Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-02-04 16:43:24
(#10538) Na a mai szocializálódásból ennyi elég is volt, megyek vissza olvasni //mielőtt kérdezitek: Legyek ura//
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
beküldve: 2009-02-04 16:38:46
(#10537) Alister: szóval ezért nem írsz már egy ideje.
Miért nem raktad újra Win-t? Nem kell ehhez szerelő.
Ja és partícionálj, akkor nem vesznek el a cuccok.
Miért nem raktad újra Win-t? Nem kell ehhez szerelő.
Ja és partícionálj, akkor nem vesznek el a cuccok.
beküldve: 2009-02-04 16:28:59
(#10536) Wahh... Szurkolunk a gépedért, Alister!
Velem szerencsére még nem történt ilyesmi, de egyszer kb. 60 GB-nyi cucc ''letörlődött" a laptopomról... (Ne kérdezzétek, tényleg nem én töröltem le, a Vista produkált valamit....)
Végülis mielőtt (miután?) bepánikoltam, megpróbálkoztam egy nagyon jó kis recovery progival, és az segített. Csak azokat a file-okat nem tudtam visszaszerezni, amiknek a helyét immár a recovery progi foglalta el. Azoknak a mennyisége meg nem volt vészes. ;)
Velem szerencsére még nem történt ilyesmi, de egyszer kb. 60 GB-nyi cucc ''letörlődött" a laptopomról... (Ne kérdezzétek, tényleg nem én töröltem le, a Vista produkált valamit....)
Végülis mielőtt (miután?) bepánikoltam, megpróbálkoztam egy nagyon jó kis recovery progival, és az segített. Csak azokat a file-okat nem tudtam visszaszerezni, amiknek a helyét immár a recovery progi foglalta el. Azoknak a mennyisége meg nem volt vészes. ;)
9/28 NEVER FORGET
Építész vagy gépész?
Sulit azt kb úgy várom mint ablakostót a hanyatt esést. Annyi tárgyam lesz mint égen a csillag, és ha mindet megcsinálom akkor is csak ott leszek ahol fél éve kellett volna lennem...
Sulit azt kb úgy várom mint ablakostót a hanyatt esést. Annyi tárgyam lesz mint égen a csillag, és ha mindet megcsinálom akkor is csak ott leszek ahol fél éve kellett volna lennem...
Egyik sem; ipari termék- és formatervező...
Én néha már azt kivánom, bárcsak több órát vehetnék fel, mert idegbajt kapok attól, hogy 1 db humánosabb tárgyunk van csak, a többi meg mind reál. Néha már ölni tudtam volna egy irodalomért, vagy földrajzért Pedig előtte hogy örültem, hogy megszabadulok ezektől a tárgyaktól...
Dragda: ugh, szociológia... egyik felvételimre kellett volna elolvasnom egy iszonyat nagy könyvet belőle, de úgy felidegesitett a tartalma, hogy 4 nap után visszavittem a könyvtárba...
alister: részvétem a géped miatt. De azt hogy sikerült előadnia, hogy minden egyszerre romlott el? Alkatrészek külön-külön már nekem is mentek tropára, de az egész?
Amúgy én tanulva a történtekből (fél év alatt egyszer garantáltan virusus lesz a géped és elvesztesz vmi fontos dolgot) mostmár kb. 3 havonta mentem ki a cuccaimat DVDkre.
yayy,gomen,hsz javítva lett...
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Azért remélem veletek minden rendben.
Igyekszünk, igyekszünk. Éldegélünk.... néha az ember lányának töke-pörköltre támad gusztusa, de hamar legyőzi, nem vészes.
Nem fórumtag miatt, más volt az oka.
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Jaj Alister! Őszinte részvétem a masinád miatt....
Köszi! És a megnyugtatást húztam alá...
Azért remélem veletek minden rendben.
The Exiled: Nem keversz valamit?
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-02-04 16:20:43
beküldve: 2009-02-04 16:15:28
(#10531) jóóóóó Re... Akarom mondani délutánt ^^'
Alisteri: részvétem a gépedért
Yayy,emberek,hogy milyen emberek vannak a földön... az évfolyamunk(hála a nagyon fasza órarend-rendszernek) össze van volna,a héten 1 tesiórán,ilyenkor 51 gyerek van ben a nagy tesiteremben,2 tanárral...a gondok ott kezdődtek,hogy az egyik( a mi) tanárunk beteg lett ezért 51 gyerekhez 1 tanár járt.Valami röplabda félét produkáltunk,aminek óriási káosz lett a vége...hogy fokozzuk a bajt,kiderült,hogy a másik osztályban van egy gyereke,aki már hónapok óta csak hetente fürdik,úszáson,mivel rendszerint elblicceli a tust...
