Legutóbb kommentezett topikok
Eladnék!/Vennék!
Death Note - A halállista
YuYu Hakusho
Társalgó
Japán zenék
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Eladnék!/Vennék!
Death Note - A halállista
YuYu Hakusho
Társalgó
Japán zenék
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
ZSOCAIKA: Nem lehet a fentlévő DVD-ken kívül másikat rendelni, mert nem adtak ki mást, illetve valószínűleg a közeljövőben nem is fognak.
HAJDUNNORBERT: lehet-e megrendelni a Bleach 3. évadját? Email: h.norbert79@freemail.hu köszönöm
HAJDUNNORBERT: lehet-e megrendelni a Bleach 3. évad-ot?
BAMPAIA: Köszönöm
MANGAFAN WEBBOLT: 2 napja beszállítottuk a könyvesboltok lerakataiba. Feltehetően, folyik a terjesztés a boltokba
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-01-08 17:33:52
(#8900) Nem tudom, hogy ki mennyire ismeri itt a Kannagit, de ezt a Nagi cosplayert nézzétek! Mintha az animéből lépett volna ki...
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
9/28 NEVER FORGET
Szerk: Zurelily 2009-01-08 17:34:56
beküldve: 2009-01-08 17:14:29
(#8899) jó felmegyek.
de ne tépjél szét minthülyegyerek a mesekönyvet
Karakuri Engeki!!!! :Karasu!...Kuroari!...Sanshouo!
beküldve: 2009-01-08 17:14:14
(#8898) sztem mki nyugott lehet mert abbahaggyák...ez már nem vicc, TV Tokyo bekeményített, ők meg leállnak...
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Sziasztok!!!!!!!!!!!
én is ezt gondolom hogy a dattebayo nem fogja abbhagyi a a fordítást.
én is ezt gondolom hogy a dattebayo nem fogja abbhagyi a a fordítást.
Öcsém!Ide írsz!Msn re meg nem jössz fel!
Szééép!
beküldve: 2009-01-08 16:53:57
(#8896) Sziasztok!!!!!!!!!!!
én is ezt gondolom hogy a dattebayo nem fogja abbahagyni a fordítást.
én is ezt gondolom hogy a dattebayo nem fogja abbahagyni a fordítást.
Karakuri Engeki!!!! :Karasu!...Kuroari!...Sanshouo!
Szerk: rapider 2009-01-08 17:12:21
1000 ft-be hogy Dattebayoék nem hagyják abba a Shippuuden feliratot!!!
Bevallom őszintén, hogy ez nekem is megfordult már a fejemben... Hiába, túl sokat trollkodtak már ahhoz, hogy bármit is el lehessen hinni nekik. Mindazonáltal most tényleg lenne rá okuk, hogy abbagyják. Majd meglátjuk - majd elhiszem, ha látom.
Szerk.: BTW ma kijött egy Naruto S. ep. 91 angol felirattal a HorribleSubs-tól. Erre tud valaki valamit mondani? (Fake, nem fake, elmondhatatlanul borzalmas... etc.)
Szerk. 2.: belenéztem, az encoding szörnyű. Senkinek nem ajánlom.
9/28 NEVER FORGET
Szerk: Zurelily 2009-01-08 17:09:21
Hali mindenkinek!
Már teljesen meggyógyultam. Jah, és amint feltudom valamilyen oldalra rakni új mangámat, kiírom ide, az oldal nevét, és elolvashatjátok, véleményezhetek is, ha felregisztráltok. (Vagy ide kiírjátok a véleményt.)
Már teljesen meggyógyultam. Jah, és amint feltudom valamilyen oldalra rakni új mangámat, kiírom ide, az oldal nevét, és elolvashatjátok, véleményezhetek is, ha felregisztráltok. (Vagy ide kiírjátok a véleményt.)
Én elovasom ha majd feltűnteted hol van!!!
Nyugi. Nagybetűkkel fogom írni, és megcsinálom feltűnőre: Pl.:Szó.
,,Hitler fején ugrálok!"
Hali mindenkinek!
Én elovasom ha majd feltűnteted hol van!!!
Hali mindenkinek!
Én kiváncsian várom!
"People who have a weapon will inevitably use it..., hundreds of millions of people will be killed instantly. And the survivors would be completely terrified! All the people..., all the world..., will learn what true pain is!!"
beküldve: 2009-01-08 16:14:09
(#8891) Hali mindenkinek!
,,Hitler fején ugrálok!"
dede,abbahgyják,fölösleges,mi vel van gyári angol felirat is,amit ráadásul kismillióan felvesznek dvd-re és feltöltik torrentoldalra
Pedig úgy szerettem a dattebayo-s fordítást!
Felvettelek msn-re ha nem gond!
Szerk: Kuran Kaname 2009-01-08 16:08:15
beküldve: 2009-01-08 16:02:46
(#8889) dede,abbahgyják,fölösleges,mi vel van gyári angol felirat is,amit ráadásul kismillióan felvesznek dvd-re és feltöltik torrentoldalra
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
ezt a naruto-kun-ról másoltad,szal nekem újat nem mondtál
Nyilván!Oda is tettem hogy jogot ne sértsek idézésnek megfelelően
Csütörtökön az a honlap nekem az első iskola után!1000 ft-be hogy Dattebayoék nem hagyják abba a Shippuuden feliratot!!!
beküldve: 2009-01-08 15:46:34
(#8887) ezt a naruto-kun-ról másoltad,szal nekem újat nem mondtál
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2009-01-08 15:44:44
(#8886) Sziasztok srácok! Ezt az egyik honlapon olvastam!
"2009-ben változik a MAT tagság feltételrendszere: idén a MAT-tagságival immár nem lehet ingyen bejönni a Conra. Helyette életbe lép egy Conbérlet, amely belépést biztosít a társaság 2009-es AnimeCon rendezvényeire (természetesen a tavaszi SakuraConra is!). A rendezvényekre az ott dolgozók és segítők a korábbi feltételeknek megfelelően ingyenesen jöhetnek be. A Conbérlet ára 8000 Ft lesz és 500 darabot árusítunk, amelyekre a jelenlegi MAT tagoknak február végéig elővásárlási joga van, a nagyközönség csak márciustól igényelheti a bérleteket a megmaradt készlet elejéig. Conbérlet-vásárlási igényeteket kérlek, lehetőleg e-mailben, esetleg postai úton jelezzétek a MAT-nak!" (naruto-kun.hu)
Remélem új információkkal tudtam szolgálni!
Shino-kun Boldog Születésnapot!!
"2009-ben változik a MAT tagság feltételrendszere: idén a MAT-tagságival immár nem lehet ingyen bejönni a Conra. Helyette életbe lép egy Conbérlet, amely belépést biztosít a társaság 2009-es AnimeCon rendezvényeire (természetesen a tavaszi SakuraConra is!). A rendezvényekre az ott dolgozók és segítők a korábbi feltételeknek megfelelően ingyenesen jöhetnek be. A Conbérlet ára 8000 Ft lesz és 500 darabot árusítunk, amelyekre a jelenlegi MAT tagoknak február végéig elővásárlási joga van, a nagyközönség csak márciustól igényelheti a bérleteket a megmaradt készlet elejéig. Conbérlet-vásárlási igényeteket kérlek, lehetőleg e-mailben, esetleg postai úton jelezzétek a MAT-nak!" (naruto-kun.hu)
Remélem új információkkal tudtam szolgálni!
Shino-kun Boldog Születésnapot!!