• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Offtopic cuccok >>
Társalgó
Oldalak: ... 2243 2244 2245 2246 2247 2248 2249 2250 2251 ... <<>>
beküldve: 2009-02-04 16:43:24
(#10538)
Elnar
Elnar
[ Megszállott ]
Na a mai szocializálódásból ennyi elég is volt, megyek vissza olvasni //mielőtt kérdezitek: Legyek ura//

"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
új | válasz erre | moderátor
beküldve: 2009-02-04 16:38:46
(#10537)
..,
..,
[ True mangafan ]
Alister: szóval ezért nem írsz már egy ideje.
Miért nem raktad újra Win-t? Nem kell ehhez szerelő.
Ja és partícionálj, akkor nem vesznek el a cuccok.

beküldve: 2009-02-04 16:28:59
(#10536)
Zurelily
Zurelily
[ Addiktgyanús ]
Wahh... Szurkolunk a gépedért, Alister!
Velem szerencsére még nem történt ilyesmi, de egyszer kb. 60 GB-nyi cucc ''letörlődött" a laptopomról... (Ne kérdezzétek, tényleg nem én töröltem le, a Vista produkált valamit....)

Végülis mielőtt (miután?) bepánikoltam, megpróbálkoztam egy nagyon jó kis recovery progival, és az segített. Csak azokat a file-okat nem tudtam visszaszerezni, amiknek a helyét immár a recovery progi foglalta el. Azoknak a mennyisége meg nem volt vészes. ;)

9/28 NEVER FORGET
beküldve: 2009-02-04 16:28:22
(#10535) Válasz Elnar (#10517) üzenetére
Yaven
Yaven
[ True mangafan ]
Építész vagy gépész?
Sulit azt kb úgy várom mint ablakostót a hanyatt esést. Annyi tárgyam lesz mint égen a csillag, és ha mindet megcsinálom akkor is csak ott leszek ahol fél éve kellett volna lennem...

Egyik sem; ipari termék- és formatervező...

Én néha már azt kivánom, bárcsak több órát vehetnék fel, mert idegbajt kapok attól, hogy 1 db humánosabb tárgyunk van csak, a többi meg mind reál. Néha már ölni tudtam volna egy irodalomért, vagy földrajzért Pedig előtte hogy örültem, hogy megszabadulok ezektől a tárgyaktól...

Dragda: ugh, szociológia... egyik felvételimre kellett volna elolvasnom egy iszonyat nagy könyvet belőle, de úgy felidegesitett a tartalma, hogy 4 nap után visszavittem a könyvtárba...

alister: részvétem a géped miatt. De azt hogy sikerült előadnia, hogy minden egyszerre romlott el? Alkatrészek külön-külön már nekem is mentek tropára, de az egész?

Amúgy én tanulva a történtekből (fél év alatt egyszer garantáltan virusus lesz a géped és elvesztesz vmi fontos dolgot) mostmár kb. 3 havonta mentem ki a cuccaimat DVDkre.

beküldve: 2009-02-04 16:21:45
(#10534) Válasz alister (#10532) üzenetére
The Exiled
The Exiled
[ True mangafan ]
yayy,gomen,hsz javítva lett...

He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2009-02-04 16:19:45
(#10533) Válasz alister (#10532) üzenetére
Dragda O'Riley
Dragda O'Riley
[ True mangafan ]
Azért remélem veletek minden rendben.

Igyekszünk, igyekszünk. Éldegélünk.... néha az ember lányának töke-pörköltre támad gusztusa, de hamar legyőzi, nem vészes.
Spoiler! Klikk ide az olvasáshoz.
Nem fórumtag miatt, más volt az oka.

"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-02-04 16:17:44
(#10532) Válasz Dragda O'Riley (#10526) üzenetére
alister
alister
[ True mangafan ]
Jaj Alister! Őszinte részvétem a masinád miatt....
Köszi!

És a megnyugtatást húztam alá...

*pirul*

Azért remélem veletek minden rendben.

The Exiled: Nem keversz valamit?

