Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-02-02 20:12:11
(#10478) A felsőfokú nyelvizsgámon a szóbelin egy korábban több évig Angliában élő sráccal raktak össze és mondjuk úgy, hogy nehéz volt tartani vele a tempót...
...és ezt szerencsémre csak utólag tudtam meg. Ha hamarabb megtudtam volna, biztos bepánikolok.
Azzal, hogy az alacsony pont ellenére simán végigcsinálod, bebizonyítod azt, hogy te jobban megérdemled, mint azok akik kihullanak a magas pontjuk ellenére.
...és ezt szerencsémre csak utólag tudtam meg. Ha hamarabb megtudtam volna, biztos bepánikolok.
Azzal, hogy az alacsony pont ellenére simán végigcsinálod, bebizonyítod azt, hogy te jobban megérdemled, mint azok akik kihullanak a magas pontjuk ellenére.
>Insert slightly amusing comment here<
Szerk: Petya 2009-02-02 20:21:20
Bennmaradás: Igyekszem, igyekszem.....
És véleményem szerint Lenin mondott pár okos dolgot, hiába volt az aki.....
És véleményem szerint Lenin mondott pár okos dolgot, hiába volt az aki.....
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-02-02 20:02:28
(#10476) Én bólogattam és átmentem. 'sztem ők nem elég angolosan bólogattak.
Miért lenne ciki, hogy úgy kerültél be? Bekerültél, az a lényeg. No és persze, hogy benn is maradj. (;
No meg azért tanulni, tanulni, tanulni alacsony pontok mellett is kell, mondta Lenin.
Miért lenne ciki, hogy úgy kerültél be? Bekerültél, az a lényeg. No és persze, hogy benn is maradj. (;
No meg azért tanulni, tanulni, tanulni alacsony pontok mellett is kell, mondta Lenin.
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
xDDDD lehet...ezt csinálta a szóbelis párom a nyelvvizsgán, én vágtam az egészet, ő meg bólogatott arra, amit mondtam, és mondogatta h "You are right!" xDDD ezért lett maxpontos, ő meg megbukott >.<
bár elvileg az érettségi könnyebb is, mint a nyelvvizsga... asszem x3
Nekem pont forditva volt...a párom egy 40 körüli nő volt, aki mivel nem tudott a kérdésre rendesen válaszolni, mindig eltért a témától és csak dumált és dumált. A tanárok is szóltak neki, de ő folytatta. Ráadásul még abba is beleszólt, amit én mondtam. A végén szerencsére mégiscsak nekem lett jobb a nyelvvizsgám (94%), neki meg nem is sikerült. Szóval azért nem mindegy, hogy miről beszélsz.
wakka: eme perverzségre már nem is tudom mit válaszoljak...persze mit vártam egy olyan egyedtől, aki szabadidejében bolyhos sapkás szobatársával iszapbirkózik...
A tavalyi pontok röhejesen alacsonyak voltak. Én kinézem belőlük, hogy most meg jól megemelik vagy kitalálnak valami újabb, csodás, világokat megváltó reformot. (%
Hát igen, én ennek az alacsonyságnak köszönhetem, hogy felvettek..... Ciki.
Éljenek a reformok! Juhú! *marhára lelkes, képzelhetitek...*
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
hajjh, de fogok neki örülni x3
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
ez amiatt van mert akik még anno tettek egy középokú nyelvvizsgát, megkapták a 100 %os középszintű nyelvérettségijüket, és ez érthető módon durva XD
Ejh, be szép idők is voltak azok. A kisujjunkat mozdítottuk és padammm, érettségi, nyelvvizsga. (%
A tavalyi pontok röhejesen alacsonyak voltak. Én kinézem belőlük, hogy most meg jól megemelik vagy kitalálnak valami újabb, csodás, világokat megváltó reformot. (%
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
xDDDD lehet...ezt csinálta a szóbelis párom a nyelvvizsgán, én vágtam az egészet, ő meg bólogatott arra, amit mondtam, és mondogatta h "You are right!" xDDD ezért lett maxpontos, ő meg megbukott >.<
[
főleg, hogy előtte nekem is megfordult a fejemben, hogy "fel kéne próbálni" azt a dolgot
Az még rendben van ha egy hím egyed próbálgat felhuzogatni dolgokat mániákus lelkülettel... jesszus, miféle lányok járnak hozzátok. és még síkosítót is a tanár szeme láttára...
