Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Így már ismerős a dolog. Bár nálunk elég gyakori ez. Főleg mikor előző három nap 4-ig rajzoltunk/hajnali 4 természetesen/
Csak nem valami építészes dologra jársz?
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Dragda O'Riley 2009-02-04 15:52:57
beküldve: 2009-02-04 15:48:34
(#10522) Így már ismerős a dolog. Bár nálunk elég gyakori ez. Főleg mikor előző három nap 4-ig rajzoltunk/hajnali 4 természetesen/
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Szerk: Elnar 2009-02-04 15:49:52
Sziasztok!
Én épp genetikát tanulok, nagyon érdekes.
(Régen sose szerettem, talán azért, mert a faktos tanár nem jól magyarázta, és nem lehetett rendesen megérteni...?)
Így előkészítőn minden más. ;)Szia! *lelkesen integet*
Jáj, a genetika a kedvencem a bioszból, igaz veszett jó tanárom volt anno.
Elnar: Ez a "jééé-fal" onnan ered, hogy kábé ennyi az egyetemisták szellemi szintje bizonyos órákon. Tehát zéró.
Nekem pölö szocpolon szokott előjönni.
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Dragda O'Riley 2009-02-04 15:35:59
beküldve: 2009-02-04 15:30:05
(#10520) Tulképp mi is ez a "jéé-fal" dolog?
beküldve: 2009-02-04 15:24:29
(#10519) Sziasztok!
Az egyetemistáknak meg üzenem, hogy fel a fejjel! A nem egyetemistáknak meg azt, hogy egyszer nekünk is beüt majd a jéé-fal-effektus. (Személy szerint szívesen tartanék már ott ^^'')
(Régen sose szerettem, talán azért, mert a faktos tanár nem jól magyarázta, és nem lehetett rendesen megérteni...?)
Így előkészítőn minden más. ;)Az egyetemistáknak meg üzenem, hogy fel a fejjel! A nem egyetemistáknak meg azt, hogy egyszer nekünk is beüt majd a jéé-fal-effektus. (Személy szerint szívesen tartanék már ott ^^'')
9/28 NEVER FORGET
beküldve: 2009-02-04 15:08:26
(#10518) Délutánt!
Én várom a sulit, pedig kemény lesz az anatómiával, meg a pszichológiával. A szociológiáról ne is beszéljünk.
Éppen Chaplin Diktátorát nézem.... eszméletlen ez a színész.... meg a földgömbös jelenet....
Én várom a sulit, pedig kemény lesz az anatómiával, meg a pszichológiával. A szociológiáról ne is beszéljünk.
Éppen Chaplin Diktátorát nézem.... eszméletlen ez a színész.... meg a földgömbös jelenet....
Sziasztok!
Na végre el tudtam szabadulni a suliból...
Megbántam amúgy, hogy olyan csúnya jelzőkkel láttam el a közgáz, meg matek órát (utóbbiból valami érthetetlen csoda folytán a tanár szuperul magyaráz! ), mert a mai mechanika óra triplán lekörözi őket sz*rságban. Röpke 1 óra alatt az agyi kapacitásom lezsugorodott egy 4 éves szintjére. Arra a szintre, amikor az ember már csak a puszta falat bámulja, és csodálkozik, hogy 'jéé fal'. Nagyon kemény volt.
És ti hogy vagytok? Várjátok már, hogy kezdődjön a suli? (már akinek még szünet van )
Megbántam amúgy, hogy olyan csúnya jelzőkkel láttam el a közgáz, meg matek órát (utóbbiból valami érthetetlen csoda folytán a tanár szuperul magyaráz! ), mert a mai mechanika óra triplán lekörözi őket sz*rságban. Röpke 1 óra alatt az agyi kapacitásom lezsugorodott egy 4 éves szintjére. Arra a szintre, amikor az ember már csak a puszta falat bámulja, és csodálkozik, hogy 'jéé fal'. Nagyon kemény volt.
És ti hogy vagytok? Várjátok már, hogy kezdődjön a suli? (már akinek még szünet van )
Építész vagy gépész?
Sulit azt kb úgy várom mint ablakostót a hanyatt esést. Annyi tárgyam lesz mint égen a csillag, és ha mindet megcsinálom akkor is csak ott leszek ahol fél éve kellett volna lennem...
nekem ez a Jé, fal szint kb minden héten úgy csütörtök du beköszönt, mivel kedd-csüt 8-18 végig előadás ami nem vmi boldog. de most szünet van, sajnos jövőhéten már nem és újra jé papír szint lesz. jajj de jó
-
beküldve: 2009-02-04 14:27:02
(#10515) Sziasztok!
beküldve: 2009-02-04 10:16:56
(#10514) beküldve: 2009-02-03 21:27:53
(#10513) Halihó!
Hogy vagytok?
Ma jutottam elsőnek a géphez. Bár, eddig írtam, szóval...
Hogy vagytok?
Ma jutottam elsőnek a géphez. Bár, eddig írtam, szóval...
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Aizen 2009-02-03 21:29:42
gomen, ma nem volt időm..éppen csak egy pillanatra kapcsolhattam be a gépemet (200szavas angol fogalmazás + 100szavas spanyol...ami nem hangzik szörnyűnek így leírva, de a spanyol az húzós volt ^^"" és még Petőfit is kéne tanulnom hnapra...de már nem fogok, wíííhííí~ x333 )
majd hétvégén fentleszek msnen ^^ x3
majd hétvégén fentleszek msnen ^^ x3
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Sajnos van benne valami. De ha az ember pozitívan néz a dolgok elébe, minden sokkal jobb lehet. ;)
* fut a tükörhöz, hogy gyakorolja a pozitív nézést *
* fut a tükörhöz, hogy gyakorolja a pozitív nézést *
9/28 NEVER FORGET
...mindig az a leszörnyűbb, ami éppen most van. (;
Jesszumpepi Kapitány, ezt a beszólást.....
Szerk: Dragda O'Riley 2009-02-03 19:52:19
Akkor neked extra adag fotoszintetizálást ajánlok.
Rosszabbnak meg naná, hogy lesz rosszabb, de mégis...mindig az a leszörnyűbb, ami éppen most van. (;
Rosszabbnak meg naná, hogy lesz rosszabb, de mégis...mindig az a leszörnyűbb, ami éppen most van. (;
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.