Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Azért annyira nem papírmasé ez a bétékáskodás sem. Bármilyen meglepő, de bizony nekünk is vannak óránik, ahol katalógust vezetnek, kötelező megjelenni és az órai teljesítésünk alapján kapunk jegyet, azaz nekünk is vannak gyakorlataink. Ez pölö a A tudományos tanulmányírás módszerei kurzus lett volna.
Na jó, ettől még tényleg papírmasé.
Fisi, én vidéki vagyok. Ottan a nagyvárosban szédűnék a sok betonon.
Hiba volt elővenni a Baldur's Gate-et...
Na jó, ettől még tényleg papírmasé.
Fisi, én vidéki vagyok. Ottan a nagyvárosban szédűnék a sok betonon.
Hiba volt elővenni a Baldur's Gate-et...
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-02-03 12:54:14
Parasikoly: Ezek a gyakorlatok mindig rossz helyen vannak... tegnap négyszer kellett oda-vissza rohangálnom két helyszin között. Amúgy miből "gyakorlatoztok" BTK-n? Azt hittem ott nincs ilyen. (a 45 perces órákról már hallottam, de erről? )
Az is gyakorlat, mikor a házidolgozatra kapjuk a félévi jegyet. Butus.
És 5-öst kaptam ókori irodalmakból! Hohohó! Amiből első körben megbuktam!
Apropó: jár még valaki ELTE BTK-ra? Én egyvalakit ismerek, aki nagy animefan, de rajta se látszik (nincs Death Note-os táskája, Bleach-es tolltartója sőt, még Naruto-fejpántja se).
Engem könnyen bele lehet azonosítani a rikító fehér DN táskámról.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-02-03 11:33:39
(#10491) Hoy Hoy! helyzetjelentés: Suliban vok infóórán és 3 5-öst kaptam comenius logo-ra Meg délután még délután mék ARRA a dombra gitározni
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2009-02-03 11:14:09
(#10490) Parasikoly: Ezek a gyakorlatok mindig rossz helyen vannak... tegnap négyszer kellett oda-vissza rohangálnom két helyszin között. Amúgy miből "gyakorlatoztok" BTK-n? Azt hittem ott nincs ilyen. (a 45 perces órákról már hallottam, de erről? )
wakka: szóval újságból...én is onnan szereztem be a játékot (Gamer magazinból), miután a videókártyához kapott verzió elavult.
Amúgy éjjeli 1-ig nem nagy kunszt fennmaradni. Az már keményebb volt, amikor hajnali 5-ig a mangafox-on olvasgattam és fórumoztam...
wakka: szóval újságból...én is onnan szereztem be a játékot (Gamer magazinból), miután a videókártyához kapott verzió elavult.
Amúgy éjjeli 1-ig nem nagy kunszt fennmaradni. Az már keményebb volt, amikor hajnali 5-ig a mangafox-on olvasgattam és fórumoztam...
[QUOTE]
Amúgy hol találtál Messiah-ról cikket?
Nagyon nem kellett kersni, egy régi pcgurumban(? vagy gamestar?) volt, és kb ennyi.
Egyébként mi a fenét lehet hajnali 1-ig csinálni? ( O _o)
beküldve: 2009-02-03 09:22:58
(#10488) Csudamókás, ha az ember a reggel 8-kor kezdődő gyakorlatra a város másik felébe megy, mint ahová kellene. Meg kellene tanulnom olvasni végre. -.o
Szerk.: cukormókusok vannak a tévében, tisztamenők.
Szerk.: cukormókusok vannak a tévében, tisztamenők.
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-02-03 09:26:06
Ki cikizi a játékodat?? Én téged cikizlek...
Ha a szüleimmel fizettetem is ki (állítólag) a játékaimat még mindig jobb mintha egy vesével kellene leélnem az életem. Nem akarlak ijjesztegetni csak godolom tácsörgök már a software-rendőrségre...
Köhömm...engem sem kéne cikizni.
Mi lenne, ha most befejeznénk ezt a "vitát"? Csak mert már igy is hulla fáradt vagyok, meg igazából nincs is kedvem egy olyan embert, akit nem ismerek tovább oltogatni. Gondolom érted; azért mondom ezt, mert se téged nem akarlak megbántani, se magamat nem akarom kellemetlen helyzetbe hozni (márpedig előbb, vagy utóbb ez akarva-akaratlanul bekövetkezne ).
Különben sem szerencsés egy fórumon olyan párbeszédeket folytatni, amibe senki más nem tud beleszólni .
Szóval várom, hogy mit szólsz az 'ötletemhez'.
Messiah volt az első 3D-s játékom, szóval azt nem ér cikizni.
Amúgy meg a számitógépes játékaimat 1-2 kivétellel mindig a saját kis összekuporgatott zsebpénzemből vettem! Persze aki mindent a szüleivel fizettet ki...
És nem egy-két, hanem 27 játékom van.
És bocs, de melléfogtál az ijesztgetéssel . Én mindig is azt vallottam, hogy valamiben meg kell halni!
Amúgy meg a számitógépes játékaimat 1-2 kivétellel mindig a saját kis összekuporgatott zsebpénzemből vettem! Persze aki mindent a szüleivel fizettet ki...
plusz még amiket nem annyira legális úton töltöttem le...
