dzirun: azért én a helyedben vigyáznék avval az etanollal (a másik vegyületet sajna nem ismertem fel )
Szerk: Yaven 2009-02-01 23:38:06
beküldve: 2009-02-01 23:29:16
(#10420) van itt még vki? kicsit fordítottan élek aztán mire idetolom a képem már senki nincs itt. de hát még éjfél sincs könyörgöm
-
beküldve: 2009-02-01 23:27:51
(#10419) Én is lépek. Izé... elhagyom a fedélzetet.
Jóccakát mindenkinek!
Jóccakát mindenkinek!