Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Ehh... Mondjuk nem nagy divatt cucc, az első olyan 50 oldal után indul be,aztán jó.a 2. rész dettó,elsőre elolvasni kínszenvedés volt,másodikra már élveztem
szerk: Ugye jól emlékszem és 1400 hsz-től lesz vmki true mangafan,igaz?
1501-től.
Ehh... Mondjuk nem nagy divatt cucc, az első olyan 50 oldal után indul be,aztán jó.a 2. rész dettó,elsőre elolvasni kínszenvedés volt,másodikra már élveztem
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: The Exiled 2009-02-07 12:07:23
ANtony Horowitz: Az Ötök ereje.Abban vannak ilyen naaaagy gonosz lények, az Öregek és meg kell akadályozni,hogy a földre lépjenek
Horowitztól "csak" Timéket meg az örök favorit Alex Rider sorozatot olvastam.
Az Örök Ereje eléggé divatcuccnak tűnt, nem volt gusztusom elkezdeni.
És hát igazam volt, pofátlanul ellopta a Nagy Öregeket Lovecraft mestertől.
ANtony Horowitz: Az Ötök ereje.Abban vannak ilyen naaaagy gonosz lények, az Öregek és meg kell akadályozni,hogy a földre lépjenek
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
ha most egy általam ismert könyvre utalátl,akkor nagyot nevettem
Mire gondolsz?
Azért ha az igazi Nagy Öregek jönnének vissza, akkor nem örülnék annyira.
LOL
Ja tényleg a Dragda féle süti Nekem is jár
A strigulák írását azért függesztettem fel, mert azt vettem észre, hogy csak a teljesen újak követnek el hibákat és a régóta ittlévők, akik a tanítványaim voltak ( ) rendre figyelmeztetik őket, szóval nekem fölösleges ténykednem.
Önműködő gépezet
Én is jó vagyok?
ha most egy általam ismert könyvre utalátl,akkor nagyot nevettem
Azért ha az igazi Nagy Öregek jönnének vissza, akkor nem örülnék annyira.
LOL
Ja tényleg a Dragda féle süti Nekem is jár
A strigulák írását azért függesztettem fel, mert azt vettem észre, hogy csak a teljesen újak követnek el hibákat és a régóta ittlévők, akik a tanítványaim voltak ( ) rendre figyelmeztetik őket, szóval nekem fölösleges ténykednem.
Önműködő gépezet
no pussy, just the dicks
Bezony, visszatértek a nagy öregek
Spec most eszebe jutott egy ficc, a fórumról,talán ma összehozom.Ha elolvassátok,2 dolgot kérek: 1: ne kövezzetek meg.2: ne használjatok gerelyhajító céltáblának.3:Ne eresszétek rám dragdát.4: NE vonjátok meg a mézeskalácsfejadagomat ^^'
Spec most eszebe jutott egy ficc, a fórumról,talán ma összehozom.Ha elolvassátok,2 dolgot kérek: 1: ne kövezzetek meg.2: ne használjatok gerelyhajító céltáblának.3:Ne eresszétek rám dragdát.4: NE vonjátok meg a mézeskalácsfejadagomat ^^'
beküldve: 2009-02-07 10:49:56
(#10693) Hát már hogy a géppisztolyba ne mennék?
Ez a szófordulat még mindig überPWN.
Mellesleg örülök, hogy visszajöttek a "régiek".
The Great Old Ones, haha!
Azzi: Idén is jössz SakuraConra?
Hát már hogy a géppisztolyba ne mennék?
Amúgy is Dragdával innom kell valami jóféle italt, hiszen megígértem Neki
Valamint Envy és Chihoin ígért nekem FMA-s és Naruto-s Mangafan tasakokat
no pussy, just the dicks
Ezer bocs, de mivel fő szabály a "Ne árts másoknak semmilyen téren!" a sok vér elmarad.
Pedig a a "sok vér" fontos... Exiled: Nem ez a szakterületem, de pölö eddig nem volt benne SD-kártya olvasó...
a memóriája meg négyszer akkora, mint a réginak
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-02-07 10:26:54