Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-02-07 14:30:00
(#10718) beküldve: 2009-02-07 14:25:50
(#10716) beküldve: 2009-02-07 14:23:05
(#10715) ti olvastok nyugati comicocat? ha igen,milyet?
Igen, olvasok, Frank Miller - Batman: Year One örök kedvencem.

a Batmant én is szeretem ,amúgy az alienst vagy avp-t szeretitek?
amm nekem Verheiden lidérces utazása a kedvencem talán
Szerk: Dan 2009-02-07 14:12:12
ti olvastok nyugati comicocat? ha igen,milyet?
Igen, olvasok, Frank Miller - Batman: Year One örök kedvencem.

beküldve: 2009-02-07 14:04:47
(#10712) Mellesleg örülök, hogy visszajöttek a "régiek".
Ahogy mondod, ifjú kultista, ahogy mondod. The Great Old Ones, haha!

Most megyek blog-találkozóra, este leszek.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
NEEEEE!!
Én elkezdtem magyarul is egyszer, de nagyon szar a szinkron! A félresikerült szinkron miatt nem adták le a mozikban.
Nézd meg angolul, sokkal jobb! Imádom ezt a filmet. Már vagy hétszer láttam.
Én elkezdtem magyarul is egyszer, de nagyon szar a szinkron! A félresikerült szinkron miatt nem adták le a mozikban.

Oksa, akkor majd megszerzem angol szinkronnal. Köszönöm az ajánlást és a győzködést.

"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Milyen nyelven nézted?
Magyarul....

NEEEEE!!

Milyen nyelven nézted?
Magyarul....

"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Stormbreaker filmet láttad?
Próbáltam megnézni, de valahogy nem volt szájízemre. Valaki szerint jó, valaki szerint nem.
Véleményem szerint egy jó pont van benne: Ewan McGregor...

Milyen nyelven nézted?
Stormbreaker filmet láttad?
Próbáltam megnézni, de valahogy nem volt szájízemre. Valaki szerint jó, valaki szerint nem.
Véleményem szerint egy jó pont van benne: Ewan McGregor...

beküldve: 2009-02-07 13:09:49
(#10704) Lecsófőzés után végre idekeveredtem.....
Alister: Hát biza, hiába no a wicca már csak ilyen. És ez nekem tökkkkéletesen megfelel, hiszen tudod.
Azzi: Vazz, el is feledtem a kupica akármit. Köszi, megyek felírom a teendők listájára. Süti témában meg tessék a con topicját nézegetni.
Exiled: Hm. A fices dolognál két dolgot kérsz, aztán négy lett belőle. Ej, ej. Matek????
Meg aztán...... Mi az, hogy NE (!) uszítsanak rád? Végén még ÉN vonom meg a sütiadagod!
Megjegyzés: Horowitz szinte összes könyvét olvastam. Alex Rider a király!
Alister: Hát biza, hiába no a wicca már csak ilyen. És ez nekem tökkkkéletesen megfelel, hiszen tudod.

Azzi: Vazz, el is feledtem a kupica akármit. Köszi, megyek felírom a teendők listájára. Süti témában meg tessék a con topicját nézegetni.

Exiled: Hm. A fices dolognál két dolgot kérsz, aztán négy lett belőle. Ej, ej. Matek????

Megjegyzés: Horowitz szinte összes könyvét olvastam. Alex Rider a király!
Miért mindig a fiús könyvekért vagyok oda?