Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
nyugi,nekem aztán bátran küldheted
szerk: nemá dragda x3 Neked is szóltak be anno( 6 évvel ezelőtt ) a korod miatt.Én legalább felsőbb rendűnek érezhetem magam,mert velem ritkábban teszik ezt
szerk: nemá dragda x3 Neked is szóltak be anno( 6 évvel ezelőtt ) a korod miatt.Én legalább felsőbb rendűnek érezhetem magam,mert velem ritkábban teszik ezt
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: The Exiled 2009-02-04 21:05:43
*okos fejjel bólogat,mint aki tudja,hogy kiről van szó*
Küldenék linket, de eddig még nem sikerült megtalálnom a cenzúrázott verziójú klippet. A másikat meg nem mutogatom 18 éven aluliaknak
És megértem a pillanatot, mikor beszóltak Exiled-nek a kora miatt! YEAH!
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
*okos fejjel bólogat,mint aki tudja,hogy kiről van szó*
Küldenék linket, de eddig még nem sikerült megtalálnom a cenzúrázott verziójú klippet. A másikat meg nem mutogatom 18 éven aluliaknak
beküldve: 2009-02-04 20:57:25
(#10580) *Töri a buksiját, hogy melyik Ákos szám is az Örök április, de szégyen szemre nem jut eszébe. Aztán azon agyal, hogy melyik szám is a kedvence, de rá kell jönnie, hogy döntésképtelen. Végül elkezd Ákos számokat hallgatni.*
BTW sztem vannak azért jó átdolgozásai is Ákosnak, pl. az Erő és alázat koncertverziója nekem sokkal jobban tetszik az eredetinél.
BTW sztem vannak azért jó átdolgozásai is Ákosnak, pl. az Erő és alázat koncertverziója nekem sokkal jobban tetszik az eredetinél.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Szerk: Mariko 2009-02-04 20:58:03
Nem tudom, szerintem nagyon jól kifogtam anno az Adore-t, egyszerűen fantasztikus az egész. A kedvenc számom róla talán az Ava Adore meg a Crestfallen. :)
Nekem a Tear a fő-fő kedvencem az albumról. Az Ava Adore-t is nagyon szeretem, meg a Pug-ot. Bár most belegondolva a Daphne Descends, meg a Blank Page is nagyon jó. Ok, azt hiszem újra kell hallgatnom az egész albumot
beküldve: 2009-02-04 20:48:32
(#10578) *okos fejjel bólogat,mint aki tudja,hogy kiről van szó*
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2009-02-04 20:48:14
(#10577) *csendben kamillázik, miközben bővítgeti a "Mit-hallgatok-meg-legköze lebb" listáját*
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
De ha ajánlhatok neked albumokat: a Gish nagyon jó, meg a Pisces Iscariot is elég nyugtató kis album
Gish és Pisces feljegyezve. ;) Nem tudom, szerintem nagyon jól kifogtam anno az Adore-t, egyszerűen fantasztikus az egész. A kedvenc számom róla talán az Ava Adore meg a Crestfallen. :)
Az Örök április pedig... talán a legszebb dal, amit valaha is hallottam. Annyira sok mindent mond és jelent nekem, hogy újból és újból visszatérek hozzá. :) (Ilyenkor pedig napokig semmi mást sem hallgatok.)
9/28 NEVER FORGET
S-M-A-S-H-I-N-G P-U-M-P-K-I-N-Ssssss
Az Adore valami hihetetlen jó tőlük. <33 A többi albumukat (sajnos) még nem ismerem, de ami késik, nem múlik.
Az Adore valami hihetetlen jó tőlük. <33 A többi albumukat (sajnos) még nem ismerem, de ami késik, nem múlik.
ÁÁ, nem gondoltam volna, hogy van itt még Smashing Pumpkins fan!
Nekem is az Adore a kedvencem tőlük! A kezdeti albumaikon durvább számok vannak, de én azokat is nagyon hamar megszerettem. Amúgy az új album eléggé gyengécske lett, valahogy nincs benne az a különleges hangzás... (szóval ne azt hallgasd meg tőlük legközelebb, ha lehet )
De ha ajánlhatok neked albumokat: a Gish nagyon jó, meg a Pisces Iscariot is elég nyugtató kis album
Így már értem. Örök április, hát te a lelki társam vagy, nekem a "legkedvencebb" számom tőle. És az átmixelések, hát, az úgy kicsit tényleg furcsább.
Feldolgozást írtam volna...? Konkrétan az átmixelt verziókat akartam írni. Pl. nálam mindkétszer, amikor Ákos koncerten voltam, az Örök április egy kicsit csökkentette az élményt, mivel az egyik kedvenc számom tőle.... és hát, átmixelve / áthangszerelve nekem nem annyira jön be.
9/28 NEVER FORGET
Drágának drága az biza, de kérem.. ilyen látványtechnika, meg miegymás.. és még beteges Ákos (Andante koncert, 38-39 °C láz, nem kellemes.)
Átdolgozás az tényleg nem annyira jó, de azért meg kell hagyni, hogy egy jó pár saját száma van a pasasnak.
Átdolgozás az tényleg nem annyira jó, de azért meg kell hagyni, hogy egy jó pár saját száma van a pasasnak.
Szerk: Usagi-chan 2009-02-04 20:36:04
S-M-A-S-H-I-N-G P-U-M-P-K-I-N-Ssssss
9/28 NEVER FORGET
beküldve: 2009-02-04 20:33:27
(#10570) Hohó! Látom, Ákos a téma! Őt nagyon imádom, a kedvencem a hazai előadók közül!
Egyszer én is szívesen elmennék egy koncertjére, de nemigen jön mifelénk.
Egyszer én is szívesen elmennék egy koncertjére, de nemigen jön mifelénk.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Bezony.... *bólogat savanyú képpel*
Vacak az életünk.....
Vacak az életünk.....