Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Fotoszintetizálhatunk meg újratöltődhetünk májusig.
If only... Jaj, már csak a május jönne el, de biosz emelt és kémia közép tudással teli fejecskével. Addig marad a tanulás (tudom, tudom, lesz ez még rosszabb is).
9/28 NEVER FORGET
beküldve: 2009-02-03 19:37:42
(#10507) Tömegközlekedni nagyon nem faja. Az agresszor öreg nénik csak a jéghegy csúcsa. Van ott még majomutód bőven.
Csak lenne már egy kicsitt jobb idő és ne esne egyfolytában, pattanék is a kerékpáromra...
Zurelily; szvsz az egész galerink beléphetne a klubba. Node most jön a szép láblógatós időszak. Fotoszintetizálhatunk meg újratöltődhetünk májusig.
Csak lenne már egy kicsitt jobb idő és ne esne egyfolytában, pattanék is a kerékpáromra...
Zurelily; szvsz az egész galerink beléphetne a klubba. Node most jön a szép láblógatós időszak. Fotoszintetizálhatunk meg újratöltődhetünk májusig.
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-02-03 19:41:28
beküldve: 2009-02-03 18:48:58
(#10506) Hali hazaértem! Végre!
Exiled: Türelmes fajta vagyok.....
Helyzetjelentés: Ma voltam régi gimimben... Nosztalgikus volt, de szomorú is. ... Megint gimis akarok lenni. Az a nyüzsgés! A nemtörődömség! A fiatalság pezsgő vére! Ide velük!
Öreg néni, bunyós néni témához: Engem mindig pisztergálnak a buszon, hogy "Ne foglalja má' a helyet Kedveském!", mikor üres az egész busz! És még becéznek is! Árgh!
Továbbá azt bírom, hogy a buszmegállóba kocogva érkeznek, elsőnek szállnak fel, aztán meg botra támaszkodva nyafognak az ülőhelyért.
Szánalmas az emberiség....
Exiled: Türelmes fajta vagyok.....
Helyzetjelentés: Ma voltam régi gimimben... Nosztalgikus volt, de szomorú is. ... Megint gimis akarok lenni. Az a nyüzsgés! A nemtörődömség! A fiatalság pezsgő vére! Ide velük!
Öreg néni, bunyós néni témához: Engem mindig pisztergálnak a buszon, hogy "Ne foglalja má' a helyet Kedveském!", mikor üres az egész busz! És még becéznek is! Árgh!
Továbbá azt bírom, hogy a buszmegállóba kocogva érkeznek, elsőnek szállnak fel, aztán meg botra támaszkodva nyafognak az ülőhelyért.
Szánalmas az emberiség....
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-02-03 18:33:32
(#10505) Sziasztok! Jó régen jártam már erre... túl sok a tanulnivalóm. :(( Aki hasonlóan leharcoltnak érzi magát, mint én, az csatlakozzon, és alapíthatunk egy klubot. xD
9/28 NEVER FORGET
Kaminaga,egyszer csak gyere már msn-re x3
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2009-02-03 17:54:26
(#10503) Jóhhnapot mindenkinek x3
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2009-02-03 17:41:13
(#10502) Sziasztok barátaim de jó újra látni titeket!!!!!!!!
Karakuri Engeki!!!! :Karasu!...Kuroari!...Sanshouo!
Nekem mindig élet-halál harcot kell vivnom az öreg nénikkel (elnézést, az öregedő némberekkel - ismertetőjelük: a több tonnányi arcfesték, magassarkú cipő viselése, és a lökdösődés, miközben szinte üres a villamos)...pedig mostmár le se merek ülni! Én nem tom, lehet, hogy a Lukács gyógyfürdő van rájuk ilyen hatással, de tényleg irritáló, ahogy viselkednek.
Hát én a Szent Lukács gyógyfürdő környékén csak csöveseket látok a villamoson meg olyan tapintatlan embereket akik rámszólnak hogy takarítsam le a lábamat a szemközti ülés pereméről, mert a végén még kényelmesen tudnék rajzolni...
A suliból hazafelé jövet szokták elárasztani a "szépkorú" egyének a hosszú sárgát, de nem sok vizet zavarnak abban hogy az ajtó előtt végigálljam a teljes utat.
Ne bántsátok szegényeket, elég nekik így is közlekedni, főleg a jeges időkben amikor még én is elvágódok nem hogy ők...
Vagy a városi bunkók csak a védteleneket merik?
Nekem mindig élet-halál harcot kell vivnom az öreg nénikkel
Fisi: Butus?!? Különben meg fura egy suliba jársz...nálatok nem hord mindenki Narutós fejpántot???
Ez az, az öreg nénik sokkal gyilkosabbak, mint a "tahók". Előbbiek a botjukat is fegyverként tudják alkalmazni. És mindig kétszer annyi helyet foglalnak, mint amennyire szükségük van.
A már lentebb emlitett táskám is két nagytermetű asszonyságnak köszönhetően szakadt el, akik két irányból egyszerre akartak leszállni, és én közéjük kerültem.
Yaven: de vannak olyanok, akik szeretik magukat tiniboszinak álcázni! (fura szokás...)
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Nem tudom hogy egy városba járunk-e, de engem valahogy nem szoktak lökdösni a tömegközlekedési eszközökön se iskolába se haza menet...
Nekem mindig élet-halál harcot kell vivnom az öreg nénikkel (elnézést, az öregedő némberekkel - ismertetőjelük: a több tonnányi arcfesték, magassarkú cipő viselése, és a lökdösődés, miközben szinte üres a villamos)...pedig mostmár le se merek ülni! Én nem tom, lehet, hogy a Lukács gyógyfürdő van rájuk ilyen hatással, de tényleg irritáló, ahogy viselkednek.
Parasikoly: nem akartam lehúzni a sulidat, vagy a BTK-t csak nem tudtam, hogy ott is van olyan, hogy gyakorlat.
Fisi: Butus?!? Különben meg fura egy suliba jársz...nálatok nem hord mindenki Narutós fejpántot???
beküldve: 2009-02-03 16:31:51
(#10498) A táskán jobb oldalt L, balon Light és keresztek?
Sajnos nem olyan! Az az orrom előtt fogyott el! Rajta van Light, Ryuk meg Misa feje.
Parasikoly: kár! De igazad van, jobb vidéken. Nincs a lökdösődés a metrón, villamoson, mozgólépcsőn stb.
Nem tudom hogy egy városba járunk-e, de engem valahogy nem szoktak lökdösni a tömegközlekedési eszközökön se iskolába se haza menet...
A táskán jobb oldalt L, balon Light és keresztek?
Sajnos nem olyan! Az az orrom előtt fogyott el! Rajta van Light, Ryuk meg Misa feje.
Parasikoly: kár! De igazad van, jobb vidéken. Nincs a lökdösődés a metrón, villamoson, mozgólépcsőn stb.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Engem könnyen bele lehet azonosítani a rikító fehér DN táskámról.
A táskán jobb oldalt L, balon Light és keresztek?
beküldve: 2009-02-03 13:18:00
(#10494) helyesbítés: nem megyek ARRA dombra,mivel esik az eső...Gomen dragda,várnod kell még a képre
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"