érdekes dolog ez a technika óra... vagy mi
köszii ^^ pont az infó miatt nem vagyok ideges, hanem inkább az angol miatt (bár van már nyelvvizsgám...) legalábbis...majd csak a szóbelin leszek ideges, ahogyan ismerem magam....(*Öööö, izéé, a processzor, az egy olyan izé....xDDD*)
Nekem megvannak még a szóbeli tételek kidolgozásai, ha akarod átküldhetem!
Angolra meg a legjobban angol nyelvű filmek nézésével készülhetsz fel. Jó indok különben is, hogy miért gépezel a helyett, hogy az érettségire magolnál...
ez amiatt van mert akik még anno tettek egy középokú nyelvvizsgát, megkapták a 100 %os középszintű nyelvérettségijüket, és ez érthető módon durva XD
am biztos van más oka is, de ez az 1ik
nekem is ojan hej után kellett néznem ahova be tok kerülni...324 pont az pont jó, remélem ebben az évben nem nőnek a tavajiakhoz képest...
nekem is ojan hej után kellett néznem ahova be tok kerülni...324 pont az pont jó, remélem ebben az évben nem nőnek a tavajiakhoz képest...
Én is a nyelvizsgáért kaptam meg a 100% emeltszintűt.
Tényleg utána kell nézni, hogy hova jelentkezik az ember.
Nekem az osztálytársaim 300-350 pontjaikkal bekerültek oda ahova akartak, én pedig a 420 pontommal "csak" egy főiskolára kerültem be.
>Insert slightly amusing comment here<
köszii ^^ pont az infó miatt nem vagyok ideges, hanem inkább az angol miatt (bár van már nyelvvizsgám...) legalábbis...majd csak a szóbelin leszek ideges, ahogyan ismerem magam....(*Öööö, izéé, a processzor, az egy olyan izé....xDDD*)
Angol szóbeli az piti... Dumálsz össze-vissza, a tanár meg csak bólogat. Aztán csak pislogsz a papírodra: "WTF!"
Szerk: Dragda O'Riley 2009-02-02 19:43:28
elvileg a Károli-ra jelentkeztem volna a japán szakra, de végül is a Corvinusra fogok a Nemzetközi kapcsolatokra (röpke 470 pont a 480-as maxból xDDD )
de majd csak jövőre, most még előrehozottan angol + infó érettségi ^^
Sok sikert az érettségihez! (bár eléggé soká lesz még az...) Infóra meg szorgalmasan gyakorolni, mert a vizsgán garantáltan ideges leszel és hirtelenjében még azt sem tudod majd, hogy hogyan nyiss meg új dokumentumot! (tapasztalatból... ) De biztos menni fog!
wakka: bolyhos sapka?...olyan még létezik?
Fisi: hmmm....melyik szemgolyódat? (és kutyus hogy áll?)
Na de el kell mesélnem nektek a nap fénypontját! Szóval ott ülünk gépszerkezeteken, a tanár meg körbead mindenféle koszos alkatrészt, hogy megmutassa, mi hogyan mehet tönkre/törhet el. Az egyik darabon (kb.1 kilós vas izé) van egy anya...megnézem, "fantasztikus", továbbadom, aztán egyszercsak látom, hogy a mellettem ülő csaj mutogatja, hogy milyen dizájnos gyűrűt csinált belőle. Röhögünk egy sort, majd amikor felkészülne rá, hogy továbbadja, nem tudja lehúzni az ujjáról...
Már 5 perce próbálkozik (kb. 20-an röhögünk rajta), amikor a tanár megszólal, hogy ugye mennek körbe az alkatrészek? Nagyban bólogatunk... Néhányan a táskájukhoz kapnak, hogy valamiféle kézkrémet vegyenek elő szegény lány számára, amikoris végre sikerül leráncigálnia az ujjáról a vas izét.
...de evvel még szegénynek nem ért véget a rossz szerencséje, mert nem birta lemosni a feketeséget az ujjáról egész nap
Hát igen, legszebb öröm a káröröm!
főleg, hogy előtte nekem is megfordult a fejemben, hogy "fel kéne próbálni" azt a dolgot
beküldve: 2009-02-02 19:03:13
(#10464) ez amiatt van mert akik még anno tettek egy középokú nyelvvizsgát, megkapták a 100 %os középszintű nyelvérettségijüket, és ez érthető módon durva XD
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...