Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-02-05 16:38:22
(#10628) csá-csá valaki nem tudja hogy magyarországon lehet-e valahonan szerezni bleach-es puzzlét mert külföldi oldalakon találtam és nagyon jol néznek ki ezért kell nekem is egy a falra:)
BANKAI:"hihio Zabimaru"
Az túlzás hogy nem tudtam bemenni, csak úgy megrémített az a fránya behatolás gátló... aminek úgy látszik semmi értelme... A hátsó ajtót meg csak besurranó tolvajok használják, meg egyébként is honnan tudjam a tervrajzát annak a sz@rnak? XD
mindegy, legközelebb sikerülni fog...
Hehe...azok a beléptető cuccok tényleg horrorfilmbe illőek
Amúgy a hátsó bejárat majdnem akkora, mint az első...
Nem baj, legközelebb már biztos sikerülni fog! Fő az önbizalom! Meg tudod én is nagyon szivesen segitenék, hogy biztosan ne tévedj el abban az épületben, csak sajna a jövő héten nem leszek bennt.
Szegénykém...te tényleg ott voltál és nem tudtál bemenni? Bocs, de ez akkor is vicces...nem kell kommandózni, ugyanis azok a beléptető izék csak disznek vannak ott... Ez a BMF, nem valami szupertitkos kormányépület! Bár belegondolva...mikor mentél oda? Lehet, hogy az órák után zárják. Persze késő délutánig vannak órák... A hátsó bejárat meg egyszerű tolóajtó. Akkor hogy nem ment?
Az túlzás hogy nem tudtam bemenni, csak úgy megrémített az a fránya behatolás gátló... aminek úgy látszik semmi értelme... A hátsó ajtót meg csak besurranó tolvajok használják, meg egyébként is honnan tudjam a tervrajzát annak a sz@rnak? XD
Ossián= A rock katonái, Acélszív rulez XDD .l..l
beküldve: 2009-02-05 15:03:07
(#10625) Nekem a magyar rockbandák közül az Ossian jön be. Az 'Élő sakkfigurák' c. szám akár opening-nek is elmenne
szerk.: hű, valamit elnéztem, ez a téma már lement. DE mindegy, most már tudjátok ezt is.
szerk.: hű, valamit elnéztem, ez a téma már lement. DE mindegy, most már tudjátok ezt is.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2009-02-05 15:07:19
Ez mind szép és jó, de hogy kell átkommandózni a beléptető rendszeren? Mert gondolom nem lehet csak úgy ki-be mászkálni mindenféle jöttmentnek... nem baj, helyette megnéztem a villany mozdonyok fejlődését és rácsodálkoztam az oszcillátorok egész generációjra a másik épületben... mondhatom nagyon izgi volt...
Szegénykém...te tényleg ott voltál és nem tudtál bemenni? Bocs, de ez akkor is vicces...nem kell kommandózni, ugyanis azok a beléptető izék csak disznek vannak ott... Ez a BMF, nem valami szupertitkos kormányépület! Bár belegondolva...mikor mentél oda? Lehet, hogy az órák után zárják. Persze késő délutánig vannak órák... A hátsó bejárat meg egyszerű tolóajtó. Akkor hogy nem ment?
Amúgy a sulinkban van most japán fénykép kiállitás!
[Link] Kicsit lejjebb van a hirek között, a "Nyolc Milliónyi Istenség" cimet keressétek
És még szórólapot is szereztem...persze azt nem az utcáról, hanem pont onnan, ahol a kiállitás is van...
[Link] Kicsit lejjebb van a hirek között, a "Nyolc Milliónyi Istenség" cimet keressétek
És még szórólapot is szereztem...persze azt nem az utcáról, hanem pont onnan, ahol a kiállitás is van...
Ez mind szép és jó, de hogy kell átkommandózni a beléptető rendszeren? Mert gondolom nem lehet csak úgy ki-be mászkálni mindenféle jöttmentnek... nem baj, helyette megnéztem a villany mozdonyok fejlődését és rácsodálkoztam az oszcillátorok egész generációjra a másik épületben... mondhatom nagyon izgi volt...
