Legutóbb kommentezett topikok
Eladnék!/Vennék!
Death Note - A halállista
YuYu Hakusho
Társalgó
Japán zenék
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Eladnék!/Vennék!
Death Note - A halállista
YuYu Hakusho
Társalgó
Japán zenék
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
ZSOCAIKA: Nem lehet a fentlévő DVD-ken kívül másikat rendelni, mert nem adtak ki mást, illetve valószínűleg a közeljövőben nem is fognak.
HAJDUNNORBERT: lehet-e megrendelni a Bleach 3. évadját? Email: h.norbert79@freemail.hu köszönöm
HAJDUNNORBERT: lehet-e megrendelni a Bleach 3. évad-ot?
BAMPAIA: Köszönöm
MANGAFAN WEBBOLT: 2 napja beszállítottuk a könyvesboltok lerakataiba. Feltehetően, folyik a terjesztés a boltokba
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-01-07 22:33:29
(#8870) Mondjuk ha a szinkront nézzük nekem a némettel semmi bajom nem volt, sőt. Sztem általában jó hangokat adtak. (Pl. talán Itachinak a japán hangja volt fura a német után és találtam kevésbé jónak. Mondjuk ez azért ritka...
)
Nekem pont az angol szinkron nem tetszett sokáig, lehet hogy csak azért mert véletlen pont rosszakba futottam bele (abból ugyanis nem néztem annyit.) Aztán a Gundam Seed által változott meg a negatív véleményen az angol szinkronról.
)Nekem pont az angol szinkron nem tetszett sokáig, lehet hogy csak azért mert véletlen pont rosszakba futottam bele (abból ugyanis nem néztem annyit.) Aztán a Gundam Seed által változott meg a negatív véleményen az angol szinkronról.
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
A mandarinnal meg vigyázni
, mert ismét ráfogják a sorozatra, hogy ártalmas!
Isten ments, hogy miattam ráfogják a Narutóra, hogy ártalmas! 
A német verzióhoz sajnos nem tudok hozzászólni, ugyanis egy szót sem beszélek németül... Viszont az angol nagyon nem tetszik, borzalmas a szinkronja. (A német op-hoz meg csak annyit, hogy a nevek kiejtésén mindig derülök egy jót :P)
9/28 NEVER FORGET
beküldve: 2009-01-07 22:23:35
(#8868) RTL2ős németre
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Még rémlik vmi a DB OPből is, de arra már annyira nem emlékszem (kicsit régen volt).
Az RTL klubos francia verzióra gondolsz?
"Nem elég élni. Élni kell valamiért"
beküldve: 2009-01-07 22:16:34
(#8866) Még rémlik vmi a DB OPből is, de arra már annyira nem emlékszem (kicsit régen volt). Még az IYsra és a KKJeannosra viszonylag. (Mennyi animet néztem ott...
is.
)
De legjobban a Naruto ütött.
Szia Gege! ^_^
is.
)De legjobban a Naruto ütött.
Szia Gege! ^_^
beküldve: 2009-01-07 22:12:39
(#8865) sztem az RTL2 openingek nagyonis zsírak, teljesen átatták neekm pl a DBfílinget, imádtam
(Wach auf, und führe deine Mission! erre emlékszik rajtam kívül vmki?XD)
(am heló Niki ;) )

(Wach auf, und führe deine Mission! erre emlékszik rajtam kívül vmki?XD)
(am heló Niki ;) )
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Húúú, ezt én is mennyiszer láttam, mikor még az RTL II-n néztem a Narutot.
Először khmm..."lestem" én is, hogy ez mi,
de szépen hozzászokik az ember.
A mandarinnal meg vigyázni
, mert ismét ráfogják a sorozatra, hogy ártalmas!
beküldve: 2009-01-07 21:56:45
(#8863) [Link]
Naruto német opening. Soha nem bírom ki röhögés nélkül, ha megnézem, pedig már nem egyszer láttam. (Az előbb is majdnem félrenyeltem a mandarint XD)
(A kiejtés... meg a szöveg a lényeg :P)
Amúgy teljesen értelmetlen, ha egy eredetiben tök jó kis openinget / endinget megváltoztatnak... Miért, miért?
Naruto német opening. Soha nem bírom ki röhögés nélkül, ha megnézem, pedig már nem egyszer láttam. (Az előbb is majdnem félrenyeltem a mandarint XD)
Amúgy teljesen értelmetlen, ha egy eredetiben tök jó kis openinget / endinget megváltoztatnak... Miért, miért?
jújj ezzel látam előszőr a narutotXD
Hát figy én neked adok igazat mert énis ugyan ezt gondolom róla
Karakuri Engeki!!!! :Karasu!...Kuroari!...Sanshouo!
[Link]
jújj ezzel látam előszőr a narutotXD
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
beküldve: 2009-01-07 21:03:53
(#8860) [Link]
9/28 NEVER FORGET
Visszatértem...Illetve tértünk mármint Nolee meg Clau
Kézcsók. A wellcome drink már elfogyott

Amúgy engem sem néznének hülyének egy ilyen figurával, áh XD Pedig otthon már kard van a folyosón, meg minden szépség
"Nem elég élni. Élni kell valamiért"
Mi elől bujkálsz lyányom?
Szerinted?
A fogalmazás. Szép szó.Ejsd ki! Még ha rólam szól(is)!