Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Azt hittem, hogy arra értetted, hogy fenn akadt-e azon, hogy a csajt ilyen látványosan nézték. :P
Amíg nem őt stírölik, addig minek?
Biztos én vagyok túl öreg, de az én időmben (Úristen miket írok! ) még fennakadtak azon a tanárok, ha az egyik diák megütötte a másikat.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
ránknézett,megcsóválta a fejé és beszlt tovább...
Hát akkor nem igazán akadt fenn a dolgon.
Amíg nem őt stírölik, addig minek?
Hát akkor nem igazán akadt fenn a dolgon.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Egy egy egy...ööö... végighallgattatsz vele Britney számokat.. és, hogy még szegény kínlódjon is ezért élő koncert felvételeket is megnézetsz vele..
Mivel Nanáról van szó, ami eléggé a szívem-csücske, lennék kíméletlenebb is, de most elnéző vagyok.
Mivel Nanáról van szó, ami eléggé a szívem-csücske, lennék kíméletlenebb is, de most elnéző vagyok.
hát...mondjuk ha fiú akk kötözzük ki egy székre, celluxxal ragasszuk ki a szemét, és néuzessünk vele yaoit.Majd hogy a brutaltást fokozzuk nézessünk vele kukcskát és legvégül ozzuk be neki dragdát, sadomazo öltözékben egy nagy ostorral
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Mit érdemel az a bűnös, aki leöntött teával egy NANA 3-at?
Mi?! Valaki leöntött egy Nana 3? Istenem! Vigyázzon jobban!
,,Hitler fején ugrálok!"
Pokemon maratont neki! De ne felejtsd el előtte a székhez közözni és rögzíteni a szemhéját úgy, hogy még pislogni se tudjon.
Exiled: LOL! A tanár mit szólt hozzá?
Ha hímnemű az illető, akkor a Pokemont kicserélheted tetszés szerint egy yaoira.
Exiled: LOL! A tanár mit szólt hozzá?
Szerk: Mariko 2009-02-06 20:48:48
beküldve: 2009-02-06 20:45:10
(#10663) ejje embreke,hogy mi zajlódott le velem etikaórán...:Ülök etikaórán,egyszercsak hátrafordulok és elbambulok a mögöttem ülő lányon.nézem nézem és eltakarja magt....nézem tovább,majd előreugrik és izomból pofonvág...
azt mondja: tudta,hogy szemmel vetkőztettem...-.-
azt mondja: tudta,hogy szemmel vetkőztettem...-.-
beküldve: 2009-02-06 20:43:17
(#10662) Mit érdemel az a bűnös, aki leöntött teával egy NANA 3-at?
Kellő szörnyülködés után várom becses javaslataitokat!
Nem én voltam és nem az enyém, hálistennek
Kellő szörnyülködés után várom becses javaslataitokat!
no pussy, just the dicks
Kérlek alássan, egy somogyi nagyobb városban, és Zalaegerszegre járok suliba. (Azért írom mindkettőt, mert hitték már hogy Zegen lakom. )
Mit tanulsz Zegen? Csak azért kérdem, mert én is oda jártam suliba.
beküldve: 2009-02-06 20:21:00
(#10660) beküldve: 2009-02-06 20:15:57
(#10659) Aizen: Jobbulást neked és a torkodnak.
A japán könyvek részből összeírtam 15 könyvecskét, amit be fogok szerezni.. csak bírja a pénztárcám..
A japán könyvek részből összeírtam 15 könyvecskét, amit be fogok szerezni.. csak bírja a pénztárcám..
Szerk: Usagi-chan 2009-02-06 20:16:14