ü
Alisteri: részvétem a gépedért
Yayy,emberek,hogy milyen emberek vannak a földön... az évfolyamunk(hála a nagyon fasza órarend-rendszernek) össze van volna,a héten 1 tesiórán,ilyenkor 51 gyerek van ben a nagy tesiteremben,2 tanárral...a gondok ott kezdődtek,hogy az egyik( a mi) tanárunk beteg lett ezért 51 gyerekhez 1 tanár járt.Valami röplabda félét produkáltunk,aminek óriási káosz lett a vége...hogy fokozzuk a bajt,kiderült,hogy a másik osztályban van egy gyereke,aki már hónapok óta csak hetente fürdik,úszáson,mivel rendszerint elblicceli a tust...
ü
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: The Exiled 2009-02-04 16:21:26
mér, ott mennyit lehet tárolni? mer nekem csak a képei kb 20 gbt foglalnak XD
Hát annyit nem.. azt hiszem most 6 gigánál van
mér, ott mennyit lehet tárolni? mer nekem csak a képei kb 20 gbt foglalnak XD
-
Szerk: ∂z 2009-02-04 16:10:56
Hát a gépednek jobbulást az adataidért meg imádkozunk. Ez az egyik legnagyobb rémálom a világon, mer lehet új gépet venni, de ha pl az elmúlt 1 évben készített 5-10ezer kép elveszik az leírhatatlan kár (nekem pl a legfontosabb adataim 2 vinyón vannak, meg még 2* ki vannak írva dvdre és ha a lakás kirabolnák egy példány van belőle egy haveromnál is, lehet ez már kicsit beteges, nem tudom)
Nekem a legnehezebben megszerezhető dolgaim a gmailben vannak piszkozatként mentve. Bárhonnan elérhető így.
Hát a gépednek jobbulást az adataidért meg imádkozunk. Ez az egyik legnagyobb rémálom a világon, mer lehet új gépet venni, de ha pl az elmúlt 1 évben készített 5-10ezer kép elveszik az leírhatatlan kár (nekem pl a legfontosabb adataim 2 vinyón vannak, meg még 2* ki vannak írva dvdre és ha a lakás kirabolnák egy példány van belőle egy haveromnál is, lehet ez már kicsit beteges, nem tudom)
-
Hát szervusztuk, drágáim! [...]
Jaj Alister! Őszinte részvétem a masinád miatt....
És a megnyugtatást húztam alá...
Elnar: Igen! Pont tegnap panaszkodott volt oszt.társam, pedig ő még csak elsőéves....
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Dragda O'Riley 2009-02-04 16:04:29
Csak nem valami építészes dologra jársz?
Hát nem valami építészes, hanem pont építész :) már harmadik éve - és még ki tudja meddig.
Ennyire lejön az éjszakákon át rajzolásból a szak? LOL
Szerk: Elnar 2009-02-04 16:06:47
beküldve: 2009-02-04 15:58:47
(#10524) Hát szervusztok, drágáim!
Megnyugtatásul/elrettentésü l (kívánt változat aláhúzandó): élek, nem haltam meg, csak a gépem ment teljesen tropára . Nagy kék halál, fűszerezve az optikai meghajtó, az alaplap és a vinyó teljes kapitulációjával. Se gép, se reális lehetőség az adatok megmentésére
Ez magyarázza hirtelen eltűnésemet. Hogy mikor lesz új gépem (drágább lenne javítani a régit ) még nem tudom, de ha minden jól megy, akkor hétvégére megint online leszek *lekopogja*
Megnyugtatásul/elrettentésü l (kívánt változat aláhúzandó): élek, nem haltam meg, csak a gépem ment teljesen tropára . Nagy kék halál, fűszerezve az optikai meghajtó, az alaplap és a vinyó teljes kapitulációjával. Se gép, se reális lehetőség az adatok megmentésére
Ez magyarázza hirtelen eltűnésemet. Hogy mikor lesz új gépem (drágább lenne javítani a régit ) még nem tudom, de ha minden jól megy, akkor hétvégére megint online leszek *lekopogja*
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-02-04 16:18:51