Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-02-07 08:40:46
(#10688) jóóó reggel^^
a chrno: szentem a szinkronhangok jók,bár chrno-nak kijárt volna egy időseb hang...Mindenesetre várom a mangát^^
Alister:Lehet tudni,hogy milyen új cuccok lettek beletéve?
a chrno: szentem a szinkronhangok jók,bár chrno-nak kijárt volna egy időseb hang...Mindenesetre várom a mangát^^
Alister:Lehet tudni,hogy milyen új cuccok lettek beletéve?
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Színes áldozati szertartásokat
sok vérrel
Ezer bocs, de mivel fő szabály a "Ne árts másoknak semmilyen téren!" a sok vér elmarad.
Néha igaz sajnálatomra....hm.
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Dragda O'Riley 2009-02-07 02:03:22
Amúgy mit vártok egy többistenhívő, wicca, könnyen idegesedő csajtól?
sok vérrel
És igen, ismét van gépem! Zsírúj, csili-vili vas, immár a megfelelő programokkal felvértezve. Ezentúl ismét leszek esténként, nem kell magányosan kornyadoznia senkinek sem.
Hanon: Forgatókönyv van/kell egyáltalán?
Azzi: Idén is jössz SakuraConra?
Mariko: Ez a yaoi-maraton talán túlzás... esetleg elég lenne kibelezni vagy valami ilyesmi... *humánus*
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Nem baj, legalább majd tudjátok egymáson gyakorolni a tanultakat.
Ha ilyen marad a képzés, akkor majd csak a melóhelyen lesz gyakorlatunk. Mert a suli alatt tutira nem...
De mindegy. Talán még változik....Reménykedni lehet.
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Nem baj, legalább majd tudjátok egymáson gyakorolni a tanultakat.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Én anno BGF-PSZF-es voltam, szal egészen más irány a kettő. De a gyógytornászok mostanában kelendők. Hiába, mostanában mindenki megnyomorodik ebben az országban.
Az a ciki, hogy már a gyógytornászok is eleve betegek. Szobatársam porckopásos, másik csoporttársamnak szívbillentyű-műtétje volt, nekem örökletes ízületi gyengeségem vagyon, szóval szép lesz ez is.
PTE-ETK-ZKK Ápolás és betegellátás alapszak- Gyógytornász szakosítás... most kezdem a 2ik félévet.
Én anno BGF-PSZF-es voltam, szal egészen más irány a kettő. De a gyógytornászok mostanában kelendők. Hiába, mostanában mindenki megnyomorodik ebben az országban.
Exiled: én néztem a Chrnót. Ha Remingtont és Fiorét leszámítjuk, akkor egész jó lett a szinkron, de ha őket is vesszük, akkor bah....
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Szerk: Mariko 2009-02-06 23:20:48
az animay-ra gondoltam
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
yay,emberek ki nézni a chrno-t most?
Mármint az Animax-en? Mert ott nem, de 1 héttel ezelőtt fejeztem be az animét. Nagyon tetszett :)
beküldve: 2009-02-06 21:44:23
(#10679) yay,emberek ki nézni a chrno-t most?
Ez odab*szott!
Köszönöm, köszönöm. *meghajol*
Amúgy mit vártok egy többistenhívő, wicca, könnyen idegesedő csajtól?
beküldve: 2009-02-06 21:20:55
(#10676) Mariko:
PTE-ETK-ZKK Ápolás és betegellátás alapszak- Gyógytornász szakosítás... most kezdem a 2ik félévet.
Exiled: Artemisz lődözzön seggbe az ilyen ötletekért!
Exiled: Artemisz lődözzön seggbe az ilyen ötletekért!
Szerk: Dragda O'Riley 2009-02-06 21:21:12
Azt hittem, hogy arra értetted, hogy fenn akadt-e azon, hogy a csajt ilyen látványosan nézték. :P
Ja, azt valószínűleg észre se vette. Meg rossz az, aki rosszra gondol.
beküldve: 2009-02-06 21:16:26
(#10674) megj: a csaj csak félig tévedett,bioszórán tényleg elkalandozott a tekintetem a gyakornok csajon