Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-02-07 14:30:00
(#10718) beküldve: 2009-02-07 14:25:50
(#10716) beküldve: 2009-02-07 14:23:05
(#10715) ti olvastok nyugati comicocat? ha igen,milyet?
Igen, olvasok, Frank Miller - Batman: Year One örök kedvencem.
a Batmant én is szeretem ,amúgy az alienst vagy avp-t szeretitek?
amm nekem Verheiden lidérces utazása a kedvencem talán
Szerk: Dan 2009-02-07 14:12:12
ti olvastok nyugati comicocat? ha igen,milyet?
Igen, olvasok, Frank Miller - Batman: Year One örök kedvencem.
beküldve: 2009-02-07 14:04:47
(#10712) Mellesleg örülök, hogy visszajöttek a "régiek".
Ahogy mondod, ifjú kultista, ahogy mondod. The Great Old Ones, haha!
Most megyek blog-találkozóra, este leszek.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
NEEEEE!!
Én elkezdtem magyarul is egyszer, de nagyon szar a szinkron! A félresikerült szinkron miatt nem adták le a mozikban.
Nézd meg angolul, sokkal jobb! Imádom ezt a filmet. Már vagy hétszer láttam.
Én elkezdtem magyarul is egyszer, de nagyon szar a szinkron! A félresikerült szinkron miatt nem adták le a mozikban.
Oksa, akkor majd megszerzem angol szinkronnal. Köszönöm az ajánlást és a győzködést.
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Milyen nyelven nézted?
Magyarul.... De negyed óra után otthagytam.... koliban volt valami közös fimnézéses program még anno....
NEEEEE!!
Milyen nyelven nézted?
Magyarul.... De negyed óra után otthagytam.... koliban volt valami közös fimnézéses program még anno....
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Stormbreaker filmet láttad?
Próbáltam megnézni, de valahogy nem volt szájízemre. Valaki szerint jó, valaki szerint nem.
Véleményem szerint egy jó pont van benne: Ewan McGregor...
Milyen nyelven nézted?
Stormbreaker filmet láttad?
Próbáltam megnézni, de valahogy nem volt szájízemre. Valaki szerint jó, valaki szerint nem.
Véleményem szerint egy jó pont van benne: Ewan McGregor...
beküldve: 2009-02-07 13:09:49
(#10704) Lecsófőzés után végre idekeveredtem.....
Alister: Hát biza, hiába no a wicca már csak ilyen. És ez nekem tökkkkéletesen megfelel, hiszen tudod.
Azzi: Vazz, el is feledtem a kupica akármit. Köszi, megyek felírom a teendők listájára. Süti témában meg tessék a con topicját nézegetni.
Exiled: Hm. A fices dolognál két dolgot kérsz, aztán négy lett belőle. Ej, ej. Matek???? Meg aztán...... Mi az, hogy NE (!) uszítsanak rád? Végén még ÉN vonom meg a sütiadagod!
Megjegyzés: Horowitz szinte összes könyvét olvastam. Alex Rider a király!
Alister: Hát biza, hiába no a wicca már csak ilyen. És ez nekem tökkkkéletesen megfelel, hiszen tudod.
Azzi: Vazz, el is feledtem a kupica akármit. Köszi, megyek felírom a teendők listájára. Süti témában meg tessék a con topicját nézegetni.
Exiled: Hm. A fices dolognál két dolgot kérsz, aztán négy lett belőle. Ej, ej. Matek???? Meg aztán...... Mi az, hogy NE (!) uszítsanak rád? Végén még ÉN vonom meg a sütiadagod!
Megjegyzés: Horowitz szinte összes könyvét olvastam. Alex Rider a király!
Miért mindig a fiús könyvekért vagyok oda?