マヤさん: Az én kérdésem pedig a következő: Emberek, mért nem lehet megérteni, hogy felfogjuk az üzenetet akkor is, ha egyszer lett elküldve? Minek 5000-szer kattintgatni? -.-
屍鬼レゲ: K.O. :-O
VAMPIR KNIGHT FAN: emberek!mikor fogják magyarul kiadni mangában a Vampre Knight-ot??????SOS ha tudtok valamit!!
VAMPIR KNIGHT FAN: emberek!mikor fogják magyarul kiadni mangában a Vampre Knight-ot??????SOS ha tudtok valamit!!
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Hy! Az jó!
Takarítani kéne nekem is...
Takarítani kéne nekem is...
The dreams in which I'm dying are the best I've ever had...
beküldve: 2008-12-20 10:35:25
(#6511) Reggelt!
Írt is a webbolt mailt, hogy mi legyen, hát megadtam minden adatot, remélem gyorsannyélbeütődika csere.
Megyek felszívom a port a nyagyszobából.
Írt is a webbolt mailt, hogy mi legyen, hát megadtam minden adatot, remélem gyorsannyélbeütődika csere.
Megyek felszívom a port a nyagyszobából.
*takarítás jelleg*
"All your base are belong to us"
beküldve: 2008-12-20 10:32:23
(#6510) jó reggelt minden fórumozó társamnak
én még csak most ébredezek
én még csak most ébredezek
BANKAI:"hihio Zabimaru"
beküldve: 2008-12-20 10:18:35
(#6509) Sziasztok!
Am én sem hinném hogy ma sokáig maradok mert nagy takarítást tartunk mialőtt utazunk
Am én sem hinném hogy ma sokáig maradok mert nagy takarítást tartunk mialőtt utazunk
×.musz.musz.×
beküldve: 2008-12-20 09:53:04
(#6508) Jóreggelt! Bocs hogy tegnap úgy leléptem,csak el kellett mennem hirtelen pihenni,hogy fenn tudjak maradni megnézni az új naruto rész
Ma valszeg nem leszek aktív,holnapig mamáméknál vagyok
jó reggelt!
És az olyan rossz?
tényleg
Desolation Row...
Jóreggelt! Bocs hogy tegnap úgy leléptem,csak el kellett mennem hirtelen pihenni,hogy fenn tudjak maradni megnézni az új naruto rész
jó reggelt!
És az olyan rossz?
beküldve: 2008-12-20 09:41:57
(#6505) Jóreggelt! Bocs hogy tegnap úgy leléptem,csak el kellett mennem hirtelen pihenni,hogy fenn tudjak maradni megnézni az új naruto rész
"Én rajtam jutsz a kínnal telt hazába, én rajtam át oda, hol nincs vigasság, rajtam a kárhozott nép városába. Nagy Alkotóm vezette az igazság; Isten Hatalma emelt égi kénnyel, az ős Szeretet és a fő Okosság. Én nem vagyok egykoru semmi lénnyel, csupán örökkel; s én örökkön állok. Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel"
Jó reggelt mindenkinek!
Good Morning! Már mongyuk egy órája felvagyok, de még csak most jutottam a mangafanra
Desolation Row...
beküldve: 2008-12-20 09:30:59
(#6503) Jó reggelt!
Gondoltam beköszönök, mielőtt elásnám magam a mézeskalács-tésztában...
^^
Biztos szépek, és finomak lesznek
Képet hozzál legalább XDThe dreams in which I'm dying are the best I've ever had...
beküldve: 2008-12-20 09:00:10
(#6501) Jó reggelt!
Gondoltam beköszönök, mielőtt elásnám magam a mézeskalács-tésztában...
Ön keservesen titkol valamit! Nos, nem kérdezősködöm, de annyit mondhatok: a méret nem perdöntő! Legyen nyugodt: a legkisebb dugó is megtalálja a palackocskáját! By Vavyan Fable
beküldve: 2008-12-20 08:56:15
(#6500) Jó reggelt!
Ez a rész most picit gyengébb volt, mint a többi szerintem.
Mellesleg kár, hogy 31-én nem leszek gépközelben, így csak elsején tudom megnézni az újításokat. Már nagyon várom.
Mellesleg kár, hogy 31-én nem leszek gépközelben, így csak elsején tudom megnézni az újításokat. Már nagyon várom.
Winter is coming
beküldve: 2008-12-19 23:00:42
(#6498) Regény folytatása:
"Fényút"
ÉS A kEZDÖLAPOMON(blog) írtam egy belyedzést I.SZ mangáról stb...
"Fényút"
ÉS A kEZDÖLAPOMON(blog) írtam egy belyedzést I.SZ mangáról stb...