Nahát... az új Neptun tényleg zökkenőmentesen működött tárgyfelvételnél *lekopogja* *és még több ezer másik csodálkozó szmájli* És még a tárgyakat is sikerült felvenni. Nahát... túl sok szerencse ez egynapra.
Nahát, ilyen elismerő szavakat még nem hallottam a Neptunról. Bár persze elsőre nálunk sem volt gond a tárgyfelvétellen, csak aztán valahogy egy héten belül 4 óránk is teljesen más időpontokba került.....érdekes mindenesetre...
Nálunk spec 20-án lesz farsang, 1-2 műsorral,smink/fodrász veresennyel,karaoke-val,meg dizskóval.A társaságnak azon része(köztük valószínűleg én),akik nem akarnak bulizni(álltalában,nem éri meg,egy szar dj jár vissza idén is ) pókerpartit csapunk a ruhatárban,ahol ha mázlink van az egyik kedvesebb tanárnéni,mint tavaly,hoz májas,vajas és nutellás kenyereket,hogy együnk is valamit
És én mint szerencsétlen diákönkormányzatos,rám hárul a feladat,hogy összeírjak,vagy 2-3 névsort, segítsek szendvicset csinálni,előkészületekben segíteni,tombolát csomagolni,stb... Emellett már 1 hete le kellett volna adnom a névsort,de mikor a tanár szól,hogy mondjam el mi volt,még ős se figyel rám nagyon...
És én mint szerencsétlen diákönkormányzatos,rám hárul a feladat,hogy összeírjak,vagy 2-3 névsort, segítsek szendvicset csinálni,előkészületekben segíteni,tombolát csomagolni,stb... Emellett már 1 hete le kellett volna adnom a névsort,de mikor a tanár szól,hogy mondjam el mi volt,még ős se figyel rám nagyon...
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: The Exiled 2009-02-05 14:12:24
Kerüld ma a villanyszerelést és az éles tárgyakat!
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-02-05 13:52:01
beküldve: 2009-02-05 13:41:36
(#10619) Nahát... az új Neptun tényleg zökkenőmentesen működött tárgyfelvételnél *lekopogja* *és még több ezer másik csodálkozó szmájli* És még a tárgyakat is sikerült felvenni. Nahát... túl sok szerencse ez egynapra.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
beküldve: 2009-02-05 13:40:47
(#10618) Holnap lesz a Farsangi bál.
És mi a következök leszünk:
"Az Ókori Egyiptom"
És én kérem szépen Egyiptomi Harcos leszek.
(Kész a ruha és a Dárda)
És mi a következök leszünk:
"Az Ókori Egyiptom"
És én kérem szépen Egyiptomi Harcos leszek.
(Kész a ruha és a Dárda)
beküldve: 2009-02-05 13:10:50
(#10617)
Szerk: Aizen 2009-02-05 13:15:13
beküldve: 2009-02-05 12:49:44
(#10616) Sziasztok! *mégmindigegyetemigépről*
Magyar metál:
Úgy testületileg nekem kimaradt, de van pár (főleg régebbi) szám amit szeretek.
Koncertek:
Már voltam, összesen talán... hm... vagy négy koncerten, azt hiszem... Ebből kettő ingyenesen volt, kettőn ismerősök zenéltek, és egy családi-karácsonyi Ghymes koncert volt
Beszólás a kor miatt:
Ezt a másik oldalról szoktam megkapni, mivel a legtöbb társaságomban én vagyok a legidősebb (kivéve a kártyásokat).
Magyar metál:
Úgy testületileg nekem kimaradt, de van pár (főleg régebbi) szám amit szeretek.
Koncertek:
Már voltam, összesen talán... hm... vagy négy koncerten, azt hiszem... Ebből kettő ingyenesen volt, kettőn ismerősök zenéltek, és egy családi-karácsonyi Ghymes koncert volt
Matematikában járatos fórumozók kedvéért: az egyik ingyenes koncerten zenéltek ismerősök
Beszólás a kor miatt:
Ezt a másik oldalról szoktam megkapni, mivel a legtöbb társaságomban én vagyok a legidősebb (kivéve a kártyásokat).
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-02-05 12:12:47
(#10615) Bár nekem nincs meg a teljes sorozat, itt találhatsz képeket rólla; [Link]
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.