És bocs, de melléfogtál az ijesztgetéssel . Én mindig is azt vallottam, hogy valamiben meg kell halni!
Ki cikizi a játékodat?? Én téged cikizlek...
Ha a szüleimmel fizettetem is ki (állítólag) a játékaimat még mindig jobb mintha egy vesével kellene leélnem az életem. Nem akarlak ijjesztegetni csak godolom tácsörgök már a software-rendőrségre...
A Messiah mindössze cikk szintjén ismeretes, de úgy nagyon is.
De sohase fogod megismerni a játékok színes kertjének minden virágát, ha állandóan csak egy büdöskét szaglászol...XD Vagy kedves szüleid nem vesznek a rossz kislányuknak új játékot??
szóval vigyázz magadra és rettegj a sinigamimtól...:
Messiah volt az első 3D-s játékom, szóval azt nem ér cikizni.
plusz még amiket nem annyira legális úton töltöttem le...
Sajnálom wakka, de az első mondatoddal pont az identitás zavarodat támasztottad alá
Te ismered a Messiah játékot? Vagy csak véletlen volt az a pelenkás angyal? Amúgy meg már vagy 10x végigjátszottam, szóval nem okozna nagy gondot még egyszer...
himnemű külsőségekben lejti táncait?? micsoda költői megfogalmazás... Hmmm....vajon kiről beszélsz?
Te ismered a Messiah játékot? Vagy csak véletlen volt az a pelenkás angyal? Amúgy meg már vagy 10x végigjátszottam, szóval nem okozna nagy gondot még egyszer...
himnemű külsőségekben lejti táncait?? micsoda költői megfogalmazás... Hmmm....vajon kiről beszélsz?
Attól hogy még nem látod, a kaszás örökké a nyakdra szegezi a végzet fegyverét... és szó sincs identitás zavarról. *jól van, nesze itt egy alma*
A Messiah mindössze cikk szintjén ismeretes, de úgy nagyon is.
De sohase fogod megismerni a játékok színes kertjének minden virágát, ha állandóan csak egy büdöskét szaglászol...XD Vagy kedves szüleid nem vesznek a rossz kislányuknak új játékot??
szóval vigyázz magadra és rettegj a sinigamimtól...:
Szerk: wakka 2009-02-02 22:05:26
Nekem tökéletesen elég a neved és az arcod, ugye Rjuk? hmm hmm, a halál neme... legyen mondjuk.. egy pelenkás angyal szembefordul a monitorral és bejelenti hogy sajna a főellenség előtt lefagyott a játék. plíz tráj ögen. tuti szívimfarktus....
És mielőtt még bárminemü idenitás zavart vélnél nálam felfedezni ajánlok valakit figyelmedbe aki hímnemü külsőségekben lejti táncait egy bizonyos fórumon...
Sajnálom wakka, de az első mondatoddal pont az identitás zavarodat támasztottad alá
Nekem tökéletesen elég a neved és az arcod, ugye Rjuk?
Ez jó volt, vagy mi a szösz.
Reggel (hát, 6:45/7:15-kor...) GTA Vice City-tem.
~ Sakuracon 2009 ~ topicba írta wakka:
és nem utolsó sorban kerestem a budit... XD
Ezen röhögtem egy keveset.
Azért írtam ide, hogy ne legyek off.
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Aizen 2009-02-02 21:00:47
Nocsak az előbb ezeket az elejtett megjegyzéseket nem is vettem észre...mi történt 4 hónapja? Akkor halt meg a feleséged/férjed? Esetleg akkor operáltattad át magad? Na jó, nem gonoszkodom többet. Biztos nagyon komoly háttértörténete van annak a képnek...*kétségbevonó tekintet*
Asszem jobb lesz, ha most lelépek Messiah-t játszani. Még a végén wakka kideriti a lakcimemet és akkor nekem végem...
Asszem jobb lesz, ha most lelépek Messiah-t játszani. Még a végén wakka kideriti a lakcimemet és akkor nekem végem...
Nekem tökéletesen elég a neved és az arcod, ugye Rjuk? hmm hmm, a halál neme... legyen mondjuk.. egy pelenkás angyal szembefordul a monitorral és bejelenti hogy sajna a főellenség előtt lefagyott a játék. plíz tráj ögen. tuti szívimfarktus....
És mielőtt még bárminemü idenitás zavart vélnél nálam felfedezni ajánlok valakit figyelmedbe aki hímnemü külsőségekben lejti táncait egy bizonyos fórumon...
Azzal, hogy az alacsony pont ellenére simán végigcsinálod, bebizonyítod azt, hogy te jobban megérdemled, mint azok akik kihullanak a magas pontjuk ellenére.
Szeretem az ilyen biztatásokat. Van még a tarsolyotokban?
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Dragda O'Riley 2009-02-02 20:29:28
Nem művészkedésből olyan a kép kikérem magamnak... az a szemenszedett igazság. volt úgy 4 hónapja. már nem az
Nocsak az előbb ezeket az elejtett megjegyzéseket nem is vettem észre...mi történt 4 hónapja? Akkor halt meg a feleséged/férjed? Esetleg akkor operáltattad át magad? Na jó, nem gonoszkodom többet. Biztos nagyon komoly háttértörténete van annak a képnek...*kétségbevonó tekintet*