Legutóbb kommentezett topikok
Eladnék!/Vennék!
Death Note - A halállista
YuYu Hakusho
Társalgó
Japán zenék
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Eladnék!/Vennék!
Death Note - A halállista
YuYu Hakusho
Társalgó
Japán zenék
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
ZSOCAIKA: Nem lehet a fentlévő DVD-ken kívül másikat rendelni, mert nem adtak ki mást, illetve valószínűleg a közeljövőben nem is fognak.
HAJDUNNORBERT: lehet-e megrendelni a Bleach 3. évadját? Email: h.norbert79@freemail.hu köszönöm
HAJDUNNORBERT: lehet-e megrendelni a Bleach 3. évad-ot?
BAMPAIA: Köszönöm
MANGAFAN WEBBOLT: 2 napja beszállítottuk a könyvesboltok lerakataiba. Feltehetően, folyik a terjesztés a boltokba
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-01-07 20:26:09
(#8855) Mi baj ezzel a figuval? Nem lóg ki semmije, aminek nem kéne... vagy az árával van gond?
Biztos ezt mondják: Barbi baba?
vagy:Perverz!
vagy:Lány figura fiú létedre
bence: Tudom,hogy nem ez a dolgod,de akárhányszor,ha elírok valamit,te mindig fejharapózsdit játszol velem
Ritkán szólok ahhoz képest, hogy hányszor írsz el, de tök l ényegtelen, a lényeg az, hogy mindenki értse, hogy mit akar az egyén kifejezni. Ha ez megvan, akkor a kommunikáció működik és minden okés, értem?
Miszter Meki
Na de én megyek is vissza a váltakozó áramhoz.
Nem, nem dugom bele az ujjam -akkora szerencsétek nincsen- csak már vagy 4 órája fizikázom és most vagyok a végén.
Winter is coming
beküldve: 2009-01-07 20:17:13
(#8852) baniaa: nem,még nem láttam
bence: Tudom,hogy nem ez a dolgod,de akárhányszor,ha elírok valamit,te mindig fejharapózsdit játszol velem
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2009-01-07 20:15:52
(#8849) beküldve: 2009-01-07 20:13:04
(#8848) OMFG ez CG!!!??? Hatalmas respekt a készítőjének.
Exiled: Jól írtad, meg amúgy sem az én dolgom a lurkókat megtanítani angolul.
Baniaa: ha nem vagy Butters, akkor szerintem nem fognak kinyírni a szüleid. Ha meg az vagy, akkor így jártál.
Nolee: Boldogot neked!
Ja és ne rinyáljatok már ezektől az üziktől, katt arra, hogy ez spam és legközelebb ki lesznek szűrve az ilyen mailek.
Exiled, Baniaa: Nádzson sukár nadzsfiúk vagytok.
Exiled: Jól írtad, meg amúgy sem az én dolgom a lurkókat megtanítani angolul.
Baniaa: ha nem vagy Butters, akkor szerintem nem fognak kinyírni a szüleid. Ha meg az vagy, akkor így jártál.
Nolee: Boldogot neked!
Ja és ne rinyáljatok már ezektől az üziktől, katt arra, hogy ez spam és legközelebb ki lesznek szűrve az ilyen mailek.
Exiled, Baniaa: Nádzson sukár nadzsfiúk vagytok.
Winter is coming
Szerk: クイックシルバー 2009-01-07 20:14:10
beküldve: 2009-01-07 20:12:49
(#8847) Értem, talán megrendelem ha minden jól sikerül am Exelied
Látad a Strawberry Panicot?
Szégyen, de nekem először fel sem tűnt, hogy CG...

Igazából nekem is csak azután hogy írtad....^^"
"Nem elég élni. Élni kell valamiért"
beküldve: 2009-01-07 20:10:09
(#8845) figyelj,mondok egy nagy bölcsességet: egy figurát ezerszer könyebb elrejteni,mint napközben,mikor szülők itthon vannak kanokon-t nézni,meg hardcore ecchit olvasni...Emellett én meg nyári srácok mangát akarnék venni,csak az a fránya elrejtés,meg hogy hogy magyaráznám az eltűnt pénzemet :S
szerk: amúgy,tényleg semmi extra nincs benne....akkor aggájoskodj,ha hentai bábut fogsz rendelni xD
szerk: amúgy,tényleg semmi extra nincs benne....akkor aggájoskodj,ha hentai bábut fogsz rendelni xD
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: The Exiled 2009-01-07 20:11:00
Mi baj ezzel a figuval? Nem lóg ki semmije, aminek nem kéne... vagy az árával van gond?
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2009-01-07 20:06:33
(#8843) Szerintetek hogy reagálnának rá a szüleim hogy ha ilyen figurát rendelnék:^^"
[/SPOILER]
Szerk: baniaa3 2009-01-07 20:17:41
beküldve: 2009-01-07 20:00:59
(#8842) jah el is felejtettem: Sweet sixteenth birthday nolle ^^
megj: bene,ha elírtam a 16-at akk ne nagyon tépd le a fejem x3
megj: bene,ha elírtam a 16-at akk ne nagyon tépd le a fejem x3
Szerk: The Exiled 2009-01-07 20:01:46
Uramisten, ez naon KIRÁLY !!!!!!!*akarja mondani h olyan jól sikerült h csak másodjára vette észre h CG*
Jéééééééééééé ez narancsos!