Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Dóhhh, már nem a régi a memóriám. Elnézést, vizi betyár. (;
Node, ennyi volt a móka mára. Gyors holnapi napot minden szerencsétlen sorstársnak.
Node, ennyi volt a móka mára. Gyors holnapi napot minden szerencsétlen sorstársnak.
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Nyúgodtan kifejtheted hogy mi a baja a fejbőrödnek, ráérünk...
Sajnálom de nem fogsz megtalálni az iwiw-en. lehet hogy van fennt valami wakka nevü idióta de az nem én vagyok...he-he
... uhhh vagy mégis?...
Az a bölcsesség növekedésével jár, ha nem tudnád...
De inkább beszéljünk arról, hogy mi történt a feleségeddel, meg a bőrszineddel!
Az csak hagyjon a nő témákkal aki két tizenéves frissenballagottat tart, egyébként honnan veszed hogy feleség volt?? XDDD ezen az egyetemen sose lehet tudni..
Az bőröm színével egy szál probléma sincs, mindössze a fény árnyék kontrasztban utaztam per pillanat és mivel telóval fotóztam be a képemet ráfért egy kis PS kozmetika
QuickSilver: jól van akkor... ügyes voltál
no de honnan tudtad?
Szerk: wakka 2009-02-01 23:25:06
Sajnálom de nem fogsz megtalálni az iwiw-en. lehet hogy van fennt valami wakka nevü idióta de az nem én vagyok...he-he
... uhhh vagy mégis?...
Az a bölcsesség növekedésével jár, ha nem tudnád...
De inkább beszéljünk arról, hogy mi történt a feleségeddel, meg a bőrszineddel!
Hehh, tudtam, hogy te vagy. xD
nehéz volt kitalálni zsenikém...
Olyan negatív vagy...
Parakeptön: Én!!? Szárazföldi betyár???
Bezony, el lett találva. Elsőtiszt, új feladatot kap. Maga lesz a dekóderem köztem és a szárazföldi betyárok között. (;
Szóval...mindenki lenyomozható az iwiwen, úgy, hogy beírjuk a nickjét. Nyomozzuk le a másikat!
Szóval...mindenki lenyomozható az iwiwen, úgy, hogy beírjuk a nickjét. Nyomozzuk le a másikat!
Vettem Kapitány! Parancs végrehajtása a megfelelő időben meg fog történni!
Én lusta vagyok a nyomozáshoz, ha megtaláltok, megtaláltok. És pont.
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Dragda O'Riley 2009-02-01 23:01:03
Hehh, tudtam, hogy te vagy. xD
nehéz volt kitalálni zsenikém...
az meg főleg egyszerü ember aki még a DA-ra is rak ki magáról képet.. te kis nárcisztikus...
Szerk: wakka 2009-02-01 23:01:30
Bezony, el lett találva. Elsőtiszt, új feladatot kap. Maga lesz a dekóderem köztem és a szárazföldi betyárok között. (;
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
szerk.: ÁÁ, nagy kő esett le a szivemről...nem csak én voltam olyan amatőr, hogy mindenhova egy felhasználónévvel regisztráltam!
Áh, ezek alapján engem bárhol meg lehet találni.....
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Köhömm...annak a képnek a teljes háttér tartalmát csak 2 ember ismeri...és az egyik közülük Szolón
Mellesleg nem tudom elhinni, hogy tényleg rákerestél! Remélem a wakka név tulajdonosát meg én fogom megtalálni!
szerk.: ÁÁ, nagy kő esett le a szivemről...nem csak én voltam olyan amatőr, hogy mindenhova egy felhasználónévvel regisztráltam!
](ne is próbáld megérteni, ez egy igen szövevényes történet, ami Nagy Sándorhoz, a Gyűrűkúrához és 'kedvenc' magyar tanáromhoz kapcsolódik )
Mellesleg nem tudom elhinni, hogy tényleg rákerestél! Remélem a wakka név tulajdonosát meg én fogom megtalálni!
... uhhh vagy mégis?...
Yaven: Nem rémlik. BTW ki volt a 'kedvenc' magyartanárod?
Akinél érettségiztem De nem árulok el több szupertitkos információt magamról
Én speciel a nemi identitászavaros (rejtvény!) hétfő verzióra gondoltam.
Szabad a gazda, nem értem.
Szerintem a
buzi
szóra gondolt....Eltaláltam?
Én speciel a nemi identitászavaros (rejtvény!) hétfő verzióra gondoltam.
Szabad a gazda, nem értem.
Yaven: Nem rémlik. BTW ki volt a 'kedvenc' magyartanárod?
Bakker jól kopaszodsz... résztvétem... csak tudnám mi az a platón írás a fejed felett...XDDD
Köhömm...annak a képnek a teljes háttér tartalmát csak 2 ember ismeri...és az egyik közülük Szolón
](ne is próbáld megérteni, ez egy igen szövevényes történet, ami Nagy Sándorhoz, a Gyűrűkúrához és 'kedvenc' magyar tanáromhoz kapcsolódik )
Szerk: Yaven 2009-02-01 22:51:03
Bakker jól kopaszodsz... résztvétem... csak tudnám mi az a platón írás a fejed felett...XDDD
Platón is kopasz volt nem?