Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Én is csatlakozom... ide is! És nemcsak, hogy külsőre normális, de a megnyilvánulásai is emberiek és normálisak (nem úgy, mint egyeseknek, akiket ma agyonsztárol a média... )
Valami angol(?) klippjében láttam hosszú hajjal...asszem. De már nem emlékszem biztosan, csak arra, hogy még nagyon fiatalnak nézett ki ott.
Yaven: BME-s vagy? Mert ott van vmi ilyesmi most. És oda menni akarok!
Opsz...bocs, már látom a linkből, hogy igen ^^
Valami angol(?) klippjében láttam hosszú hajjal...asszem. De már nem emlékszem biztosan, csak arra, hogy még nagyon fiatalnak nézett ki ott.
Yaven: BME-s vagy? Mert ott van vmi ilyesmi most. És oda menni akarok!
Opsz...bocs, már látom a linkből, hogy igen ^^
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Szerk: asx 2009-02-04 22:46:41
beküldve: 2009-02-04 22:27:49
(#10597) Csatlakozom az előttem szólókhoz. Tényleg normálisan néz ki.
Amúgy a sulinkban van most japán fénykép kiállitás!
[Link] Kicsit lejjebb van a hirek között, a "Nyolc Milliónyi Istenség" cimet keressétek
És még szórólapot is szereztem...persze azt nem az utcáról, hanem pont onnan, ahol a kiállitás is van...
Amúgy a sulinkban van most japán fénykép kiállitás!
[Link] Kicsit lejjebb van a hirek között, a "Nyolc Milliónyi Istenség" cimet keressétek
És még szórólapot is szereztem...persze azt nem az utcáról, hanem pont onnan, ahol a kiállitás is van...
Szerk: Yaven 2009-02-04 22:43:01
nem akarok senkit sem megsérteni,semelyik fangörlt sem magamra haragítani,de ez az ákos olyan,mint vmi kigyúr űbrebu*i
Szerintem pont hogy nem, igen kulturált művészembernek néz ki.
nem akarok senkit sem megsérteni,semelyik fangörlt sem magamra haragítani,de ez az ákos olyan,mint vmi kigyúr űbrebu*i
Nem is ... Szerintem értelmes fejű művész ember... főleg csurkás hosszú hajjal (láttátok úgy? nagyon d.u.r.v.a... )
És? Attól még a zenéje kib@szott jó... Egyébként meg nem is. >)
Felőlem lehetne, bot lába, három füle, üveg szeme stb... amíg igényes zenét csinál addig hallgatom. Vagy te nem így szoktad?
Felőlem lehetne, bot lába, három füle, üveg szeme stb... amíg igényes zenét csinál addig hallgatom. Vagy te nem így szoktad?
Szerk: miyu 2009-02-04 22:37:11
beküldve: 2009-02-04 22:09:57
(#10593) nem akarok senkit sem megsérteni,semelyik fangörlt sem magamra haragítani,de ez az ákos olyan,mint vmi kigyúr űbrebu*i
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2009-02-04 22:05:02
(#10592) Oh, Ákos? Szeressük, szeressük, hallgassuk is sokat :3. Pont tegnap hallgattam meg tőle vagy ezerszer a "Negyven"-et.
Kevés CD-m van eredetibben ez egyik pont egy dupla lemezes Ákos andante album. (koncert felvételek). Szóval én a nem origi, kicsit áthangszerelt dalait is szívesen bömböltetem. Van egy fajta hangulatuk.
Nekem is akarok egy Heló Józsi!-s pólót. xD
Kevés CD-m van eredetibben ez egyik pont egy dupla lemezes Ákos andante album. (koncert felvételek). Szóval én a nem origi, kicsit áthangszerelt dalait is szívesen bömböltetem. Van egy fajta hangulatuk.
Nekem is akarok egy Heló Józsi!-s pólót. xD
Szerk: miyu 2009-02-04 22:09:35
beküldve: 2009-02-04 22:00:03
(#10591) Én is beszállok, mint Zero (VK) és Zero (CG) rajongó... (Bár Lulu nagyobb kedvenc, mint a másik ^^)
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
ZERO!! <3 <---- megszólalt a Code Geass fangirl...
Szerk.: jaj, ez a szám nagyon jó!
9/28 NEVER FORGET
Szerk: Zurelily 2009-02-04 21:26:35
beküldve: 2009-02-04 21:25:04
(#10589) Á, találtam végre egy jó klippet (ami nem is 18+os és nem is nyálas). Ráadásul az énekesen Zero feliratú póló van! (a VK fangirl megszólalt... )
[Link]
[Link]
Vannak jó átdolgozások, nem mondom. De konkrétan az Örök április szvsz eredetiben a legjobb. :)
Szerk.: [Link]
Szerk.: [Link]
9/28 NEVER FORGET
Szerk: Zurelily 2009-02-04 21:19:58
És megértem a pillanatot, mikor beszóltak Exiled-nek a kora miatt! YEAH!
Erre mondaná azt a régi matek tanárom h kis emberek nagy örömei: D
ezt nem bántásból írom csak imádom ezt a mondást
tényleg
Dolog megértve, mondás megkuncogva.
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
nyugi,nekem aztán bátran küldheted
Mind ezt mondjátok De nem én leszek az, akire majd ráfoghatod idősebb korodban, hogy "az ő hatására lettem olyan, amilyen"...bocsi, de nem vállalom a felelősséget az esetlegesen a videó hatására kialakuló agyi mutációkért
micsoda mondat lett ez
És megértem a pillanatot, mikor beszóltak Exiled-nek a kora miatt! YEAH!
Erre mondaná azt a régi matek tanárom h kis emberek nagy örömei: D
ezt nem bántásból írom csak imádom ezt a mondást
tényleg
-
szerk: nemá dragda x3 Neked is szóltak be anno( 6 évvel ezelőtt ) a korod miatt.Én legalább felsőbb rendűnek érezhetem magam,mert velem ritkábban teszik ezt
Kérlek alássan, nekem anno nem szóltak be. Mivel 13 évesen azért imádkoztam inkább, hogy felvegyenek abba a fránya gimibe, és hogy végre megszabaduljak őseimtől. *harapós kedvében van* Szenya vagy!
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]