Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Halihó!
Ááá, még mindig nagyon fáj a torkom!
Ááá, még mindig nagyon fáj a torkom!

Szió!
Nem használt a tea meg a sál? Szegényem....
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-02-06 20:05:39
(#10657) A szociálisabb kiskalózok gondolom már az éjszakát szakítják régóta meg mindenkinek akad jobb dolga mint összeviszsa értelmetlenségekkel teletömni ezt a topicot.
'sszem én se nem vagyok szociális kiskalóz, se nem van jobb dolgom. A Baldur's Gatetől már kifolyt a szemem. O_x
'sszem én se nem vagyok szociális kiskalóz, se nem van jobb dolgom. A Baldur's Gatetől már kifolyt a szemem. O_x
Kapitány! *szipogva a nyakadba borul*
Magányos voltam.....

De micsináljak, ha kénytelen vagyok idehaza dekkolni?

Már behoztam a féléves manga-anime-lemaradásomat, kalózkodjak?
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
A szociálisabb kiskalózok gondolom már az éjszakát szakítják régóta meg mindenkinek akad jobb dolga mint összeviszsa értelmetlenségekkel teletömni ezt a topicot.
Szerk.: naná, hogy a mocskos kapitalista világ összeomlása megfúrta a rendelési tervemet. Pápá 300/fontos Warhammer vásárlás. Helló-belló 360-as. -.o
Szerk.: naná, hogy a mocskos kapitalista világ összeomlása megfúrta a rendelési tervemet. Pápá 300/fontos Warhammer vásárlás. Helló-belló 360-as. -.o
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-02-06 18:58:12
beküldve: 2009-02-06 18:33:17
(#10654) Biztos az, hogy nincs szabály a kötelező offtopicba írásra.
No, a vizsgafilmemmel nem tudom mi lesz. Semesteri lett volna, de türelmi időt kaptam az egy év hátrányra való tekintettel. Most valahogy mégse visz rá a lélek, hogy egyáltalán belekezdjek.
No, a vizsgafilmemmel nem tudom mi lesz. Semesteri lett volna, de türelmi időt kaptam az egy év hátrányra való tekintettel. Most valahogy mégse visz rá a lélek, hogy egyáltalán belekezdjek.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2009-02-06 18:05:03
(#10653) Khm. Ilyet se értem még meg.
Enyém a tegnapi nap utolsó hsz-e és a mai nap első hsz-e eme topicban.
Zeuszra mondom, mi van veletek emberek???

Enyém a tegnapi nap utolsó hsz-e és a mai nap első hsz-e eme topicban.
Zeuszra mondom, mi van veletek emberek???

És ez nem duplapost, több mint 12 óra telt el....
Szerk: Dragda O'Riley 2009-02-06 18:05:35
Dragda drága, az AFS-en beraktad a kedvencek közé a ficcemet? *szipp* teljesen meghatódott x)
Ugyan, ugyan....*paskolgatja a hátad*
Ez nálam alap. Ami jó azt begyűjtöm...

Szerk: Édes Múzsák! Frissítés vagyon!

Szerk: Dragda O'Riley 2009-02-05 20:39:18
beküldve: 2009-02-05 19:52:46
(#10651) Dragda drága, az AFS-en beraktad a kedvencek közé a ficcemet? *szipp* teljesen meghatódott x)
Holnap akkorát rámenezünk hogy csak na!!!Na meg a Naruto Shippuuden Accel!!!

Ja és most én fogok nyerni

Valószínű!Megint gyakorolsz azt meg lesz az eredménye
100:6 arányban kikapsz!!!!

Na persze!!!
Majd meglátjuk!!!!!!!!!!!!!

Karakuri Engeki!!!! :Karasu!...Kuroari!...Sanshouo!

Valószínű!Megint gyakorolsz azt meg lesz az eredménye
100:6 arányban kikapsz!!!!

beküldve: 2009-02-05 19:14:34
(#10647) Holnap akkorát rámenezünk hogy csak na!!!Na meg a Naruto Shippuuden Accel!!!

Szia Klau!!!*integet*
Én is mennék OSZAKÉRE ha nem lenne olyan távol!

Én is mennék OSZAKÉRE ha nem lenne olyan távol!

Én sem hagynám ki!!!!!
hello mindenkinek!
beküldve: 2009-02-05 18:34:18
(#10645) "kicsit" punny van. na de én mentem is. sziasztok! :)

Positive vibration.
Dragda,te hol lax?
Kérlek alássan, egy somogyi nagyobb városban, és Zalaegerszegre járok suliba. (Azért írom mindkettőt, mert hitték már hogy Zegen lakom. )