"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-02-04 16:20:43
beküldve: 2009-02-04 16:15:28
(#10531)
The Exiled
The Exiled
[ True mangafan ]
jóóóóó Re... Akarom mondani délutánt ^^'
Alisteri: részvétem a gépedért
Yayy,emberek,hogy milyen emberek vannak a földön... az évfolyamunk(hála a nagyon fasza órarend-rendszernek) össze van volna,a héten 1 tesiórán,ilyenkor 51 gyerek van ben a nagy tesiteremben,2 tanárral...a gondok ott kezdődtek,hogy az egyik( a mi) tanárunk beteg lett ezért 51 gyerekhez 1 tanár járt.Valami röplabda félét produkáltunk,aminek óriási káosz lett a vége...hogy fokozzuk a bajt,kiderült,hogy a másik osztályban van egy gyereke,aki már hónapok óta csak hetente fürdik,úszáson,mivel rendszerint elblicceli a tust...
ü

He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: The Exiled 2009-02-04 16:21:26
beküldve: 2009-02-04 16:14:19
(#10530) Válasz ∂z (#10529) üzenetére
Elnar
Elnar
[ Megszállott ]
mér, ott mennyit lehet tárolni? mer nekem csak a képei kb 20 gbt foglalnak XD

Hát annyit nem.. azt hiszem most 6 gigánál van

beküldve: 2009-02-04 16:10:42
(#10529) Válasz Elnar (#10528) üzenetére
∂z
∂z
[ True mangafan ]
mér, ott mennyit lehet tárolni? mer nekem csak a képei kb 20 gbt foglalnak XD

-
Szerk: ∂z 2009-02-04 16:10:56
beküldve: 2009-02-04 16:08:39
(#10528) Válasz ∂z (#10527) üzenetére
Elnar
Elnar
[ Megszállott ]
Hát a gépednek jobbulást az adataidért meg imádkozunk. Ez az egyik legnagyobb rémálom a világon, mer lehet új gépet venni, de ha pl az elmúlt 1 évben készített 5-10ezer kép elveszik az leírhatatlan kár (nekem pl a legfontosabb adataim 2 vinyón vannak, meg még 2* ki vannak írva dvdre és ha a lakás kirabolnák egy példány van belőle egy haveromnál is, lehet ez már kicsit beteges, nem tudom)

Nekem a legnehezebben megszerezhető dolgaim a gmailben vannak piszkozatként mentve. Bárhonnan elérhető így.

beküldve: 2009-02-04 16:04:07
(#10527) Válasz alister (#10524) üzenetére
∂z
∂z
[ True mangafan ]
Hát a gépednek jobbulást az adataidért meg imádkozunk. Ez az egyik legnagyobb rémálom a világon, mer lehet új gépet venni, de ha pl az elmúlt 1 évben készített 5-10ezer kép elveszik az leírhatatlan kár (nekem pl a legfontosabb adataim 2 vinyón vannak, meg még 2* ki vannak írva dvdre és ha a lakás kirabolnák egy példány van belőle egy haveromnál is, lehet ez már kicsit beteges, nem tudom)

-
beküldve: 2009-02-04 16:03:53
(#10526) Válasz alister (#10524) üzenetére
Dragda O'Riley
Dragda O'Riley
[ True mangafan ]
Hát szervusztuk, drágáim! [...]

Jaj Alister! Őszinte részvétem a masinád miatt....

És a megnyugtatást húztam alá...

Elnar: Igen! Pont tegnap panaszkodott volt oszt.társam, pedig ő még csak elsőéves....

"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Dragda O'Riley 2009-02-04 16:04:29
beküldve: 2009-02-04 16:03:52
(#10525) Válasz Dragda O'Riley (#10523) üzenetére
Elnar
Elnar
[ Megszállott ]

Csak nem valami építészes dologra jársz?

Hát nem valami építészes, hanem pont építész :) már harmadik éve - és még ki tudja meddig.

Ennyire lejön az éjszakákon át rajzolásból a szak? LOL

Szerk: Elnar 2009-02-04 16:06:47
beküldve: 2009-02-04 15:58:47
(#10524)
alister
alister
[ True mangafan ]
Hát szervusztok, drágáim!

Megnyugtatásul/elrettentésü l (kívánt változat aláhúzandó): élek, nem haltam meg, csak a gépem ment teljesen tropára . Nagy kék halál, fűszerezve az optikai meghajtó, az alaplap és a vinyó teljes kapitulációjával. Se gép, se reális lehetőség az adatok megmentésére
Ez magyarázza hirtelen eltűnésemet. Hogy mikor lesz új gépem (drágább lenne javítani a régit ) még nem tudom, de ha minden jól megy, akkor hétvégére megint online leszek *lekopogja*

"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-02-04 16:18:51
Oldalak: ... 2243 2244 2245 2246 2247 2248 2249 2250 2251 ... <<>>