Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-01-16 17:11:20
(#9550) az okos ember tanácsa: [Link]
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Uzumaki Naruto, te eddig ki voltál?
Yagami Light!
Kira---L ellenfele egy Lightos avatarral!
beküldve: 2009-01-16 17:05:23
(#9548) beküldve: 2009-01-16 17:04:01
(#9547) Hy
bejutottunk megyeire kézilabdába
Töriversenyen a csapatunk bejutott a legjobb 5 közé
ennél jobb már nem is lehetne
Amm mi a téma?
bejutottunk megyeire kézilabdába
Töriversenyen a csapatunk bejutott a legjobb 5 közé
ennél jobb már nem is lehetne
Amm mi a téma?
Szerk: Dan 2009-01-16 17:04:34
beküldve: 2009-01-16 16:54:18
(#9546) beküldve: 2009-01-16 16:53:01
(#9545) Ok. Hát én leszedem mind a kettőt, de a RollSubs-os verzióról mondok majd véleményt. Ha egyik sem jó eléggé, marad a raw.
Most mindenesetre megyek bioszt tanulni, sziasztok! :)
Most mindenesetre megyek bioszt tanulni, sziasztok! :)
9/28 NEVER FORGET
Tokyotoshokan. Többféle verzió is van, ki kell próbálni, hogy melyik a nézhető minőség. Én úgy hallottam, hogy a HorribelSubs levágta a vidi végét. (Ergo no előzetes, stb.)
Most 26,6 nál tart ha megvan mondok véleményt...ez Horriblesub-os
beküldve: 2009-01-16 16:48:25
(#9543) Tokyotoshokan. Többféle verzió is van, ki kell próbálni, hogy melyik a nézhető minőség. Én úgy hallottam, hogy a HorribelSubs levágta a vidi végét. (Ergo no előzetes, stb.)
9/28 NEVER FORGET
Áh, értem...
Hát nem tudom honnét, én most úgyis csak japán részeket fogok keresni, szal nem tudok felirat ügyben segíteni.
Hát nem tudom honnét, én most úgyis csak japán részeket fogok keresni, szal nem tudok felirat ügyben segíteni.
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
beküldve: 2009-01-16 16:18:44
(#9541) A lényeg hogy eddig talán a DB csinálta a legjobb feliratot a Narutohoz...azt mondták abbahagyták...aztán megjelent egy 92. rész ugye ami full poénból valami 4 éveseknek szóló animét rejtett(beszélő autó meg iene)!Szégyentelenek!!!!!
Azt most kb foggalmam nincsen honnan töltsem le...
Azt most kb foggalmam nincsen honnan töltsem le...
Én is drukkolok neked! Ganbatte!
Nekem is van még 4 vizsgám hátra egészen január végéig. Szal nagyon jó lesz...
Lehet alap kérdés, de mi pontosan ez a DB-os, Narutós dolog?
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
beküldve: 2009-01-16 16:04:26
(#9539) Úhhhh...de meggyűlöltem dattebayo-ékat!Mocskos trollozós fajtájukkal!Csicskák!
Segítsetek Pü-ben pls honnan lehetne mostantól szedni!
Én is drukkolok Alister!
Segítsetek Pü-ben pls honnan lehetne mostantól szedni!
Én is drukkolok Alister!
beküldve: 2009-01-16 15:25:46
(#9538) beküldve: 2009-01-16 12:34:44
(#9537) Jóóóóóóó reggelt!
Ha valaki tegnap este figyelt, az láthatta, hogy nem voltam. Magyarázat: most indulok a héten harmadszorra, de utoljára az egyetemnek csúfolt vágóhídra, és ezért este némi magolással próbáltam magamat fedezni a család előtt. Némi szapora mantrázás ismét rám férne, szóval ha rátok törne a vágy, hogy drukkoljatok, akkor csak hajrá!
Ha valaki tegnap este figyelt, az láthatta, hogy nem voltam. Magyarázat: most indulok a héten harmadszorra, de utoljára az egyetemnek csúfolt vágóhídra, és ezért este némi magolással próbáltam magamat fedezni a család előtt. Némi szapora mantrázás ismét rám férne, szóval ha rátok törne a vágy, hogy drukkoljatok, akkor csak hajrá!
Drukkolok, és biztos vagyok benne, hogy menni fog. Ügyes leszel! ;)
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."