Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Az még a jobb eset, ha gyűjteni kell a koncertre a pénzt...na de hogy el se jönnek? Lásd Smashing Pumpkins "koncert" egy éve Pedig úgy vártam
Sajnos ez tényleg így van. :( Mondjuk én kétszer is voltam Ákos koncerten még régebben, de... nos igen, gyűjteni kellett rá a pénzt.
Arról nem is beszélve, hogy azért elég nagy a tömeg egy ilyen koncin, meg sokszor átdolgoznak számokat (amik eredetiben ált. jobbak).
Arról nem is beszélve, hogy azért elég nagy a tömeg egy ilyen koncin, meg sokszor átdolgoznak számokat (amik eredetiben ált. jobbak).
9/28 NEVER FORGET
Szerk: Zurelily 2009-02-04 20:29:21
yayy,az a fránya helyesírás
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Yaven: nem mondod! Komolyan?
Akkor bizony engem átvertek.
Nem tudhattam, hogy mennyire komolyan kérdezed...
LOL... Ez... ez nagyon ütött. xD
Kösz, igyekszik az ember.
Yaven: nem mondod! Komolyan?
Ákost nem szeretem túlságosan, bár van pár jó száma.
Szerk: .., 2009-02-04 20:27:04
Kedves Ákos bácsi nagyon menő. A hangja, a koncertek amiket ad, meg úgy minden. Kellemes, dallamos, és hangulatos zenék.
Csak a koncertjegyek túl drágák az én zsebemnek (amit már eleve leterhelnek a mangák )
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-02-04 20:24:32
(#10562) Ákos tényleg jó! Meg most eszembe jutott még két emberke, akit birok, de a nevük nem ugrik be...
Az sztem particionálás akart lenni...
Az sztem particionálás akart lenni...
Kedves Ákos bácsi nagyon menő. A hangja, a koncertek amiket ad, meg úgy minden. Kellemes, dallamos, és hangulatos zenék.
Ha magyar zenéről van szó, nálam Ákos a nyerő. A dalszövegei mindent visznek szvsz.
Ákos yeaaah! és még Bikini! Meg még jópáran ^_^ , de őket különösen szeretem
Amúgy szép estét az itt lévőknek!
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
beküldve: 2009-02-04 20:22:53
(#10558) Exiled: Tudom, csak nem azt hittem, hogy Alister picit túloz. De úgy látszik sajnos nem.
Elnar: Helyes, tessék csak Legyek Urát olvasni.
Magyar zene:
Metalban az Ossiant merem bátran ajánlani mindenkinek, a régi és új számaik is rulzanak.
Persze az alap klasszikusokat is ajánlom.
Meg a Belgát.
Mellesleg mi az a patrícionálás? Egy embert ókori római nemessé változtató procedúra?
Elnar: Helyes, tessék csak Legyek Urát olvasni.
Magyar zene:
Metalban az Ossiant merem bátran ajánlani mindenkinek, a régi és új számaik is rulzanak.
Persze az alap klasszikusokat is ajánlom.
Meg a Belgát.
Szerk: .., 2009-02-04 20:24:43
beküldve: 2009-02-04 20:22:47
(#10557) Ákos....a Lepkegyűjtő klippje óta megveszek érte....
Exiled:
Exiled:
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Dragda O'Riley 2009-02-04 20:22:57
beküldve: 2009-02-04 20:21:04
(#10556) Ha magyar zenéről van szó, nálam Ákos a nyerő. A dalszövegei mindent visznek szvsz.
9/28 NEVER FORGET
na jó,téged tudtam,de másokat még nem x3
Én nem igazán vagyok oda a magyar számokért (legyen az új, vagy régi). Nem tudom miért, de valahogy irritálnak
beküldve: 2009-02-04 20:13:39
(#10554) na jó,téged tudtam,de másokat még nem x3
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"