Legutóbb kommentezett topikok
Eladnék!/Vennék!
Death Note - A halállista
YuYu Hakusho
Társalgó
Japán zenék
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Eladnék!/Vennék!
Death Note - A halállista
YuYu Hakusho
Társalgó
Japán zenék
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
ZSOCAIKA: Nem lehet a fentlévő DVD-ken kívül másikat rendelni, mert nem adtak ki mást, illetve valószínűleg a közeljövőben nem is fognak.
HAJDUNNORBERT: lehet-e megrendelni a Bleach 3. évadját? Email: h.norbert79@freemail.hu köszönöm
HAJDUNNORBERT: lehet-e megrendelni a Bleach 3. évad-ot?
BAMPAIA: Köszönöm
MANGAFAN WEBBOLT: 2 napja beszállítottuk a könyvesboltok lerakataiba. Feltehetően, folyik a terjesztés a boltokba
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
tényleg,az a 2 lehulló hajtincs...ott láttam meg
Pedig tényleg olyan,mint egy valódi ember x3
Pedig tényleg olyan,mint egy valódi ember x3tényleg! Ha nem mondtátok volna, felse tünt volna... am sziasztok ^^
"az élet nem csupán fekete és fehér, de a színeket te válogatod össze!"
beküldve: 2009-01-07 19:56:02
(#8839) na ja,kéne nekem is a progi,amivel szerkesztette...Egész nap nagymellű animált csajokat szerkesztenék x3
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
tényleg,az a 2 lehulló hajtincs...ott láttam meg
Pedig tényleg olyan,mint egy valódi ember x3BTW egy koreai színésznőt ábrázol a kép. Jó nagy fanja lehet a srác, hogy ennyi időt képes volt CGzésre rászánni...
9/28 NEVER FORGET
beküldve: 2009-01-07 19:48:16
(#8837) tényleg,az a 2 lehulló hajtincs...ott láttam meg
Pedig tényleg olyan,mint egy valódi ember x3He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2009-01-07 19:48:05
(#8836) Awwww mert olyan minőségű CG awww kinézettel.
Szégyen, de nekem először fel sem tűnt, hogy CG...
(Csak úgy véletlenül pillantottam meg valahol) De amikor megtudtam, akkor: ''...' majd: ''Azta!!!'' ;)Tényleg nagyon szép, szinte már félelmetesen emberi... (a haján és a száján látszik a leginkább, hogy nem az).
9/28 NEVER FORGET
Awwwww, mert awwwww, vagy awwwww, mert CG?
Awwww mert olyan minőségű CG awww kinézettel.
"Nem elég élni. Élni kell valamiért"
Csak mert iwiwen láttam a képeket,azt ott voltak a poszterek...tadaaaaam!
Ezt nem mondod komolyan...
LOL Már mire gondolsz!nem mondom komolyan!
Amúgy Vezi tudnod kell hogy mindenkit aki bűnöst alakít az életben azt Kira megtorolja
Ezt nem mondod komolyan...
LOL 9/28 NEVER FORGET
Egyszer én is kaptam iet csak máshonnan...1000% hogy a / / közötti weblapcím cserélődik csak majd megkeresi a felhasználói adatokat---vagyis ez egy perverz pedo hacker!!!!
Csak egy névre és egy képre van szügségem
szép halála lesz!
Nocsak, bűnözők helyett a pedo hekkerekre utazol?? Hajrá!!! Vesszenek a vírusgyárosok!
Kolombusz felfedezte Amerikát, de azt hitte, valahol Ázsia partjainál hajózgat. Hát ennyit a földrajzi ismeretekről...
Témától eltér....de nagyon zsírak a posztereid a szobádban...de nem látok DN-osat...bár a Naruto jó pont
Ezt nekem írtad...? Mert akkor bocsi, de nem értem...
Témától eltér....de nagyon zsírak a posztereid a szobádban...de nem látok DN-osat...bár a Naruto jó pont
Ezt nekem írtad...? Mert akkor bocsi, de nem értem...
9/28 NEVER FORGET
beküldve: 2009-01-07 19:36:30
(#8828) Nocsak, bűnözők helyett a "pedo hekkerekre" utazol? Hajrá!!!!
Kolombusz felfedezte Amerikát, de azt hitte, valahol Ázsia partjainál hajózgat. Hát ennyit a földrajzi ismeretekről...
Awwwww, mert awwwww, vagy awwwww, mert CG?
beküldve: 2009-01-07 19:34:58
(#8826) én meg már chrno 1etXD
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?