Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-02-05 12:01:17
(#10613) Kinek van meg az egész Ghibli sorozat? Linkelne be egy képet?
,,Hitler fején ugrálok!"
beküldve: 2009-02-05 11:48:08
(#10612) Hejhó!
Önkényesen véget vetettem a hetemnek.
A három napos bevezetés a második szemeszterbe pont elég volt így első nekifutásra.
Naná, hogy nem lehet kockulni, mer’ rossz ez a nemi identitászavaros gép. -.o
Jaj de nem szerettem a hagymateát kiskoromban. Annál jobban már csak a félbevágott krumplit a talpra mókát utáltam.
Önkényesen véget vetettem a hetemnek.
A három napos bevezetés a második szemeszterbe pont elég volt így első nekifutásra.
Naná, hogy nem lehet kockulni, mer’ rossz ez a nemi identitászavaros gép. -.o
Jaj de nem szerettem a hagymateát kiskoromban. Annál jobban már csak a félbevágott krumplit a talpra mókát utáltam.
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-02-05 11:48:59
Nos, kéne egy kis segítség.
Szlovákiai vagyok és a jövéohéten megyünk Salgótarjánba bevásárolni. Azt szeretném kérdezni, hogy tudna-e valaki mondani egy boltot ahol lehet mangákat vásárolni.
Szlovákiai vagyok és a jövéohéten megyünk Salgótarjánba bevásárolni. Azt szeretném kérdezni, hogy tudna-e valaki mondani egy boltot ahol lehet mangákat vásárolni.
Hú, hát én nem, de talán a Google segítségével rákereshetsz. Bocsi.
Szerk.:
Háromdeci hagymatea. Úgy kivág, hogy namég /a külső vörös leveleiből kell csinálni, ameddig nem vörösödik át a tea/ Az íze borzalmas annak aki nem szereti, de hat.
Hm, ilyet kóstoltam, Egerben, ami kicsit messze van. Finom íze van.
Egyenlőre ezt a hársfás teát iszom.
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Aizen 2009-02-05 11:31:38
Hali!
Megbetegedtem. Nagyon köhögök, és kapar a torkom. Ám, ti, hogy vagytok?
Háromdeci hagymatea. Úgy kivág, hogy namég /a külső vörös leveleiből kell csinálni, ameddig nem vörösödik át a tea/ Az íze borzalmas annak aki nem szereti, de hat.
Én nemrég keltem /ennyit a 8-as ébresztőről/ aztán délre megyek is a tanszékre. Most meg Amorphissal adom a hangulatot a kolinak
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
beküldve: 2009-02-05 11:27:19
(#10609) Nos, kéne egy kis segítség.
Táncolj Hercegnő!
Gyógyulj meg hamar! Ilyen szép napsütésben nem jó betegnek lenni...
Mézes tea, meg ami ilyenkor kell...
Köszi! Egész nap rajtam volt a sál, és még mindig fázok...tesómtól kaptam el...szerintem.
Ő is beteg volt.
Annyi teát is ittam, hogy félpercenkét kell kirohannom a wc-be. 2 órakor be is megyünk a dokihoz.Szerk.:
Itt van mellettem a jó meleg tea.
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Aizen 2009-02-05 11:28:37
beküldve: 2009-02-05 11:20:31
(#10607) Szia Aizen!
Éppen a takarítást és a mosogatást próbálom ellógni, igaz nem sok sikerrel....
Éppen a takarítást és a mosogatást próbálom ellógni, igaz nem sok sikerrel....
Mézes tea, meg ami ilyenkor kell...
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-02-05 11:15:24
(#10606) Hali!
,,Hitler fején ugrálok!"
beküldve: 2009-02-05 10:23:19
(#10605) Szép napot innen a porfelhők tengeréből!
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-02-04 23:05:54
(#10604) Neked is guten Abent! Vagy Nacht..ahogy nézzük!
régen volt már német órám
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Néhányan akkor is használják, amikor nem kéne, de ugyanezt elmondhatnánk a k*rva szóra is, szal felesleges ezen felhúzni magad.
Dehogy húztam fel magam, pusztán érdeklődtem. ^^
Volt erről egy gondolat menetem, de most nem fejtem ki mert be kell fóliáznom a bokámat. Úgyhogy guten abend mindenkinek:
BMF! És jó nézelődést!
Hupsz, sorry...ezt benéztem (de tudjuk be annak, hogy ma a betegek sorát gyarapítom... bár erre sem foghatom rá, mert a múltkor mikor láttam egy másik helyen a linket akkor is elnéztem T_T )
és köszi...
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Yaven: BME-s vagy? Mert ott van vmi ilyesmi most. És oda menni akarok!
Opsz...bocs, már látom a linkből, hogy igen ^^
BMF-es.
Szerk.: Hopsz, megelőztek.
Szerk: .., 2009-02-04 22:51:24
Yaven: BME-s vagy? Mert ott van vmi ilyesmi most. És oda menni akarok!
BMF! És jó nézelődést!
A buzi témához meg annyit, hogy egyszerűen a rájuk jellemző túlzott gesztusok és nőies megjelenés miatt lett jelzővé ez a szó. Néhányan akkor is használják, amikor nem kéne, de ugyanezt elmondhatnánk a k*rva szóra is, szal felesleges ezen felhúzni magad.
Szerk: Yaven 2009-02-04 22:55:29
Na Exiled le vagy szavazva. (Jogosan.) "Heló Józsi!"-s pólót neki.
Amúgy én meg azt nem értem, hogy miért használják a "buzi" szót negatív jelzőként?
Amúgy én meg azt nem értem, hogy miért használják a "buzi" szót negatív jelzőként?